Днес и ние правим един месец, ама кога мина това време

Моя Иван и той се смее когато ни види и е доволен, заглежда се по всичко шарено и обстановката вкъщи, радва се когато кака му пее песнички, а също и от два дни е много доволен когато се върти въртележката над леглото му и даже и говори нещо

За кенгурото и аз знам че е след 3-я месец.
За уригването днес установих нещо, като се наяде и ако го хвана под мишниците и вдигна само така държейки го се уригва доста бързо

Руми, кученцето е уникално а и малкия е голям бонбон

Ета, добре дошла

За жълтеенето и ние така сме си още жълти, Етка пиши какво беше покрай вас с изследванията и всичко останало, че ние пуснахме кръвна картина и всичко е ОК там, а сега пие само сутрин и вечер сиропче с глюкоза и Фенобарбитал.
Щях още да пиша ама какво ли беше, после ако се сетя ще се включа пак и тогава ще кача и малко снимки и клипчета
, аз да ви изчета май ми е мисията невъзможна, но кво да се прави само ЖиЗ, инъче да ви питам на Крис дупето му се изрина и моята кума каза че е стафилококова инфекция от Шейново, та някой имал ли е такъв проблем?! и как го отстранявате! и другото което не ми остана време да прочета е кога е най добре да се махне нощното хранене!?!?!?
.до скоро
Възможно е обривът да е от претопляне, от запарване или пък самия вид памперс да не му понася. Лили получи ситен обрив преди около седмица, премахнах го за ден и нещо със Судокрем при смяна на памперса. Освен това се старая да не я държа с един и същи памперс повече от 3 часа, когато е наакана винаги я мия, не я забърсвам само с мокрите кърпички, когато я сменям я оставям да поритка по голо дупе десетина минути, а и вечер, преди да я къпем, го махам за около половин час- проветрявам я един вид 
, тази нощ се е будил точно на 3 часа като часовник.

. В същото време изобщо не слуша, направо незнам какво да правя
,но ние няма да е послушаме защото после е искам да го епват детето и още като ни изписаха след баня малко по малко започнахме.
и това щя стане