julia__kristi , мазах със зехтин 1 седмица и се оправи, но тя явно няма да е с проблемна кожа. Аз не я мажа с крем и не се подсича. Масажа с олиото/зехтина са и единственото омазвямащо средство и засега се справяме. Явно онова белене е било някакво моментно състояние на нещата, но и то беше странно, защото се белеше на кръгли петна
. Както и да е - отмина при нас.Нора, аз си пиша в работещи 2006. Ами незнам какво си пишем, ама сигурно 30 теми сме изписали. Страшни сладури се събрахме, на една вълна сме и все има какво да си кажем. След 3 години писане всички се познаваме, ходим си често на гости... Темите позамряха за сметка на живите контакти. От там познавам видни форумски кукумицини като нана77, равия (зла Фейщица), Калина (тя освен прекрасен фотограф е и най-добрия учител по английски, ма за съжаление в момента нито тя нито аз имаме време за уроци)... Реших, че мога да намеря още подобни ама нъц... не пишат. Иначе скоро ще видиш като се завихрят и първите спорове тук за безотговорните, дето си зарязват децата (видна форумска дискусия, щето няма начин да не се завихри някой ден от някое момиче, дето не е сърбало попарата на темата още) та реших, че там можем да си споделяме обичайните неща, които обаче биха останали неразбрани от мнозинството тук.

и благодаря за кафенцето,все по хубаво го правиш
! Бъдете здрави и щастливи