Чуси, голямо извинение ти дължа. Докато намеря статията за зърната и ти оздравя. Съжалявам. Все пак ето я: http://xedra.wordpress.com/2009/09/22/sorenipples/

. Докторката каза че мога да го кърмя от другата когато смъкна температурата, но мъжо ми е забранил.

Все така да расте по учебник!

Ми осем месеца бяхме на сухо и сега, когато уж вече може да се Сползваме.....ядец
То е като инквизиция това. Аз с първото раждане имах само малко вътрешни шевове и не съм имала проблем, но сега е някакъв ужас. Явно някакво удебеляване е станало на мястото на разкъсването или не знам какво, ама резултата е плачевен.....Оплаках ви се....

А на мамите бързо възстановяване.
.
,но да не ви натоварвам повече с моите перипетии .
уф,беба заспа ,чак не ми се вярва.
Явно и действат лекарствата,затова се отпусна детенцето.След кошмарната нощ нека си поспинка.Чооси и аз давам Дактарин за гъбите,казаха след храна,след това нищо да не приема.Аз го пробвах на вкус,сладнее,ти как мажеш устечката?-с пръст или нещо друго?А за оченцето капваме Тобрамицин,ама чета че е кортикостероидно,не вреди ли на толкоз малки бебета?Дарлин,опитвам се мила да не съм маниачка на тази тема за стерилността,не се оливам,даже с баткото бях по смела,сега дали щото Мария е зимно бебе,незнам.
.Ми то да си майка не е лесна работа...
..уууууу,това не знам за кой път го чувам/даже и от собствената си майка/А да попитам,за ортопед защо се носят бебенцата-ако имат някакъв проблем или за нещо друго/Ласи,ако четеш отзови се моля....
/Сега и аз отивам да почивам малко,щото кат се мернах в огледалото...
направо да яхам метлата...
П.С,,,,Дарлин,бе мн.пораснала момата

докато педи я подмяташе и преглеждаше...и я домързя да си изкара ръчичките на гимнастиката с вадането на кръстосани ръце (бебето лежи по корем с кръстосани под него ръце)... като цяло съм доволна и не се притеснявам, че не наддава при това връщане на храна 

))