Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 888
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
 hahaha

Изи, уж за теб го правих, ама каква излезе на края....
Е, хайде, хайде, признай си, че винаги си го искала само за себе си.  Twisted Evil За Изи го била правила... Mr. Green

# 526
Злата, жесток комикс  Joy Joy

Усещам скоро, че ще има женски бой и скубане на коси Joy

Стич, ненапразно си мастър! Джаредовите гушки са, мммммм

Знаеш ли, сега, докато с късах нервите, приспивайки малката, установих, че само носът му трябва да обсъдим и ще бъде разкостен из основи Laughing

# 527
Стич, на последната снимка от поредицата "гушки" дето е с някаква сивкава фланелка  Heart Eyes
Мнооого добре! Но след това видях Дженсън по бял потник и  smile3544 smile3544 smile3544 Изи, тази снимка веднагически бе прибрана в колекцията за по-нататъшно разучаване на плетката на потника.  Mr. Green

# 528
Дженсън по потник.... след Джаред по потник.... да-да Whistling Joy

# 529
Стич, на последната снимка от поредицата "гушки" дето е с някаква сивкава фланелка  Heart Eyes
И на мен тази ми е любима. И тази с белия потник, в която си е облегнал назад главата.  Heart Eyes

Мнооого добре! Но след това видях Дженсън по бял потник и  smile3544 smile3544 smile3544 Изи, тази снимка веднагически бе прибрана в колекцията за по-нататъшно разучаване на плетката на потника.  Mr. Green
От къде беше тази снимка? След като сключи сделката с кръстопътния демон ли?

Не исках аз да го казвам, че пак щях да си изпрося комикс-конско от Дженсън за наказание.  Mr. Green

# 530
  • В средата на времето

...знам, какво ти е, знам...и за така като го видях Дженсън по потник и само да-да-да можех да пелтеча Mr. Green Joy

# 531
  • Някъде в търсене ............
Не , като беше с две мадами и Сам го чакаше в колата, мисля че беше в началото на 5ти сезон Феята да уточни серията  bouquet

# 532
Laughing Да. Като почна да си изпълнява предсмъртните желания. Тука май беше с две мацки.

Ха-ха! Каза ли им го, Изи!  newsm10

# 533

Да, като Сам го чакаше отвън в колата, а той се забавляваше вътре с две мацки, понеже му остава само една година живот Joy И после Сам влезе да го търси и го свари, хм, интимно и обясняваше как щял да си избоде очите, та да забрави видяното Joy Joy Joy

Не исках аз да го казвам, че пак щях да си изпрося комикс-конско от Дженсън за наказание.  Mr. Green

Чета мисли, нали знаеш Laughing

...знам, какво ти е, знам...и за така като го видях Дженсън по потник и само да-да-да можех да пелтеча Mr. Green Joy

Да бе, гледай колко изречения сглобих Mr. Green След Джаред по потник даже клавишите не уцелвам Joy А сега даже снимки ще слагам, копиране, адреси, лудница, в перфектно състояние на духа съм Joy

Стич, тази ли сивкава фланелка:

# 534
Да отвърнем на удара с удар  Laughing

Сериозно-замислен Дийн

Чакащ- целувка за събуждане Дийн

Дълго-миглест Дийн

# 535
Да си призная, аз ако съм Дийн и знам колко жени чакат да ме накачулят да ме събуждат, хич и няма да лягам Laughing

# 536
Да си призная, аз ако съм Дийн и знам колко жени чакат да ме накачулят да ме събуждат, хич и няма да лягам Laughing

Joy Joy Joy

Сън няма да го хване!

# 537
Стич, тази ли сивкава фланелка:
Точно тази, Фейче, точно тази. Kissing Heart Шефа ме пита нещо, а аз гледам влюбено монитора и лигавя клавиатурата и изобщо не го чух, та се наложи да повтори 2-3 пъти. Embarassed ooooh! Добре, че вече съм си в къщи.

Днес ще преговаряме ли епизоди? Аз отивам да си гледам (и слушам) клипчетата от линковете, които дадохте.

# 538
  • Разпиляна във въображението
Страхотен комикс. И аз не вярвам Изи да откаже, няма начин - още на първата снимка и вече ще го е завлякла, а ние след нея да й скубем косите Laughing

# 539

Днес ще преговаряме ли епизоди? Аз отивам да си гледам (и слушам) клипчетата от линковете, които дадохте.

Да ти назнача ли някой да гледаш  Flutter
Че ти имаш много да наваксваш, досега си гледала все в Дийн Laughing

Мир, той Дийн докат отвори уста да се представи, и вече е завлечен, нали Joy

Общи условия

Активация на акаунт