Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 917
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Някъде в търсене ............
И при мен не са с имена сериите, дори не им знам заглавията Embarassed Embarassed Embarassed. Но пък ги знам почти наизуст Crazy
Иначе погледа му е puppy dog, демек като на малко кученце Joy
Именно за този поглед ми беше идеята Hug

Деси, за кои мисли е рано бе душа, то вече е късно даже Joy Joy
Децата още не са легнали, моята до преди малко четеше майка и какви ги мъдри. hahaha

# 466
Но на мен и с Джо ми харесва, не когато го пръска Дийн, тогава ми е зловещ и на мен. Но когато й отмята ръката и начина, по който я гледа. И като я тръшва на бара. Може би защото аз си го представям не като израз на лошотия, а като изблик на страст Blush
Хм, да, изблик на страст си е наистина, но мен май повече ме впечатли насилието, та за това не го видях от тази гледна точка. Плюс това много ме вбеси начина по който ѝ говореше преди това и исках да му размажа сладката трапчинкова муцуна. Mr. Green

Стич, кажи ми, че го гледаш този кънвеншън на записа, който е отблизо. Защото сега като потърсих да го видя кой е той, мернах един, който е сниман по-отдалече.
Да, точно този от близо гледам. Тъкмо го караха да казва "My daddy shot your daddy in the head."  Twisted Evil

Crazy ще взема и аз да си я дръпна тази серия отново, че да се включа в дискусията Laughing
Супер, дискусия на тема "лош Сами". Mr. Green

# 467
Плюс това много ме вбеси начина по който ѝ говореше преди това и исках да му размажа сладката трапчинкова муцуна. Mr. Green

Кой, това дето й казваше за Дийн ли, понеже мен то много ме ядосваше Laughing

Ето още нещо за гледане в свободното време. То е размазвация, защото е официално видео, 45мин, лудница Crazy Laughing
Джаред в Сидни

Изи, давай, чакаме те, да обсъдим къде точно да праснем трапчинковата муцуна Joy Mr. Green

# 468
Плюс това много ме вбеси начина по който ѝ говореше преди това и исках да му размажа сладката трапчинкова муцуна. Mr. Green
Кой, това дето й казваше за Дийн ли, понеже мен то много ме ядосваше Laughing
Да, точно, говореше ѝ някак снизходително, как Дийн я харесвал като сестричка, бла-бла-бла. После пък ѝ сграбчи ръката и ѝ се предложи. Crazy На това му се вика нежелана инвазия в личното пространство. Би ми харесало, ако Джо си падаше поне малко по него, но то беше от ясно по-ясно, че тя е хлътнала по Дийн и не желаеше близки срещи от трети вид със Сами. За разлика от някои други. Embarassed

Няма страшно, ще го гледам толкова пъти, колкото е нужно, за да стане Сами по-палав от колкото нахален.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 22:55 от Stitch

# 469

Няма страшно, ще го гледам толкова пъти, колкото е нужно, за да стане Сами по-палав от колкото нахален.  Mr. Green

Joy

Права си за това, което казваш, но аз понеже знаех, че това не е Сам и понеже бях свикнала да гледам милия, нежен, внимателен Сам, ми беше много интересно да го видя в друго амплоа, като доста по-силен (макар и лошо силен), завладяващ, покоряващ. Нищо, че е гаден демон, дето не знае как да се държи с дами Laughing Но, както каза, имаш възможност за поправителен Laughing

Освен това ти изписвам да гледаш отново серията от четвърти сезон Sex and Violence. Там Сам е 1. с бяла риза, 2.много хубав,3.палав Laughing

# 470
Явно това е нощта на Лошия Сами  Laughing То и аз съм на лоши момчета сега, ама в друг сериал. Изневерявам малко, дет се вика  Wink Ама щом заспи съпружеството се курдисвам при вас и Самчо  Twisted Evil

# 471
Освен това ти изписвам да гледаш отново серията от четвърти сезон Sex and Violence. Там Сам е 1. с бяла риза, 2.много хубав,3.палав Laughing
О, това беше със сирената нали, ще го дръпна да си припомня ключовите моменти.

Фейче, сега, след като изгледах твоя любим кънвеншън, подписът ти съвсем ме разтапя. Heart Eyes

# 472

Фейче, сега, след като изгледах твоя любим кънвеншън, подписът ти съвсем ме разтапя. Heart Eyes

Нали, нали Heart Eyes Такова е слънце. Имаше една много хубава статия за него и там пишеше, че просто няма начин човек да е в близост до него, в една зала, на едно място и да не започне несъзнателно да се усмихва на втората минута.  Laughing

Ей, Маракана, официални благодарности имате от мен, че пуснахте Стич в моя отбор, като не си сам е толкова по-приятно, нищо че ще трябва да го разделим Самито Laughing  bouquet

# 473
Ей, Маракана, официални благодарности имате от мен, че пуснахте Стич в моя отбор, като не си сам е толкова по-приятно, нищо че ще трябва да го разделим Самито Laughing  bouquet
Пуснаха? Те бяха толкова въодушевени на изпроводяк, че правиха мексикански вълни.  Joy Joy

Фейче, ей тоя клип е така монтиран, че злия Сам е болезнено секси всяка секунда от него.

# 474
  • В средата на времето
 bdbaloni Мила, моя Фейо, честит Ви рожден ден! Hug    bouquet Да сте винаги така вълшебна и обаятелна!  :   love001  bdbaloni

# 475
Фейче, ей тоя клип е така монтиран, че злия Сам е болезнено секси всяка секунда от него.

Абе Мастъре, нали бяхме от един отбор, защо ми пусна в полунощ тоя клип, лелее, глътнах си езика Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Е добре, сега, кажи ми, че във 22-та секунда не ти е секси, не е възможно. Laughing И после 2.23 ли беше, там при кея, малиииии, страхотия Laughing

Богиньо, благодаря, обичам тъ Heart Eyes Heart Eyes

# 476
Ех, закъснях! Изи ме изпревари!
Честит рожден ден и от мен Фейче, да си ми жива и здрава и дано ти се усладят тортите  Laughing Съжалявам, че намаше Сами-торта, но той и без това си е достатъчно сладък Wink

Пожелавам ти да отидеш в Рим на Jus in bello, да вземеш PROPHET PASS  , да участваш на всичките възможни nightly activity  Wink, да се снимаш с момчетата и като си дойдеш да постнеш тука снимките, та всички грозно да ти завиждаме да ти се радваме  Wink Laughing

# 477
Мило Фейче, честит рожден ден! Бъди винаги щастлива и обичана!   bouquet
Виж кой е дошъл да те уважи на празника.  Mr. Green

И моето братче днес има рожден ден, става на 22.   party023

Абе Мастъре, нали бяхме от един отбор, защо ми пусна в полунощ тоя клип, лелее, глътнах си езика Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Е добре, сега, кажи ми, че във 22-та секунда не ти е секси, не е възможно. Laughing И после 2.23 ли беше, там при кея, малиииии, страхотия Laughing
Mr. Green Как да не ми е секси, направо ми прескача по някой удар сърчицето. И как се подсмихва само дяволито от кея. Twisted Evil

# 478
Стич, да ти е живо и здраво братчето!

# 479
  • В средата на времето
И моето братче днес има рожден ден, става на 22.   party023

Много щастие, късмет и много любов от мен за твоето братче  bouquet Grinning

Общи условия

Активация на акаунт