Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 803
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Дейна, всичко може да се сложи на първата страница Grinning За всякакви предложения съм отворена, стига да не ме карате да слагам надписи, гласящи "Сам е мрънкало"  Joy
А на тези, които през деня не могат да се включват, им се позволява вечер да правят пространни изявления по всички теми Laughing  bouquet

Фейче, понеже забалязах, че не сме отбелязали дупето на Джаред:

Може да не сме го отбелязали, но със сигурност сме го забелязали Laughing
И сега, питам аз, остана ли нещо в Джаред, дето да не е съвършено Blush Heart Eyes Laughing

Какво ще преговаряме утре? Grinning

П.п. Подписът ти ми напомня, че трябва да си направя нов.  Grinning Само трябва да измисля какъв Сам да си сложа Laughing

# 631
И сега, питам аз, остана ли нещо в Джаред, дето да не е съвършено Blush Heart Eyes Laughing
Моля ти се, естествено няма такова нещо, което да не е съвършено, как изобщо ти хрумна такава еретична мисъл?!
Какво ще преговаряме утре? Grinning
I lost my shoe? Mr. Green

# 632
Моля ти се, естествено няма такова нещо, което да не е съвършено, как изобщо ти хрумна такава еретична мисъл?!

Неудобно ми е някак от нашите Дийн-приятелки, те си имат елфски уши и криви крака, а ние така един кусур да не можем да намерим Joy
Не съм заглеждала ушите, между другото, може пък да изскочи заек Joy

О, да  smile3521 Одобрявам избора. Особено след днешната серия, ред ти е да се посмееш малко, стига ревящ и гол Сам, дай малко забавен Сам Laughing

Не мога да си намеря готин момент, който да си направя на гифче. ooooh! Дай някакво жокерче Laughing

# 633
Не мога да си намеря готин момент, който да си направя на гифче. ooooh! Дай някакво жокерче Laughing
Мои любими:

Но пак зависи какъв Сам искаш.

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 00:57 от Evil!Stitch

# 634
Гепих си един от твойте Mr. Green
Исках усмихнат Сам, ама като го видях как се пули на престилката, си промених мнението Joy

# 635
Много сладки физиономии прави. Heart Eyes

Ако ти се прецака сегашния линк на подписа, защото на мен ми се случва понякога с photobucket.com, ползвай този: http://img35.imageshack.us/img35/9514/73926340.gif

Намерих си това: Ten Reasons To Drool Over Jared Padalecki

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 08:45 от Evil!Stitch

# 636
Много сладки физиономии прави. Heart Eyes Ако ти се прецака сегашния линк на подписа, защото на мен ми се случва понякога с photobucket.com, ползвай този: http://img35.imageshack.us/img35/9514/73926340.gif

Сложих втория, че фотобукетът е много нестабилен, мерси Hug

Направо ми се догледа пак тази серия Laughing Гледала съм я 5-6-7-може и повече пъти, ама никога не ми омръзва. Joy Jackpot! Joy

# 637
Направо ми се догледа пак тази серия Laughing Гледала съм я 5-6-7-може и повече пъти, ама никога не ми омръзва. Joy Jackpot! Joy
О, да и на мен ми е от най-любимите. Heart Eyes

Фейче, обърни специално внимание на точка 7-ма.

# 638
Фейче, обърни специално внимание на точка 7-ма.

smile3544 smile3544 smile3544
ще си легна след малко и ще сънувам ръце Blush  Heart Eyes  Evil!Evil!Stitch! Joy

Особено ми хареса началото, като за теб е писано Laughing
Oh, Jared, Jared, I have to confess I was a little slower to warm up to you than your co-star, but you have long since won me over.

Бе сега я прехвърлих тази серия от петия сезон, дето я нарочих, че е с шъртлес Сам и не го намерих. Thinking Което ме озадачава, от кой епизод може да е. Със сигурност е или от четвърти или от пети, щото татуировката преди това я нямаше...ще мисля утре на свежа глава, сега ми я размъти с тая точка 7 Laughing

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 01:19 от Fairy

# 639
Особено ми хареса началото, като за теб е писано Laughing
Oh, Jared, Jared, I have to confess I was a little slower to warm up to you than your co-star, but you have long since won me over.
Нали, нали. Grinning

Бе сега я прехвърлих тази серия от петия сезон, дето я нарочих, че е с шъртлес Сам и не го намерих. Thinking Което ме озадачава, от кой епизод може да е. Със сигурност е или от четвърти или от пети, щото татуировката преди това я нямаше...ще мисля утре на свежа глава, сега ми я размъти с тая точка 7 Laughing
Абе аз като че ли мернах тогава, че е от някаква отрязана сцена, но нито помня къде го четох, нито се сещам как да го открия пак.

Хайде, лека нощ от мен и сладки сънища с Джаредовите ръце.   love001

# 640
Добро утро, поспаланки Laughing

Хайде, ставайте, заемайте се със свръхестествените си дела, пък аз ще се грижа за доброто ви настроение Laughing

Пускам ви едно клипче за събуждане и сгорещяване на кръвта Laughing Изи да се чувства специално поздравена с Бритни Wink Hug

Днес работата в клас включва гледане на няколко интервюта с двамата ни приятели Laughing

Джаред
Дженсън
За по-ученолюбивите и едно на Боби. Тук май обясняваше как не се притеснява, че могат да затрият образа му, защото все пак някой трябва да наглежда двамата луди братя Joy

И специално за моята прилежна отличничка едно прекрасно интервю на Джаред за домашно Laughing  Hug
Първа част
Втора част
Трета част
Четвърта част

Прекрасен ден ви пожелавам на всички! Heart Eyes

# 641
Добро утро и от мен!
Тъкмо съм се зачела в Supernaturalwiki-то, докато ви чакам да се събудите и доста моменти си отбелязвам за припомняне.

Аз пък сънувах как отговарям в нашата темичка, само че нищо не помня, освен че ми се мяркаха свръхестествени подписи и аватари. Joy

Фейче, обичам домашното. Heart Eyes Ти какво сънува, м?

# 642
  • В средата на времето
Пускам ви едно клипче за събуждане и сгорещяване на кръвта Laughing Изи да се чувства специално поздравена с Бритни Wink Hug

Някой май е спал с тениската на Джареееддд newsm03 Wink Какви са тези горещини рано сутрин, м? Mr. Green Богинята благодари за поздрава, разбира се Hug Simple Smile

Малко по-късно ще приключа и с класната работа. После контролни въпроси ще има ли, кой какво разбрал, или направо на края на срока ще спретнеш по едно класно? Thinking Wink

# 643
Добро утро и от мен!
Evil!Stitch, поздравления за Evil Sam! Много ти отива   bouquet
Да изкоментирам само десетте причини да харесваме Сам. Много ми хареса точка 3. Особено -"Jared is at least 6'4" and correspondingly broad, especially in recent years." Одобрявям как е еволюирало момчето  smile3521 И много се смях на Bitchface. Онзи ден гледах онзи кънвеншън от Орландо от май месец, дето Джаред е с черните дрешки и там една фенка го пита точно за това. Дали съзнателно го прави или му идва от вътре. Джаред беше много учуден за какъв Bitchface става дума и каза, че изобщо не го прави съзнателно  Laughing Даже му беше много забавно като разбра, че прави такива физиономии.

Понеже се чудехте какъв кусур да му намерите на Джаред да ви пусна едно жокерче - Fartacus Padalecki  hahaha

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 10:47 от Злата с метлата

# 644
  • В средата на времето
На мен ми харесаха 5 и 7 най-много Grinning

5. He's Mastered the Art of Puppy-Dog Eyes (като казах за плачливо-нещастния поглед онзи ден Grinning )
7. He Makes Baseballs Look Like Golf Balls - а това, защото има доза незлобливо чувство за хумор Joy

Общи условия

Активация на акаунт