Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 918
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Smallville
Fairy,за теб-

Честит Рожден Ден!!  bouquet

# 496
Такааа...Да повъздишаме малко по Дженсън, да не ни правят забележки от другия отбор. Ето го нашето момче да се види, че хубаво не само по официални фотосесии. А пък с костум е просто трепач

И сега за разкош получавате близък план на луничките при цъкане върху тази снимка

# 497
На тези снимки Дженсън прилича на доброто момче на мама Heart Eyes Много е хубав Grinning

# 498
Мили момичета, моето братче много ви благодари за поздравите и пожеланията по случай рождения ден. А Фейчето каза да поздравя специално, пожела й много късмет и любов и заяви, че на днешната дата били родени само хубави хора. Grinning

Чакай малко, не сме се събудили още Sleeping Като гледах до 2,30 Supernatural , сега мога само да се прозявам по Дийн.
Аз от събота вечер, когато се вихрихме до 3 часа, по рано от 1:30 - 2:00 не съм си лягала. Затова цял ден се прозявам на работа. Tired

На тези снимки Дженсън прилича на доброто момче на мама Heart Eyes Много е хубав Grinning
Аз нещо не мога да го оценя по достойнство - дали защото съм на вълна Evil!Sam или съм получила имунитет след червения картон на Маракана. Thinking

# 499
  • Разпиляна във въображението
Добър ден от мен.

Fairy, да ти честитя и тук рождения ден! Да си жива и здрава!  bouquet

# 500
заяви, че на днешната дата били родени само хубави хора. Grinning

И скромни, и скромни Laughing Много му благодаря на брат ти  bouquet

Е Мириел, ти се гъбаркаш с мен, как можа с Дженсън да ме поздравиш Crossing Arms  Joy Hug

Аз нещо не мога да го оценя по достойнство - дали защото съм на вълна Evil!Sam или съм получила имунитет след червения картон на Маракана. Thinking

Ти в момента преживяваш катарзис, откакто откри правилната любов Laughing Сега имаш очи само за Сами, какво да се прави hahaha

Ето да гледаш нещо довечера, като стигнеш до звука.  Grinning Тука Джаред е голям сладур и много се смях като разказваше за случая, когато си мислел, че е умрял Laughing

# 501
  • Разпиляна във въображението
Извинявам се мила, просто исках да те поздравя, но малката ме дърпаше и не можах да намеря нищо подходящо, а и не написах коментар към снимката на Дийн (тя не е поздрава).

Ето го:
Обади ми се Fairy

# 502
  • Sofia
Fairy, Честит Рожден Ден и от мен! Simple Smile

# 503
  • В средата на времето

А може да и казва "Кефиш Мъ, шти звънна!" Grinning

# 504
А може да и казва "Кефиш Мъ, шти звънна!" Grinning

При всички положения, по телефона ще се говори Joy

sadeyes, благодаря  Grinning

# 505
О, гушката на Джаред. Фейче, май не сме отбелязвали колко е прекрасна. Blush Crazy

# 506
О, гушката на Джаред. Фейче, май не сме отбелязвали колко е прекрасна. Blush Crazy

Сериозен пропуск. Но човекът е толкова голям, а всеки сантиметър от него е прекрасен...простено ни е, че пропускаме по нещо от време на време Laughing Ама то на тази снимка, дето Мириел е сложила, се чудя кое по-напред да гледам Crazy Всичко е прекрасно. Косата също не сме отбелязали Laughing Всъщност, странно, но истинската му коса е по-скоро русолява, като в подписа ми. Тъмна изглеждала от всичките помади, дето му слагат за фиксация по време на снимките.  Grinning

# 507
Аз нещо не мога да го оценя по достойнство - дали защото съм на вълна Evil!Sam или съм получила имунитет след червения картон на Маракана.

Не можеш да ме оцениш ли, Стич?

Много бързо ме забрави

За този ли ме смени!?

Я, си помисли пак какво изпускаш

# 508

На един кънвеншън Дженсън обасняваше на публиката колко много се потял Джаред по време на снимки и как точно на гушката му било sweat spot - там най-много се потял. Джаред почна да се хили и го попита дали да се чувства поласкан или притеснен от факта, че Дженсън му е забелязал  sweat spot-а  Joy

# 509
  • В средата на времето
Злата,  Joy кефиш мЪ Mr. Green Може ли още един такъв комикс, че ми вдига настроението Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт