Остров Тасос (3)

• 196 973
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
Заеха се местата в Горгона...уф...

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 11:15 от iniici

# 661
  • софия
ПОмагайте, момичета...в Скала Панагия и Скала Потамия всичко, което ни устройва е заето.
Препоръчайте ми студиа, трябват ни 4, да има двор и бербекю...и да е близо до плажа. Tired

# 662
http://www.go-thassos.gr/thassos-online-directory/thassos-accomm … tions/maisonettes

Виж на този сайт - има много предложения! Разгледай ги, все нещо ще изкочи!  Peace

# 663
Заеха се местата в Горгона...уф...

Точно до Горгона (срещу Амарилис) има студиа Anastasia
http://www.holidays-uncovered.co.uk/greece/thassos/golden-beach/ … a-apartments.html
Само това намерих обаче в интернет.
Изглеждаха ми много добре

Дано да имаш късмет   bouquet

# 664
В тези студиа Anastasia имаше само възрастни англичани, които пиеха и пееха всяка вечер на бара в двора на къщата. /Ние бяхме в Амарилис от 1 до 6 септември/, а Anastasia са точно отсреща. Не ми хареса никак.

# 665
  • софия
Благодаря!
А отсен тези 2 селца( градчета) какво друго бихте ми препоръчали? Алики?

# 666
Благодаря!
А отсен тези 2 селца( градчета) какво друго бихте ми препоръчали? Алики?
На Алики след 10 сутринта е пълна лудница. Няма какво да се види - има просто два плажа и някакви камъни, близо до тях - древни. Та точно на тия плажове водят всички македонски, български, турски, румънски автобуси след като са минали преди това през Лименас и манастира - приятно е, но няма никакво движение на водата там и си като в езеро  Rolling Eyes .
 В Пефкари забелязах, че цените са с 0.50 - 1, на места 2 евро по-евтини от тези в Потос (става въпрос за заведенията). Хлябът навсякъде върви от 0.80 до 1.50 евро, като го носят предварително. За гледане е любопитна столицата, разбира се, както и Теологос; Ирис Голд-фабриката за бижута..

# 667
  • София
ПОмагайте, момичета...в Скала Панагия и Скала Потамия всичко, което ни устройва е заето.
Препоръчайте ми студиа, трябват ни 4, да има двор и бербекю...и да е близо до плажа. Tired
Тази къща е голяма: http://www.thassos-holiday-rentals.com/en/angel-i
но не е близо до плажа:(
Ние много я харесахме, но за жалост нямаше места тогава.

# 668
  • София
В Кинира - селцето след Скала Потамия също не е лошо, ако намерите свободни студиа. Има хубава таверна, малък плаж наблизо, а Парадайс Бийч е само на 1-2 километра.

# 669
  • софия
Благодаря на всички Ви!
Най- накрая запазихме в Кинира- студиа Димитрелис. Не е лесно да се тръси място за 4 семейства...каквото е това, ако не ни хареса, ще търсим на място . Капаро не ни искаха.
ayka, значи на плаж от Кинира може да ходим в Скала Потамия и Парадайз Бийч( лесно ли се намира , има ли табели или няма как да го подминем). Колко най- близо до Кинира е голям супермаркет?

# 670
  • София
В Кинира има супермаркет, добре зареден. По-големи има в Скала Потамия. Ние в Скала Потамия не ходихме за плаж, но основният път е само един и като продължите след Кинира, мбного скоро отляво се виждат табелите за Парадайз Бийч (там най-добре не свивайте в отбивката на първата табела за плажа, а при втората - оттам пътят стига по-наблизо до плажа, има къде да се паркира спокойно).

# 671
  • София, под Карлсон
Привет! И ние се върнахме преди броени дни от Тасос. Бяхме в Корали, но няма какво да добавя към описаното по- напред в темата от Bubitoo. Островът много ми хареса, живот и здраве искам пак да го посетим, останаха ни доста неща за разглеждане  Laughing Признавам си, че въпреки, че знам, че е наричан "зеленият остров", нямах представа, че основната растителност е бор  Embarassed Което много приятно ме изненада, тъй като детето ни е с астматични проблеми и влажността не му действа добре, но път боровата гора му се отразява перфектно  Peace С два думи доволна съм и съм изключително благодарна на всички тук, които отделиха време, за да насочат Тасос- новаци като мен  Hug

# 672
  • софия
Аз най- накрая изпратих капаро за едни студия, но в Скала Потамия- Summerdreams.
Четох, четох и реших, че може би е по- добре от Кинира. И плажа има в Скала Потамия, по- оживено било...
Сега да се надяваме, че няма да имаме проблем с капарото, което изпратих днес. Praynig

# 673
Цитат
Аз най- накрая изпратих капаро за едни студия, но в Скала Потамия- Summerdreams.
Четох, четох и реших, че може би е по- добре от Кинира. И плажа има в Скала Потамия, по- оживено било...

iniici, Скала Потамия е много по-добре от Кинира. Вие ще сте с коли, така че спокойно може да обиколяте и по други плажове на острова - Парадайз бийч, Алики и т.н. Така ще разгледате острова и ще натрупате впечатления. Но ако не искате, горещо ви препоръчвам плажа откъм Хриси Амудя, а не откъм Скала Потамия. И ще чакаме после снимки и разказ.

И ето ви малко снимки от Мраморния плаж!
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2324073416905.130121.11 … 5b00e2&type=1

На пътуващите сега - много слънце и незабравимо преживяване.

# 674
  • софия
Смърфиетка   Heart Eyes
А как да се ориентираме за плажа на Хр. Амудя?
Нали има в С. потамия голям хран. магазин, за да не пазаруваме още от Керамоти?

Общи условия

Активация на акаунт