Ние също сме на 6 януари на консултация и ваксина.
Ще чакам снимки с нетърпение, твойта фотографка случайно бях попаднала на нейни снимки в нета и просто са уникални а дъщеричката и е малък бонбон

Приятелката ми е с такава та ще видим,най вероятно така ще направя.
.Туширах го с "Пиоктанин",а ако и от него не минаваше мажех с "Адвантан",но не го препоръчвам да се взима без лекарско предписание защото е кортико-нещо си.Пак казвам на мен ми го предписа лекар.Но за Пиоктанина мисля че няма страшно,той се ползва и в болницата с него тушират пъпчетата.Абе я Ласи да каже по-научно му че аз едно го обясних
.
просто питам какво ви е мнението???С батко й тази процедура я почнах още на 40тия ден,дадох му сок от диня.После ябълка и морков.Я си кажете мнението МОЛЯ
.Има такава тема,но там всички не ти казват нещо конкретно ами се нахвърлят като кокошки една на друга и нещо не ми е комфортно 

просто питам какво ви е мнението???С батко й тази процедура я почнах още на 40тия ден,дадох му сок от диня.После ябълка и морков.Я си кажете мнението МОЛЯ
.Има такава тема,но там всички не ти казват нещо конкретно ами се нахвърлят като кокошки една на друга и нещо не ми е комфортно 

. В резултат днес баткото е на градина и аз се чувствам добре, защото, както казва Пепинчето нашия звяр отговаря по описание на нейния, а като си представя да съм сама с него и с бебето в къщи и 
За активната гимнастика още не съм го слагала, но моят Георги още не реагира визуално. Щом Ели реагира, значи е удачно. Всъщност не смятам, че има нещо страшно в това 

ЩАСТИЕТО...

Предварително ти благодаря и наистина имаме много да те черпим.Надявам се да успея да дойда на някоя софийска среща по-нататък и да се запознаем. 

Давам розов Девин,непреварена.
И като си помисля,че от ден на ден стават все по-забавни и сладки...