И аз не мога да си представя какво е да те вържат да не мърдаш,да не говорим,че от мойто секцио най-кошмарното нещо,което никога няма да забравя е последните 10мин. на операционната-изпаднах в нервна криза,че съм обездвижена и не мога да се мръдна,исках да стана,а не можех и това като не ме е боляло грам.Представям си какво е 
Да нацелуваш Емка-Бадемка и да стане професор един ден с това голямо желание за знание

Еди,да ти е живо и здраво синчето,много да те радва,а за слушкането-няма да ти го пожелавам за да е все толкова забавен

Деска,според мен е възможно и тези температурни аномалии да си казват думата
Не може днес да е 20 градуса,а утре -5
Много ми е трудно определено и като няма кой да те отмени и 1 час да поспиш,направо ми се реве
На момменти се улавят,че даже започвам да сънувам,докато го кърмя 
Ние снощи имахме гости и си изкарахме суууупер
Така съм се смяла,че сълзи ми бяха тръгнали по едно време,като изключим обаче,че момчето ми бутна лаптопа и сега е счупен
Сега ми е много криво,че трябва да ми купи нов,но както каза моя мъж,все пак е на има-няма 1 месец и струва над 3000лв. и не е като да нямат възможност и да трябва да купуваме пак ние 
Мегчо,Хриска,бързо да се оправят малките юначета

За уредите за отслабване,според мен трябва да се комбинират и да не се набляга само на един вид
Всеки си тренира определена мускулна група
!!!
. То пълно щастие няма
. Откакто се е родила обаче е спала при мен само 2 пъти (по коликово време) и на ръце не е заспивала (някак си не потръгна да се отпусне)- само в креватчето. Може с рев да е било, но да си знае и сега е наясно, че друг вариант няма. Иначе през деня се гушкаме, смеем се, лежим на спалнята- стане ли време за сън я слагам в коша на количката или креватчето и там си заспива. Все пак мисля, че е до бебе и това, което действа при нас едва ли ще действа при други. А и Габи ми е много спокойна, ако реве силно и продължително и аз няма да мога да издържа да не я гушкам и нося
.
...ще си взема пътека или крос тренажор