Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 887
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Да ти назнача ли някой да гледаш  Flutter
Че ти имаш много да наваксваш, досега си гледала все в Дийн Laughing
Назначавай, назначавай, че тъкмо свърших клипчетата. При Елън беше много сладък и ми се прищя да го видя пиян, за да ми говори с тексаския drawl.
Гарантирано е, че процеса по наваксване ще ми достави огромно удоволствие. Grinning

# 541
  • В средата на времето
Мир, той Дийн докат отвори уста да се представи, и вече е завлечен, нали Joy

Бе кой изобщо ще му даде време да помисли да издаде звук дори, камо ли устата да си отваря Mr. Green Joy

# 542
Сега. Въпросът е какво искаш да гледаш. Ранен Сам, късен Сам, секси Сам, лош Сам, добър Сам, Сами, Сами... Дийн Joy
У дома пусках на мъжа ми песента на Сами и вече Сам не е Сам, когато го споменава, винаги го нарича Сами- Сами- Дийн hahaha Как не го мързи, не знам Laughing

Бе кой изобщо ще му даде време да помисли да издаде звук дори, камо ли устата да си отваря Mr. Green Joy

Поне за цаливка да си я отвори? Flutter Laughing

# 543
  • В средата на времето
Поне за цаливка да си я отвори? Flutter Laughing

Shocked ма моля те...какви са тез порочни мисли smile3544 Аз искам да съзерцавам само сиво-зелените му с малко кафяво очи и да слушам гласа, който кара и камък да завибрира Outta Joint

# 544
  • Sofia

Чакащ- целувка за събуждане Дийн

smile3544 smile3544 smile3544
Злата с метлата, ти акъл имаш ли ??? Получих сърцебиене, олигавих клавиатурата,насълзиха ми се очичките от кеф
 и даже си го представих в ей тая поза в моето легло  Crazy  Blush Blush Blush

# 545
Сега. Въпросът е какво искаш да гледаш. Ранен Сам, късен Сам, секси Сам, лош Сам, добър Сам, Сами, Сами... Дийн Joy
У дома пусках на мъжа ми песента на Сами и вече Сам не е Сам, когато го споменава, винаги го нарича Сами- Сами- Дийн hahaha Как не го мързи, не знам Laughing
Аз пък онзи ден обяснявам нещо на моя мъж за Supernatural (той преди месец-два изгледа наведнъж всичко до момента):
 - ...нали знаеш, онзи готиния сериал, с двамата братя, 'дето трепят демони.
 - Е, той сериала не е от най-хубавите. ( Shocked)
 - Аз пък го намирам за много хубав - контрирам аз.
 - Е, ти сигурно си влюбена в някой, затова. ( Shocked  Joy Twisted Evil)

Извинете за лиричното отклонение. Mr. Green Искам секси Сам.

# 546
Значи, имаш няколко варианта, до които стигнахме след консилиум със Злата с метлата Laughing Дет се вика, и обективно мнение има тука при избора hahaha

Втори сезон, 18-та серия с върколачката
Четвърти сезон, 9-ти епизод - серията, в която Сам разказва какви ги е вършил, докато Дийн е бил в Ада. Тука Злата с метлата проточи една лига и каза - мдааааааа Joy

# 547
Ето още нещо за гледане в свободното време. То е размазвация, защото е официално видео, 45мин, лудница Crazy Laughing
Джаред в Сидни
Най-накрая ми остана малко време да изгледам Джаред в Сидни. Голям кеф е да се гледа, когато и аудиото е добро. Джаред беше прекрасен както винаги. Heart Eyes

Нещо ме влече към Mystery Spot. Сега тъкмо гледах Джаред на кънвеншъна как обясняваше, че за него това е най-емоционално изтощителния епизод за заснемане.

Парченце Джаредско коремче:

Защо така не мога да намеря други техни снимки с Майло?  newsm78

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 20:32 от Stitch

# 548
Да отвърнем на удара с удар  Laughing

Сериозно-замислен Дийн

Чакащ- целувка за събуждане Дийн

Дълго-миглест Дийн

Ау, за какво ли се е замислил, миличкият той - да не би да мисли в кой ли джоб е оставил салфетката с моя телефонен номер?! Simple Smile  newsm78  Heart Eyes

Момичета, думи нямам просто - с нетърпение чакам да се прибера вечер и да си прочета публикациите ви в темата, за да се посмея Simple Smile Супер сте - Злата, не знам от къде те връхлита творческото вдъхновение да правиш толкова забавни клип-комиксчета - направо може да те ниминираме за сценарист на някой от следващите епизоди от (предстоящия) сезон 6 Simple Smile) Simple Smile  bowuu

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 21:25 от Dana_Scully

# 549
Mystery spot преговорен. Направо ми разби сърцето Сам с пълните със сълзи очи, като се молеше на фокусника: Bring him back.  Cry

# 550
Аз пък тъкмо преговорих еп. 4 на 5 сезон, където Дийн е разкъсван между дилемата да приеме ли Михаил или не (за целта Закарая се опитва да го "мотивира", като го замъкна в бъдещето при бъдещото му "отчаяно и озлобено от живота аз") и е изправен пред страха, че губи връзката с брат си и така Сам ще се превърне в олицетворението на злото. В крайна сметка, хареса ми, че цупенето пред това, че Сами не бил вече същия след изпълненията с Руби и демонската кръв му минаха и реши да му се обади, за да изгладят нещата и заедно да се опълчат на приидащото зло, защото "that's what family is for." Simple Smile
Нямам търпение вече да видим как ли ще се развие историята по-нататък - 5 сезон колкото и да ги преговарям, все недовършен ми стои и спира, естествено, на най-интересното място.... Thinking

# 551
  • В средата на времето
Ден първи:...със Злата съм, но нещо ми липсва:

Опитах да се разведря с баскетболен мач:

...и с малко голф

...но всяка вечер мислите за нея се връщат

...сънувам я

...без нея се чувствам така самотен

...и без настроение

...къде ли може да е?

...Изидааа..ето те

...не приемам повече "НЕ" за отговор! Съвсем сериозен съм:

Злата, сори, но не може току така да ме подмамиш с морков и след това безсърдечно да го дръпнеш Mr. Green Wink

А пък тази снимка като гледам и все си представям как Дженсън казва на Джаред "Аххх тии, палавник" Crazy Joy

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 21:48 от Izida

# 552
Изи, браво, страхотно продължение на историята на Злата. Тръпнем в очакване какво ще се случи в трети епизод на сагата.  Mr. Green

# 553
Хехех - подобаващ отговор в картинки - впечатлена съм!  Peace Стига сте го дърпали този Дийн вече де, не разбрахте ли, че е мой?  Crossing Arms  Heart Eyes А? Аз се чудя къде обикаля от 2 дни, ту за някоя Изида рзправя, която го била "отрязала", ту за една Злата, която дори дума не му дала да продума, ами направо го грабнала.... уплашил се е момчето от нас, тъй да знаете. Grinning Grinning

# 554
Mystery spot преговорен. Направо ми разби сърцето Сам с пълните със сълзи очи, като се молеше на фокусника: Bring him back.  Cry

Стич, жено, ти каза, че искаш секси Сам, а не ревящ и страдащ, бря Laughing

Изи, страхотно е  Joy Hug

Аз пък искам да ви се похваля, че днес Злата съвсем ненадейно цъфна у дома с подарък под ръка по случай рождения ми ден. Какво си мислите ми подари? Тениска с лика на Джаред Mr. Green Heart Eyes СТрахотна е, и изненадата беше страхотна, ще я снимам и ще ви я покажа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт