МияГия, аз съм лепила пъпа както е написала лилчо. Това с монетата също не ми се струва грешно. монетите се правят от метали, които не задържат бактерии и микроби. Споко.
el_pl , аз мисля, че понишената утайка е нормална след прекарано заболяване

Ронкаааа, ще ставаме на кълбетааа... Я да им звъниш на тези и да ти оправят нета, че ще ги гази валяк. Чипче, аз бях на Мтел в болницата и си влизах свободно в бг мама
. Провери дали не е нещо от настройките на лап топа.Някой беше писал за антибиотиците и прибиотиците вчера, ама пак бях на черешата и не отговорих... 5 дни пиене на антибиотик били малко
. Много ми е странно тази педиатърка дали изписва някакъв супер умен лек, дето е наясно как да утрепе само вредните бактерии, а да запази нивото на полезните бактерии в организма. Сигурно ти е и казала, че антибиотиците разхлабват
. Така - обяснението е просто. Антибиотиците трепят на ред. Добри, лоши - всякакви бактерии - това им е работата. По тази причина нивото на полезните бактерии в червата спада, а от там и неблагоприятния ефект върху консистенцията на акото. бифидо бактерията спомага за образуването на ензима лактаза, който разгражда лактозата. Може да се стигнве дори и до лактозна непоносимост както при големия ми син. В повечето случаи антибиотиците водят до дрисник (и затова повечето педиатри казват, че антибиотиците разхлабват, което само по себе си е тъпо твърдение) и връщане на коликите по горните причини. И един ден да се дава е добре да се дават прибиотици. Ако те бяха толкоз страшни нямаше всички Ам да са обогатени с тях и да се продават във всяка аптека. Но разбира се всеки си преценява сам за себе си и за детето сиДнес май не само аз съм се наспала... Май всички спят

Е,аз май започвам да свиквам да ставам пак на 3 часа,само ако можеше да не се буди с рев,че ми изкарва акъла
То детето сигурно си пуфка и охка,ама майка му като спи като пън.....Чувам го чак като надуе гайдата 
като прасенце. Грухти, пъшка, сумти. Нямам спомен Никол дали беше така, ама сега се събуждам в 5 и я слушам до сутринта, то няма заспиване. мислех едни тапи да си взема но ме е страх ако ревне, да не я чуя.
На 24-ти звъня мъжът ми да ги пита какво аджеба става, като преди това ходихме до офиса откъдето сме купили всичко..от там ни вдигат рамене и казват, че по договор не трябвало да плащаме, но да се обадим в офиса. Та обажда се мъжът ми и онази му обяснява, че в нейният договор не е отбелязано да я има тази опция. Мъжът ми й обяснява, че в неговият е отбелязана и не го интересува какво пише в нейният договор. Отсрещната страна обясни на мъжът ми, че тази сума трябва да се плати, а Калин се ядоса и й затвори тел.
Те не вредят, а само могат да помогнат.
...а днес съм на гинеколог ,а пък как ми се излиза ако знаете
.

и се чудех какво да правя.
/