Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
О, гушката на Джаред. Фейче, май не сме отбелязвали колко е прекрасна. Blush Crazy

На един кънвеншън Дженсън обасняваше на публиката колко много се потял Джаред по време на снимки и как точно на гушката му било sweat spot - там най-много се потял. Джаред почна да се хили и го попита дали да се чувства поласкан или притеснен от факта, че Дженсън му е забелязал  sweat spot-а  Joy

Joy Което ми напомня за случката с миглата, ама ще те оставя ти да го разкажеш, защото малко ми се губят подробностите какъв беше случая Laughing

А на този ли кънвеншън Дженсън обясняваше как снимали сцената с кърпичка в ръка и той попивал потта на Джаред и било нещо като Action! Pause! попива Action! Pause! попива  Joy

Комиксът е страхотия Joy Joy Joy

# 511
Не можеш да ме оцениш ли, Стич?

Много бързо ме забрави

За този ли ме смени!?

Я, си помисли пак какво изпускаш

Joy Joy Joy
Злата, ще ме скъсаш, ще падна под бюрото от хилеж.   bouquet
Моля те, разкажи за миглата, докато аз търся Джаредови гушки.  Praynig

# 512
Изи, ще се опитам по-късно следобяд да сътворя нещо. Радвам се, че ви е харесало  bowuu, ама Стич ме провокира с това нейно изявление.

Fairy, да, на този кънвеншън е това с попиването  Joy

Сега ще ги намеря да ви пусна ликове към двата кънвеншъна.

# 513
  • Разпиляна във въображението
Ето, не стига че ви "отворих" на гушката на тоз Джаред, ами и едно благодаря не получих Crossing Arms Гонех и друг резултат но нищо не стана Thinking Можеше поне един да прескочи линията Whistling

# 514
Е Мир,  как е възможно да не сме благодарни Heart Eyes Въпреки подлите ти планове Laughing

# 515
Историята за миглата - http://www.youtube.com/watch?v=TKKveWPiC74
Потенето на Джаред - http://www.youtube.com/watch?v=bUiAvMB5A8I
И едно на което много се смях. Актьора, който играе фокусника разказва, как е объркал караваните на Дженсън и Джаред и кучетата на Джаред са го нападнали  hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=-NF063PVavc

# 516
  • Някъде в търсене ............
Fairy с пожелания за много здраве и късмет. Един приятелски уикенд с Джаред на Ривиерата, после за нас снимков материал за теб незабравими спомени  bouquet

# 517
Стич, понеже знам, че сега не можеш да ги чуеш при липсата на звук, да не те държим в напрежение Laughing и след опресняване благодарение на любезното съдействие на Злата Grinning , историята с миглата е следната, разказана от Джаред - отишли Джаред и Дженсън да обядват в някакъв ресторант и както си седят, изведнъж Дженсън се протяга към него и го докосва по бузата и му маха мигла оттам. Обаче беше много интересно как Джаред обяснява, че физиономията на Дженсън се променяла от любопитство"какво е това" до искрен ужас "леле какво правя аз?!" на средата на протягането, но нямало как да си върне ръката назад, та се наложило да довърши операцията Joy

Деси, благодаря Hug Пък тази снимка ми е от една от най-любимите ми фотосесии Heart Eyes

# 518
Сега се загледах , много сладка гушка има Джаред а и по-надолу е много добре Blush.

# 519
Лелее, Стич, Колко съм загубена  ooooh! Съвсем забравих, че нямаш звук. Добре, че е Fairy да преразкаже в кратце. Ама си го изгледай в къщи, щото е направо безценно като ги слушаш  Laughing

# 520
Злата, Фейче, благодаря ви от сърце, момичета. newsm51

Стич, понеже знам, че сега не можеш да ги чуеш при липсата на звук, да не те държим в напрежение Laughing и след опресняване благодарение на любезното съдействие на Злата Grinning , историята с миглата е следната, разказана от Джаред - отишли Джаред и Дженсън да обядват в някакъв ресторант и както си седят, изведнъж Дженсън се протяга към него и го докосва по бузата и му маха мигла оттам. Обаче беше много интересно как Джаред обяснява, че физиономията на Дженсън се променяла от любопитство"какво е това" до искрен ужас "леле какво правя аз?!" на средата на протягането, но нямало как да си върне ръката назад, та се наложило да довърши операцията Joy
Joy Joy rotfImbo О, не е истина, сигурна съм, че физиономията да Дженсън е била просто безценна.

Джаредови гушки: (емотикон, точещ лиги)

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 14:17 от Stitch

# 521
Злата, голям смях  Joy Joy Joy  разкошни са
http://www.youtube.com/watch?v=bk8Ku8sStVU&NR=1

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 14:26 от desi02

# 522
  • В средата на времето
Време е за малко нахъсване на отбора Mr. Green Пак изоставаме в анкетата Joy Crossing Arms

Понеже сме на тема гушки Crazy..та ето:

Да покажем все пак, че за досковането на тези пръсти мечтае цяла Маракана Mr. Green

Един разкошен Дженсън Heart Eyes

....и не мога да повярвам на късмета си Mr. Green, но открих Дженсън по бял потник Joy Mr. Green Heart Eyes (не че не ми е бил под очите дет се вика от месец поне Crazy)

Така, така, момче..и аз  newsm10 така те харесвам! Joy

# 523
Изи, уж за теб го правих, ама каква излезе на края....

Здрасти! Аз съм Дженсън. Ти как се казваш?

Изида! Какво хубаво име! Също като теб!

Искаш ли да излезем заедно някой път?

Не!? Защо?

Оооо... Имаш съпруг...

Сетих се!

Ще му кажеш, че трябва спешно да отидеш на лекар.

Не? Тогава му кажи, че трябва да съдействаш на полицията в едно разследване.

Не!? Какво им става на тези жени днес! Първо Стич, после Изида!

Я, да си ходя аз при Злата с метлата.

# 524
  • В средата на времето
 Joy Joy

Ааааа а така добре започна Crossing Arms Как Не?! Гледай колко пъти съм му отказала..това нивгаш не мож да стане Joy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт