Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 845
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Позагледах се с кои други мъже са имали връзка момите на Джаред.....и, о, изненада - никой друг. Един-единствен е и за двете  Sunglasses
След това реших да видя момите на Дженсън. Първо цъкнах на настоящата му голяма любов и се опулих  Shocked Как е могла след Дженсън да излиза с тоя офлюх!  #2gunfire Просто думи нямам....

# 601
Как е могла след Дженсън да излиза с тоя офлюх!  #2gunfire Просто думи нямам....

ОчевАдно е била в голяма депресия  Thinking

# 602
А и на него му се чудя, как я е приел после обратно  newsm78

# 603
А и на него му се чудя, как я е приел после обратно  newsm78

Либофффф Laughing

Ето ви да гледате и част от един кънвеншън  от началните години, който целия е много интересен, но тук интересното е как Дженсън разказва за ролята си и за Джаред Пада...Пада...something, който бил smoking hot.

Стич, а скрийн теста на Джаред гледала ли си?  Flutter

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 16:34 от Fairy

# 604
Стич, а скрийн теста на Джаред гледала ли си?  Flutter
Гледала съм го, Фейче, мисля, че ти беше пускала линка. Peace

Как е могла след Дженсън да излиза с тоя офлюх!  #2gunfire Просто думи нямам....
Тоя офлюх ( Joy) с бая мацки е излизал и той, какво ли намират в него? newsm78 Той беше висок към 1.50 май.

# 605
Гледала съм го, Фейче, мисля, че ти беше пускала линка. Peace

Забравила съм, простете Embarassed

Тоя офлюх ( Joy) с бая мацки е излизал и той, какво ли намират в него? newsm78 Той беше висок към 1.50 май.

Не ми се иска да знам какво намират в него  Stop Laughing

# 606
Аз като една видна клюкарка изрових още гаджета на Дженсън. Поживяло си е момчето  Mr. Green
Sarah Carter
Ashley Scott
Reba Joel

За съжаление, той пък харесва руси  Sad
Fairy, имам бизнес предложение за тебе - аз вземам Джаред, а ти Дженсън и ще си ги менкаме  Mr. Green Стискаме ли си ръцете?

# 607
За съжаление, той пък харесва руси  Sad
Fairy, имам бизнес предложение за тебе - аз вземам Джаред, а ти Дженсън и ще си ги менкаме  Mr. Green Стискаме ли си ръцете?

В смисъл летим заедно за Ванкувър, те и без това живеят в една къща и без да искаме объркваме етажите, такова ли ти е бизнес предложението? Flutter

А Джаред само тия двете ли ги има, бе, това момче не спира да ме изненадва, таман като за мен е Flutter Laughing

# 608
Именно! Умно момиче си ми ти  Hug

А Джаред само тия двете ли ги има, бе, това момче не спира да ме изненадва, таман като за мен е Flutter Laughing

Не, в един още по-клюкарски сайт излязох още две моми:
Arielle Kebbel
Alexis Bledel

Но това са все пак само четири, на фона на десетте (засега) на Дженсън.

# 609
Ето ви да гледате и част от един кънвеншън  от началните години, който целия е много интересен, но тук интересното е как Дженсън разказва за ролята си и за Джаред Пада...Пада...something, който бил smoking hot.
Ааааа, това е много яко, тия двамата са уникални идиоти. И верно имат страхотна химия. hahaha kiss

И аз искам във Ванкувър, пък, обещавам да не обърквам етажите. Как им завиждам на тези двете:

# 610
  • В средата на времето

Ще си ги стиснете само над мъртвото ми, вкочанено тяло Twisted Evil Mr. Green..тъй да знаете! Twisted Evil Joy За Джаред не знам, но за Дженсън има ред! Naughty Joy

# 611
  • Някъде в търсене ............
Забелязахте ли че бившата   на Дженсън -Реба Джоел е излизала и с Джефри Дийн?

# 612
  • София
А кой е Джефри Дийн?

# 613
  • Някъде в търсене ............
Джон Уинчестър- баща им във филма

# 614

И аз искам във Ванкувър, пък, обещавам да не обърквам етажите. Как им завиждам на тези двете:

Е къ, без теб може ли Laughing Hug

А наште момчета са много луди, спор няма, но и тия около тях са си хахавелки. Ким Манърс как обясняваше, че и той се явил за ролята на Сам hahaha

Ейнджъл, Джефри Дийн Морган е татко Уинчестър, което ми напомня, че него съвсем не сме го уважили със снимки. А трябва. Наскоро го гледах в един филм, има страхотен сексапил този човек Grinning  А, Деси ме е изпреварила Grinning

Ще си ги стиснете само над мъртвото ми, вкочанено тяло Twisted Evil Mr. Green..тъй да знаете! Twisted Evil Joy За Джаред не знам, но за Дженсън има ред! Naughty Joy

Joy Виж сега, вие си уредете един бой и се разберете, аз ще ви изчакам и ще си стисна ръката с тази, която е оцеляла. Ние с Мастърчето нямаме проблеми, тихо и кротко ще си го разделим Джаред.  Mr. Green Макар че ако трябва да изчакам от Маракана да остане една....така ще си умра без да видя Джаред Laughing

Общи условия

Активация на акаунт