Отговори
# 90
Здравейте  Hug
Днес и ние правим един месец, ама кога мина това време  Crazy
Моя Иван и той се смее когато ни види и е доволен, заглежда се по всичко шарено и обстановката вкъщи, радва се когато кака му пее песнички, а също и от два дни е много доволен когато се върти въртележката над леглото му и даже и говори нещо  Heart Eyes
За кенгурото и аз знам че е след 3-я месец.
За уригването днес установих нещо, като се наяде и ако го хвана под мишниците и вдигна само така държейки го се уригва доста бързо  Peace
Руми, кученцето е уникално а и малкия е голям бонбон  Heart Eyes
Ета, добре дошла  Hug
За жълтеенето и ние така сме си още жълти, Етка пиши какво беше покрай вас с изследванията и всичко останало, че ние пуснахме кръвна картина и всичко е ОК там, а сега пие само сутрин и вечер сиропче с глюкоза и Фенобарбитал.
Щях още да пиша ама какво ли беше, после ако се сетя ще се включа пак и тогава ще кача и малко снимки и клипчета  Hug

# 91
Здравейте мили мами, да ви честита новата 2010!!!!
За много години и много здраве и щастие на всички ви от сърце!

Честита и нова темичка в родени!

Аз на бързо да ви кажа чче направо ви се чудя как успявате да сядате и на компа, в см кога намирате време newsm78, аз да ви изчета май ми е мисията невъзможна, но кво да се прави само ЖиЗ, инъче да ви питам на Крис дупето му се изрина и моята кума каза че е стафилококова инфекция от Шейново, та някой имал ли е такъв проблем?! и как го отстранявате! и другото което не ми остана време да прочета е кога е най добре да се махне нощното хранене!?!?!?

Благодаря ви предварително!

# 92
  • в огледалото на живота
Привет дружина!Свършиха празниците а,кофти ама няма как,от една страна добре-всички в къщи заедно,от друга аз като че ли съм по организирана когато сме сами с бебка.. Rolling Eyesзнам ли?Повечето въпроси ,които имах,получих отговорите тук-абе тази наша д-р Ласи,равна няма, Hugаплаузи за нея!Щях да забравя,водичката която давате за пиене,докога се преварява?А АМ с каква вода разреждате-преварена или минерална за бебета,на мен педито ми каза,че мин.вода можело чак след 6мес,та съм чуденка,някоя мама да изкаже мнение? newsm78Отивам да хвърля по едно око на дяцата,че нещо много тихо ми се струва.. Thinking.до скоро Simple Smile

# 93
ние приготвяме АМ с преваена вода в ел.чайник-така през нощта само я подгрявам/понеже вече е преварена и е мн удобно/.млякото може да стои до 1 час от приготвянето,а когато Алекс заспи,докато го приготвям,посто го слагам по-близо до камерата в хладилника/там може да стои за няколко часа/ и после поставям бутилката в гореща вода да се стопли и никога в микровълновата.
и ние сме с пъпки по лицето/като младежки/,почиствам ги само с преварена вода.
на разходка още не сме ходили-чакаме си поръчаната количка по интернет
спим по 2-3 часа най-много и хапваме около 90 гр АМ на ядене,даваме на поискване от страна на малкия шеф Simple Smile
колкото до възстановявнето-мисля че доста бързо се съвзех от нормалното,конците ми ги махаха/нищо че бяха самопадащи,но пр мен не им се падаше / и коремът ми е по-плосък от преди.мисля от уте да диетувам и спортувам-хем да закаля психиката,хем да пооправя физиката Simple Smile след това плюскане....

# 94
  • София
devi4ca, АМ правя с преварена чешмяна вода, такава давам и за пиене, но не помня до какв авъзраст се преваряваше newsm78

katring, ако беше стафилококова или каквато и да е болнична инфекция, щеше да се появи още в болницата или при изписването, а не 15 дни по-късно и надали щеше да е само по дупето Wink Възможно е обривът да е от претопляне, от запарване или пък самия вид памперс да не му понася. Лили получи ситен обрив преди около седмица, премахнах го за ден и нещо със Судокрем при смяна на памперса. Освен това се старая да не я държа с един и същи памперс повече от 3 часа, когато е наакана винаги я мия, не я забърсвам само с мокрите кърпички, когато я сменям я оставям да поритка по голо дупе десетина минути, а и вечер, преди да я къпем, го махам за около половин час- проветрявам я един вид Mr. Green

Izzabella, сигурна ли си, че АМ може да се съхранява в хладилник? Не съм знаела newsm78

# 95
аз ви подканвам за нови снимки да слагате, че ми се гледат... хайдеее, не се кумете, а слагайте  Grinning

Днес намазах пъпките на Дамянски с преварена вода и малко сода разтворена вътре, па да видим... кожата на лицето му е като портокал от тия пъпчоляци дребни непотребни...

# 96
Колибри, готово  Wink
А тук има клипчета http://community.webshots.com/user/krasi7909204398?vhost=community които ще се виждат след малко  Peace

# 97
  • Sofia
Привет мами,
мисля че водата е хубаво да се преварява поне до 6 м., някои я преваряват и до 1 г.

Малкият Петър вече е на 24 дни и понякога будува по около 6-7 часа на ден. Дали е нормално? Все  ми се ще да спеше повече, ама тези колики ни мъчат доста понякога.
Пъпчици за сега нямаме  Simple Smile, надявам се и да не се появят.
За спането не ме огря  Cry, тази нощ се е будил точно на 3 часа като часовник.

# 98
  • Smolyan
Здравейте момичета - ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА - да сте живи и здрави и много сбъднати мечти   bouquet
Едва успявам да ви прочета. Нас също ни почнаха коликите - давам Сабсимплекс, каточе ли помага, но доста ръмжи ако не му дам.
Момичета в голяма чуденка съм дали да пращам баткото на градина , защото мъжът ми трябва да го води много рано към 7,15 и да го взима последен към 18 часа. Много ми се струва  Sad. В същото време изобщо не слуша, направо незнам какво да правя  Confused. Ако остана сама с него и с бебето е неконтролируем, а така ще ми е жал за него като е в градината  Sad. Има вариант да ходя да го взимам, но като имам столче за кола и незнам дали мога да слагам бебето на столчето - много мъничък ми се струва  Sad. Вие пращате ли по - големите деца на градина ?
Честити месечинки на сладките ни декемврийчета. Гледах много снимки, всички са много сладки  Heart Eyes
Още един въпрос - давате ли вода на кърмените бебета ?

# 99
Зузи, аз слагам малкия в столчето което си е от 0 месеца нагоре, а за водата давам, а градината също ще пращам каката от утре  Peace

# 100
Зузи нашия батко тръгва на градина от 11-ти този месец. Първо, защото не ми се иска да си тръгнат нашите и веднага да го пратя на градина, ще се чуства зле според мен, и второ, колкото и да помагат бабата и дядото, му действат доста деструктивно и с две думи ми провалиха месеци на дисциплина. Хранят го на ТВ, носят го на конче нон-стоп и не иска вече да ходи като сме на вън, абе въобще ей такива разни неща, които ме ядосват, ама като сме си ги викнали за три месеца така ще е. Това бабите са голяма беля да знаете, но и помагат много, така че ни с тях ни без тях.
Водата преварявах до годинка някъде, после давах изврона вода, а сега сме си на вода от чешмата без да я преварявам. На малката вода не давам още.
Столчетата за кола са пригодени от 0 месеца и нали с тях дори изписват от родилното, така че не виждам проблем, ние си го ползваме нашето.
Милейди ние започнахме да ползваме кенгуро с Крис от 2-ия месец и много обичаше да седи вътре, удобно му беше. Мисля че от втори месец не е проблем.

# 101
Здравейте мамита,
Съжалявам, че нямам време да пиша (то и да ви чета също..) че ни почнаха коликите и будуваме с рев и глад и направо вече в чудо се виждам.
Та искам да питам - да ви е останало някоя друга опаковка Инфакол?!? Търся да ги пробваме.

# 102
за забелването нашата педиатърка ни каза  да не го пипаме до 2 г. ooooh!,но ние няма да е послушаме защото после е искам да го епват детето и още като ни изписаха след баня малко по малко започнахме.

за АМ като бях в болницата там доки ми бяха каза че не трабва да престоява повече от 1 час

разходки още не сме правили ,но мисля да е по нататък иначе на мен опрелено ми се разхожда но... Naughtyи това щя стане

# 103
Krasoni, и на Андрейката кръвната картина беше добра и остана само на оводняване с глюкоза. Да, ама той освен кърма не иска нищо друго. Съответно сме на нищо в момента и положението е почти същото - жълт китаец-мандарин. Вторник ще е първата консултация, та очаквам да предприемем някакви мерки.
При другите ми деца трепехме билирубина с Фенобарбитал, нищо чудно и сега до него да прибегнем  Peace

Ласи, пропусна по въпроса за чурките да кажеш две думи, душата  Grinning
Струйката на моя чурльо е добра (нали ме припикава редовно). Опитах да дръпна кожичката, ама то много миниатюрна работа! Може би наистина трябва да започне след някой друг месец това упражнение. Ще диря пак в нета инфо  Thinking

Колибриич, не урагам нощем. Той суче много кротко (понеже спи, не го оставям да се разсъни) и не гълта много въздух. Ако вземе да се гърчи го обръщам да спи по коремче (Ласи, верно че в тази стойка колики няма!) и тогава се уригва, изпръцка и продължаваме да спим. Абе мързелива работа!
Другото е, че давам Инфакола предимо нощем, понеже ми се струва, че има някакво привикване.

Милейдиня, аз ползвам слинга от как сме дома. Ама за кенгуру не помня имаше ли срок?

Ще покажа снимки, имахме фамилна Новогодишна сесия, ама още не се е прибрала фотографката да ми ги прати  Grinning

# 104
Вече се продава свободно инфакол по аптеките -в ремедиума струва 6,58. От вчера го почнахме и като че ли има някакъв ефект,поне се оправи запека ,че от еспумизана беше станало нещо страшно.

Общи условия

Активация на акаунт