Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 927
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Ей, момичета, благодаря ви Heart Eyes Hug

Стич, подаръкът е донесъл Сам Joy  bouquet
А пък брат ти е точно 10 години по-малък от мен Laughing Да го поздравиш от нас  bouquet

Обаче лошият форум е с един час назад, не се е преместил още на заветната дата Laughing  

Злата, ще си резна от тортата с Дийн, таман през гърлото ще му мине ножа Joy
А за пожеланието - все още чакам да спечелиш от тотото Joy Hug

Леле, Стич, това клипче го изгледах вече десетина пъти. И във фейвърит си го сложих Blush

Даже го оползотворих клипчето да направя две гифчета  Laughing

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 00:48 от Fairy

# 481
И аз си свалих клипчето на харда, да не би случайно да го махнат от youtube. На този първия гиф Сами е убийствен. Twisted Evil

# 482
И аз си свалих клипчето на харда, да не би случайно да го махнат от youtube. На този първия гиф Сами е убийствен. Twisted Evil

Притеснително убийствен. Злата като го видя, ми довери, че би си го сложила в подписа Whistling Май не трябва да правя такива гифчета повече Rolling Eyes Joy

# 483
Фейче, честит рожден ден и от мен!   bouquet

# 484
Притеснително убийствен. Злата като го видя, ми довери, че би си го сложила в подписа Whistling Май не трябва да правя такива гифчета повече Rolling Eyes Joy
Joy Joy Joy
Втора мексиканска вълна на Маракана ли се задава? Фейче, помисли си, нали не искаш да ни изпотъпчат градинката! Mr. Green

# 485
Втора мексиканска вълна на Маракана ли се задава? Фейче, помисли си, нали не искаш да ни изпотъпчат градинката! Mr. Green

Сакън Naughty
Ще работя по въпроса, Злата да си мете тяхната градинка hahaha

# 486
Joy Joy Joy
Спете спокойно! Не се оставя Дийн толкова лесно, даже и за секси Сами  Crossing Arms

# 487
Fairy, честит рожден ден!

# 488
Фейче, ей тоя клип е така монтиран, че злия Сам е болезнено секси всяка секунда от него.
Стигнах до извода, че това, което ми разваля хубавата тръпка в сцената с Джо, всъщност са приказките на evil Сам. Ето, на клипчето като не говори, направо ми подкосява краката.

Фейче, снощи по твоя препоръка преговорих епизода със сирената. И разсейващите устни на Сам. Heart Eyes
Хич не му харесвам края на този епизод. Уж бяха опиянени от сирената, но такива неща си наговориха, че нещата между тях просто нямаше как да останат същите.

# 489
Днес в чест на рожденичката ще съм със самски подпис, но това не означава, че сменям отбора. Дийн ще ме разбере и без това е само за един ден  Wink
А аз снощи гледах последната серия от 3 сезон, когато Дийн отива в ада и мога да ви кажа, че най-любимия ми "братски момент" е този

# 490
Фейче, ей тоя клип е така монтиран, че злия Сам е болезнено секси всяка секунда от него.
Стигнах до извода, че това, което ми разваля хубавата тръпка в сцената с Джо, всъщност са приказките на evil Сам. Ето, на клипчето като не говори, направо ми подкосява краката.

Фейче, снощи по твоя препоръка преговорих епизода със сирената. И разсейващите устни на Сам. Heart Eyes
Хич не му харесвам края на този епизод. Уж бяха опиянени от сирената, но такива неща си наговориха, че нещата между тях просто нямаше как да останат същите.

Бе, Стич, аз не го и слушам какви ги говори, бря Blush Laughing

Тази със сирената си права, че  е много гадна накрая. Аз мразя като се карат така грозно. А и уж си казаха, че всичко е наред, ама си личеше, че нищо не е наред Naughty
Но пък преди да дойде края...Сам по костюм, и по риза, и по без риза... Blush Heart Eyes Laughing

Абе, Маракана, вие що така млъкнахте Laughing Нашият отбор скромен по състав, а какъв калабалък прави, вие нито въздишате по Дийн, нито нищо, стегнете се.
Ето ви нещо за събуждане Hug
Цъкнете върху снимката за голеееемия размер Grinning

Кати, Дейна, благодаря за честитките  bouquet

# 491
  • София
 Tada Fairy, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  Tada

Злата с метлата - ДА и на мен този момент ми е страшно любим и много трогателен....да не говорим, че страшно ме кефи Дийн как пее Wink

# 492
Днес в чест на рожденичката ще съм със самски подпис, но това не означава, че сменям отбора. Дийн ще ме разбере и без това е само за един ден  Wink
Браво, чудесен подпис. Ах, как се подсмихва това дяволче. Twisted Evil  То и аз съм с Дийнски подпис, но просто ме кефи репликата, иначе Дийн не е особено впечатляващ на гифчето.

А аз снощи гледах последната серия от 3 сезон, когато Дийн отива в ада и мога да ви кажа, че най-любимия ми "братски момент" е този
Страхотен е този момент, Злата, благодаря, че го сподели.   bouquet Ей, много ме яд, че нямам звук.

Но пък преди да дойде края...Сам по костюм, и по риза, и по без риза... Blush Heart Eyes Laughing
О, даa.  Blush Heart Eyes Много се хилих като Дийн му вика после: "Първо Мадисън, после Руби, а сега и Кара. What's with you f*cking monsters!" Joy Joy Joy

# 493
По повод любимата част на Злата, аз като една видна клюкарка да ви кажа, че в него любимият й момент е.....когато Сам пее  Joy
И по-точно ето тази част:

Много се хилих като Дийн му вика после: "Първо Мадисън, после Руби, а сега и Кара. What's with you f*cking monsters!" Joy Joy Joy

hahaha

# 494
По повод любимата част на Злата, аз като една видна клюкарка да ви кажа, че в него любимият й момент е.....когато Сам пее  Joy
И по-точно ето тази част:

Което си е вярно - вярно си е  Heart Eyes Самито като отметне глава назад и ми се подкосяват краката smile3544

Абе, Маракана, вие що така млъкнахте Laughing Нашият отбор скромен по състав, а какъв калабалък прави, вие нито въздишате по Дийн, нито нищо, стегнете се.

Чакай малко, не сме се събудили още Sleeping Като гледах до 2,30 Supernatural , сега мога само да се прозявам по Дийн.   bouquet за хубавата снимка.

Общи условия

Активация на акаунт