Остров Тасос (3)

• 196 894
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Извинете за off-a! Някой има ли пресни наблюдения колко е литър бензин 95 в Гръчко? Мерси предварително.

# 601
Извинете за off-a! Някой има ли пресни наблюдения колко е литър бензин 95 в Гръчко? Мерси предварително.

около 1,7 - 1,75 евро за литър бензин от най-евтиния, поне преди две седмици

# 602
Цитат
Може ли да попитам момичетата които са ходили на тези студиа Корали, какво има като посуда в кухнята и банята какви аксесоари  има, дали има основни консумативи,  дали ги сменят и на колко дни за да предвидя какво да си взема от тук. Мерси предварително

Чистят всеки ден, спално бельо и хавлии сменят на всеки 3 дни. Има хладилник, котлони, чаши, вилици, ножове, лъжици, чинии, май две тенджери, не се сещам дали имаше леген и сешоар. В банята имаше дори малки опаковки шампоан, балсам и гел душ. Всяко студио разполага и с простир с щипки за пране. Поне това беше миналата година.  Peace

# 603
Цитат
Чистят всеки ден, спално бельо и хавлии сменят на всеки 3 дни. Има хладилник, котлони, чаши, вилици, ножове, лъжици, чинии, май две тенджери, не се сещам дали имаше леген и сешоар. В банята имаше дори малки опаковки шампоан, балсам и гел душ. Всяко студио разполага и с простир с щипки за пране. Поне това беше миналата година.  Peace

Мерси за инфото Wink

# 604
  • София
Записвам се в темата, най-накрая ни се отвори малко време за почивка и избрахме Тасос, връщам се да ви чета, че имам някои въпроси

# 605
Здравейте на всички,
момичето моля зо вашата помощ.
Почитатели сме на Тасос и по специално на Макриамос, но от следващата седмица всичко е заето.
Предложиха ни два хотела от агенцията:
Royal Paradise и Ilio Mare
Моля за повече инфо ако някой е бил и за пресни впечатления.
Най вече ме интерисува плажа да е с хубав пясък и да е полегат, защото шошовците не излизат от водата.

Много много благодаря   bouquet

# 606
Днес направихме резервация за студио в Amaryllis studios на Тасос.
Ако някой има пресни спомени моля за инфо - условия, плаж.
Ще съм много благодарна.   bouquet
За съжаление нямаше много възможности за началото на септември.

Ще чакам с нетърпение  Praynig

# 607
  • София, под Карлсон
Момичета, бихте ли ми казали дали трябва да си носим плажен чадър, тъй като бях чула, че чадърите и шезлонгите били към кафенетата и ако си купиш нещо за пиене можеш да ги ползваш? Ние отиваме живот и здраве в Скала Панагия/ Скала Потамия, т.е. основно ще бъдем на Голден бийч.
Предваритено благодаря!  Hug

# 608
Момичета, бихте ли ми казали дали трябва да си носим плажен чадър, тъй като бях чула, че чадърите и шезлонгите били към кафенетата и ако си купиш нещо за пиене можеш да ги ползваш? Ние отиваме живот и здраве в Скала Панагия/ Скала Потамия, т.е. основно ще бъдем на Голден бийч.
Предваритено благодаря!  Hug

Вие къде ще бъдете. Ние запазихме студио също на Голдън бийч.

# 609
  • София, под Карлсон

Ние сме запазили в Корали  Simple Smile

# 610

В Amaryllis studios.

Дали някой има инфо за  Amaryllis studios и за плажа

# 611

да попитам на вас искаха ли ви пари предварително? защото на нас не ни искат ще плащаме на място Simple Smile

# 612
  • София, под Карлсон

да попитам на вас искаха ли ви пари предварително? защото на нас не ни искат ще плащаме на място Simple Smile

Не, защото таксите по банковите преводи са много високи. Надявам се няма да има проблем.  Praynig Вие от кога сте там?

# 613
Не, защото таксите по банковите преводи са много високи. Надявам се няма да има проблем.  Praynig Вие от кога сте там?

на нас ни казаха същото! Simple Smile писахме им преди няколко дни и ни отговориха че ни очакват и ако имаме проблеми като стигнем на Тасос да им се обадим!

Това ми звучи много любезно по-рано в тази тема бях писала с някои които беше ходил там и ми каза че са много приветливи и точни хора!  Peace

Ние сме от 26.08 там, а вие ?  Simple Smile

ето един хубав линк за всички тасосманиаци като мен Simple Smile
  http://www.go-thassos.gr/thassos-webcam/golden-beach/webcam.html
гледкам си по цял ден Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 16:33 от BuBitoo

# 614
Не се отваря линка  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт