силно ми е тъжно, че днес празничните дни свършват - много топло и комфортно ми беше
Али расте плашещо бързо - вече е 5 кг. ето го Aли на погачата бебе с риза е като борец с риза - няма пространство за яката
отделих един пакет малки дрешки и се чудя какво да направя с тях, тъй като нямам близки или познати, които да чакат бебе, а са съвсем като нови
започна обаче много често и по доста да повръща - Биби, вие как разбрахте, че Криси има рефлукс и колко време след хранене не го слагаше да легне; аз държа малкия по 30 мин., иначе започва да се гърчи и да повръща кисело мляко яко; мъчно ми е за душата как се мъчи, но и аз се схванах от денонощното държане, че ядоса ли се не иска в никой друг да стои - спя легнала по един час на денонощие, през другото време съм или права или полу-легнала; така изкарах и бременността и вече съм без кръст ...ох, стига съм се жалвала; взехме възглавница, която повдига на 20 градуса леглото, но не помага

Джени, Али също само в поза "жабче" спи, но не мисля, че вредно, защото и Лия така отгледахме и няма негативни последици; за коликите - опитът ми сочи, че момичетата са по-търпеливи (то е така и при жените спрямо мъжете) - не че имат по-малко, просто по-леко реагират на тях
Ета, от пишки нищо не разбирам, че си нямам, но милото е преживял тази процедура в зряла възраст и казва, че е голям кошмар и нечовешка болка - мисля да я спестя на Али, като бавно, последователно и упорито свършим тази работа
Милейди, категорично след третия месец - той дори да е стабилен гърба, ти не можеш да я залепиш за него и тя се свлича
хайде, коликите викат
незнам? Бих била по спокойна, ако ми препоръчате доки, който е изпитан.
!

Бързо да се отърве от неприяните колики!
Нищо няма да им стане на децата, напротив, така се облекчава коремчето. (тук ще направя една препратка към онтогенезата
Кураж и сила, майчице! Всичко ще бъде наред- ти си борец, а мъничката със сигурност е още по- борбена и от мама
А за главоболието от упойката не ми се говори направо.....