Отговори
# 465
  • Варна
Добро утро в тово дъждовно временце, тъкмо ще има време за форуми днес Wink, ако бебчетата позволят разбира се.
маянка, случва се, особено ако се броят на пръсти ходенията в църквата,  пък и притеснение, става така понякога Mr. Green Grinning Grinning За фейсбука- Румяна Лефтерова съм Wink
Денерис , хайде да  те оставят децата поне през деня да поспиш, дано Praynig
евита, таблица имам в една книжка от болницата, ако искате ще я сканирам да я имате, иначе за килограмите сега пише:
новородено: момчета-45-54;2.4-4.2  (средно 51/3.54) момичета (50/3.22)
1 месец: 48.5-58/3.0-5.4 (средно момчета 54/4.22) и момичета 53/3.98
 За кърменето навън- ами бързо се свиква като нямаш избор и бебо реве не ти пука особено, навън са се нагледали на подобни гледки хората, много такива майки има, а единствено гледката е разкош за пенсиите в морската Laughing Laughing Laughing
Слава, може да се разболее естествено бацилите са си в стаята, проветрявай по-често нямаш избор зная, не можеш бебо да го изолираш. Иначе не прекалявай с фервекса, не мисля , че вреди ако е в еднократни дози Peace

# 466
  • sofia
Добро утро.

И аз пих мако кафенце днес.

Искам да почерпя - днес Константин става на 40 дни. След малко отиваме на църква.

newsm67  party023

Денерис   не знаех че има връзка, между антицелулитния гел и кърменето, ще проверя. Ама то ако и това не може, какво остана.

slava80 не спирай кърменето, с кърмата беба получава антитела и те ще се преборят с вируса, ако има, а не е само настинка.

Днес май софиянки ще се разхождаме. Навън е студено но слънцето пробива - става за разходка.

Хубав ден на всички

# 467
Привет мацки!
Евилка тенкю за кафето таман сръбнах едно и аз!
slava80 ако е настинка не мисля, че можеш да заразиш и беб, но ако е вирус разбира се че можеш да я заразиш така че ограничавай контактите маска и проветрявай редовно  Naughty
Днес съм планувала едно ходене и аз да се видя малко сред хора, айде до после!

# 468
Добро утро!Евил, мерси за кафето, аз тъкмо изпих моето Hug
Ангелчето, моята бучка също не се махна веднага.Не се притеснявай само, че така можеш единствено да си навредиш.Д-ра ми каза, че се е образувал "джоб" там и се пълни с кърма.Когато са напрегнати гърдите се усещаше доста голяма, с цедене намаляваше.Изчезна ми след седмица някъде, а не веднага.Но аз вече не кърмя и няма никой в гърдите.

И аз много искам да ви видя лично, да си поприказваме, но Борисовата ми е много далече.На някоя друга срещичка ще дойдеме.
И да се оплача малко встрани от бебешките проблеми.Обожавам снимки, но все не ми върви.Снощи тръгнах да снимам малкия и се оказа, че микрокартата е изпаднала от "майката"Бях я приготвила да я нося във фотото, защото на купона за бебчо някой с пияната си тиква беше изтрил без да иска всички снимки.Доколкото знам в ателиетата имат някаква програма която възстановява изтрити файлове от резервната памет на картата, та затова исках да се пробвам.И като ми стана едно тъжноооо ConfusedПомолих майка ми и Марти да търсят по земята, само беше изпаднала някъде вкъщи.Накрая я намериха в торбичката на прахосмукачката.Леле като грейнах! GrinningПреди време пък за един р.д. мама ми подари апаратче.Направих точно 5 снимки с него и то блокира с отворен обектив.Сменихме го.Новото по същия начин блокира на 2-то ползване, пак с отворен обектив.След това ползвах на майка ми апарата.Както си снимах, в ръцете ми-отново пълен блокаж.Сега си седят и двете с изскочил обектив в един шкаф и все нямам време да ги занеса на ремонт.Септември си купихме ново, засега работи идеално(пу-пу), ама с картата хич не ми върви Sad
Във Фейсбук-а съм Руми Данаилова, който иска може да ме намери, въпреки че аз там много не се задържам.Само трупам албуми със снимки Grinning

# 469
А каква е разликата между вирус и настинка,по какво да разбера

# 470
Малко се радвам на днешния дъждовен ден. Че леко нагорно ми идва тичането за разходка и обратно да пазаря и готвя за домочадието.

Вчера ми пристигна блузата за кърмачки. СтраОтна е, ще си заръчам още! Има едни много тайни процепи и кърмиш без да се разгащваш или разголваш, удобна работа.

И аз охремавях здраво, но бебока не съм заразила (пу, пу), хем спи при мен залепен и кърмя нон-стоп. Мисля, че си е чиста проба настинка моето.

Румито, май камерата не те обича  Simple Smile (реплика от филмче на Дисни)

Колибри, на мен никой не ми вярва с тия 60см, че бебето е на 44 дена! Прилича на 2-3 месечно! Махнах на кошницата за кола изравняващата възглавница и в момента я е запълнил на цяло. Коша на количката и той е в същото положение - evil ме бъзика да съм му изрежела дупки за краката  hahaha Дано поне студовете изкараме в него, то е ясно, че няма да го ползваме до 6м, както препоръчват.
Иначе не му личат килата, не е много пухкав. Явно всичко отива на дължина.

# 471
  • в огледалото на живота
Алба,честито на малкия Константин  bouquet!Страхотно име си избрала,това бе  ,,моето име,,ако имах момче!Приятно празнуване!

# 472
  • София
Във Фейсбук-а съм Руми Данаилова, който иска може да ме намери, въпреки че аз там много не се задържам.Само трупам албуми със снимки Grinning
Rumito, току що ти изпратих request за приемане по  facebook.
She_R и на теб.
Аз съм Elitsa Petrova.Да не се чудите ква е тая дето ви се пречка пред погледите във face-a.

# 473
Добрутру!
She_R, Rumito- пратих ви request...  eta намерих те и тебе  Rolling Eyes
ellica11, има 32 Elitsa Petrova  Mr. Green
She_R, за второто позна  Simple Smile

evil, нали съм първескиня и поне си имам оправдание да ме е срам да циця по пейките  Laughing иначе ако няма накъде си нося един шал в чантето де  Blush

Хайде отивам да гладя, че стана 1000 часа  Simple Smile

# 474
  • Велико Търново
Добро утро!

She_R, Rumito добавих във Фейсбук, ако се чудите, аз съм Мариета Стоянова.

Заформяме една хубава декемрийска групичка във фейса, ако има и други, присъединявайте се Simple Smile

Ние след имунизациите сме малко раздразнителни и сънливи, че снощи и температура имаше. Днес уж сме по-добре.

allba_a честити ви 40 дена!

# 475
eta намерих те и тебе  Rolling Eyes

Аз не се навъртам там много, та на това се дължи моята необщителност - да предупредя.

# 476
експлоатация на детски труд и с ръце в д'ЖобоВитИ 2-ра част  Laughing

успях да прекарам Гогич да спи по корем. приспах го върху мен и после го катурнах. пръцка си на воля и спа много спокойно. а, дано и занапред да става така.

# 477
  • София
Честити месечинки на малките принцеси Деница на мама Mavi и Леа на мама La Fée.
Четита 40-тачка на малкия Коко на мама Alba_a.
Да ви бъдат живи и здрави дечковците и много да ви радват!
А по моя въпрос със щръкналите уши някакви идейки?Дали имаме все още шанс за оправия?Дали лентата за глава е най правилния избор в случая.Просто не ми иде нищо друго на ум  newsm78.

# 478
Елица, разрових се по твоя проблем какво казва гугъл и открих следното:

Как изглеждат ушичките е генетично определено - формата на хрущяла не може да се промени с всичките ленти, лепенки и т.н., така че няма смисъл да се тормози бебето.

А операцията на щръкнали уши е една от най-леките. Долната граница е 6 години, за да се направи.
http://ala-bg.org/index.php?option=com_content&task=view& … =20&Itemid=28

Всъщности ма доста инфо, но е хубаво да си прочетеш каквото точно те интересува http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5 … &aq=f&oq=

Честито на всички - било то за месечинка, за 40-дневка или просто ей така  Hug

# 479
  • Sofia
Привет и от мен.
Честити 40 дни на мама Alba_a и на бебе Коко.
Благодаря и аз кафенцето, че май скоро време друго няма да видя. За сега днес вече сме добре. Спинка си още в количката.

Аз днес направих вече разходката. Малко е студено на вън, но пък спи като къпан иначе у дома беше изцъклил едни големи очи.
Даже се чудя дали след обедното хранене да не излезем пак.

За срещата и аз съм за, много ми се иска да ви видя всичките, но сме проблемни с превоза. Та ще видим.

Ellica11 за ушенцето според мен имате още време да го пооправите. Това с лентичката на главата е добра идея. Действай и дано да имате ефект.

Ние със спането и тази нощ бяхме отличници - като заспа в 21 часа стана в 2.30 да яде и после в 6.20. На мама доброто момченце.

Това за сега, че май доста се разписах този път.

Във Фейса съм Методия Петкова.

Общи условия

Активация на акаунт