Остров Тасос (3)

• 197 172
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
С това ..... www.  ....  .de ...не мисля, че е официален сайт на острова, по-скоро е сайт с много информация, може би немски  newsm78
По принцип много хотели, а и градчета в Гърция имат такива сайтове, заради преобладаващите до скоро немски туристи  Rolling Eyes

Попринцип официалния сайт на острова е http://thassos-island.com/ . От него избирам FORUM и се предполага, че е оф. форум  ooooh!

В другите сайтове на Тасос няма никъде форум . А пък като  пусна тема на английски (освен в първия подфорум: Thassos International , където пише Please post only topics in English language here ) , веднага ми я махат  Sad

# 271
не, че има значение, но аз по-скоро този бих предположила да е оф.сайт  newsm78
егати и спора завъдихме  Joy чак ми стана любопитно ...та питах девойката от хотела  Grinning ще кажа после какво ми е писала  hahaha

ето и един интересен сайт, на който попаднах -  за отдаване на къщи под наем - за тези, които още не са открили тяхното място
http://www.thassos-holiday-rentals.com/en/all-villages/

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 09:52 от *2K*

# 272
 Joy ей голям съм досадник явно ....  Mr. Green
Та девойката от хотела, каза, че офиц.сайт на Тасос е този   #Shocked, а тези 2та дето коментирахме, както и разни други се поддържали на частни начала, както се изрази от фенове на острова  Peace
Та в тази връзка направо не мога да не я похваля за цялото търпение и отзивчивост на всичките ми изисквания и щури въпроси  Rolling Eyes ако е толкова любезна и наяве, колкото в ефир, направо не е за вярване  newsm78 ще разбера скоро  Hug

# 273
леле, не мога да се ориентирам!

коя част на Тасос бих те ми препоръчали, за да търся хотиле там?

# 274
  • No Line On The Horizon
Ние бяхме в Скала Потамия и останахме доволни. Заведението, в което ходихме да се храним се казва Корали, готвеха страхотно.

# 275
В Северната част почти няма плажове . Малък плаж при Лименас - столицата на острова - и това е .
В Западната част има няколко плажа - Пахис , Скала Принос, Скала Марион .
В Южната част преобладават плажовете - Трипити, Потос, Пефкари, Сан Антонио, Лименария (малък) , Алики .
В Източната част - Голдън Бийч (Скала Потамия или Хриси Амудия ), Салиара, Макриамос Бийч, Кинира, Парадисос

# 276
Здравейте, страхотна тема следя я от самото начало.  bouquet
Прочетох всички теми за Тасос във форума, за плажовете се ориентирах, но за хотели немога и немога да избера. Crazy Надявам се да ме ориентирате.  Hug
Ще бъдем двама души без дете и търся типично гръцко градче(селце), да има таверни на плажа, да има къде да се разходиш вечер, държа градчето да има атмосфера, хубава природа. Simple Smile Heart Eyes Все пак да не е някаква лудница и навалица, на дискотеки не държа. Понеже всеки ден ще сме на различен плаж(с колата сме) и доколкото се ориентирах в южната част на острова са хубавите плажове се насочих към Лименария. Правилно ли съм се насочила. Rolling Eyes
Бях си харесала един хотел в Скала Рахони но той е много далеч от хубавите плажове и отпадна. А и останах с впечатление, че няма къде да се разходиш там.  Thinking
И другия ми въпрос е за плажа Салиара - може ли да се стигне пеш дотам или задължително с кола, страх ме е че колата е ниска и да не стане някой фал, а много искам да видя плажа. Има ли автосервизи на Тасос и как са цените.
Благодаря Ви предварително  bouquet

# 277
Привет, taiti2  Hug!
   Лименария е второто по големина селище на острова , а там се разхождат достаа туристи . Плажът е много малък и не е хубав .
Цитат
Все пак да не е някаква лудница и навалица, на дискотеки не държа.
- Дискотеки трудно ще намериш, а навалищата лесно ще избегнеш . Насочи се към Пефкари, да речем  Simple Smile . Потос, Алики и Лименария са си все сравнително големи . Вие можете вечер с колата да обикаляте по-шумните градчета и там да търсите забавления . За плаж Салиара - обмислях го и според мен е най-добре да се стигне пеш - е, вярно, разтоянието е доста, но пък иначе има риск дали автомобилът ще оцелее .   bouquet Успех в търсенето на хотели .  Simple Smile

# 278
Kalentina    bouquet

# 279
  • в обкръжаващия ме хаос
Ние бяхме в Скала Потамия и останахме доволни. Заведението, в което ходихме да се храним се казва Корали, готвеха страхотно.
fros, би ли споделила в кое хотелче бяхте отседнали в Скала Потамия и в самото селце ли бяхте или долу на плажа?

# 280
  • No Line On The Horizon
Бяхме тук http://www.marias-studios.gr/
Мисля, че е пускан линка в темата.

# 281
няма да се справя да прочета всичко затова ще попитам някои неща  Blush Била съм в Лименас, в един хотел ако не се лъжа Галини се казваше и останах доволна, но плажа там хич не ми хареса. от снимките тук много ми хареса плажа Парадайз на Кинира, близо ли е до Лименас, и заслужава ли си ако съм отседнала там да ходя до този плаж или да търся хотел в околността на Кинира? Simple Smile

# 282
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета да питам за Кинира - подходящ ли е плажът за малки деца, ние сме с едно на 7 и едно на 2 години и двете водомани, не излизат от водата, така че тр да е плитичко? Самото селце хубаво ли е, да не е съвсем пусто, има ли кръчмички, нямам спомени от миналата година, пък то и само от пътя каквото съм видяла.   Лесно ли се стига до плажа, да не като до Парадайз бийч, защото мъжи много ми се сърди, че държах да го посетим bouquet

# 283
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, тез гърци пак пощуряха със стачките си и мъжи каза, че тази година ще забравим днраната им като дестинация. Много ми е мъчно, че няма да отидем на Тасос  Cry

# 284
Ние пък пътуваме сега на 30-ти и ми е малко притеснено само за ферибота  Sick
Мъжа ми беше командировка понеделник и вторник в Гърция /р-на на Халкидики/ и каза, че всичко е спокойно  Peace, единствената разлика от преди е, че е доста по-празно навсякъде - улици, заведения, хотели  Shocked, иначе по никакъв начин не се усещат размирици, хората си работят и така, цените в магазините били леко по-високи от миналата година, но според него не драстично  newsm78...така, че за самата ни почивка знам, че всичко ще е наред....но ако стачкуват фериботите ...незнам  Cry ....как ли пък точно тази година измислих да ходим на остров  #Crazy май трябваше да си резервирам пак на Халкидики....ама пусто нали все искам нещо ново  Mr. Green дано извадим късмет ....стискайте палци ...pleaseeee  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт