2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 523
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Ей, ако взема да се поваля пак, че съм спала 8 часа това ще ещото Ева се готви за големия екшън на следващия ден. Mr. Green.
julia__kristi , мазах със зехтин 1 седмица и се оправи, но тя явно няма да е с проблемна кожа. Аз не я мажа с крем и не се подсича. Масажа с олиото/зехтина са и единственото омазвямащо средство и засега се справяме. Явно онова белене е било някакво моментно състояние на нещата, но и то беше странно, защото се белеше на кръгли петна  newsm78. Както и да е - отмина при нас.
Нора, аз си пиша в работещи 2006. Ами незнам какво си пишем, ама сигурно 30 теми сме изписали. Страшни сладури се събрахме, на една вълна сме и все има какво да си кажем. След 3 години писане всички се познаваме, ходим си често на гости... Темите позамряха за сметка на живите контакти. От там познавам видни форумски кукумицини като нана77, равия (зла Фейщица), Калина (тя освен прекрасен фотограф е и най-добрия учител по английски, ма за съжаление в момента нито тя нито аз имаме време за уроци)... Реших, че мога да намеря още подобни ама нъц... не пишат. Иначе скоро ще видиш като се завихрят и първите спорове тук за безотговорните, дето си зарязват децата (видна форумска дискусия, щето няма начин да не се завихри някой ден от някое момиче, дето не е сърбало попарата на темата още) та реших, че там можем да си споделяме обичайните неща, които обаче биха останали неразбрани от мнозинството тук.

# 466
  • София
абе момичета, кога ще можем да кандидатстваме за ОДЗ-та?
регистрирах се в системата, но нямам право , защото е 2009 година раждана?кога ще можем да почваме да избираме ясли?
благодаря предварително

# 467
Добро утро мацки!Ето кафето за тази сутрин

П.П Стискайте палци за днес!

# 468
Силвана,  Hug Praynig

# 469
  • София
Силванче  Praynig Praynig Hug стискаме и на краката Grinning
П.П. Майчета,да ви питам нещо - от вчера ни се появиха гурелчета/жълти/,на дясното оченце са повече май newsm78.Почистих ги с преварена вода снощи и тази сутрин,правилно ли съм постъпила и трябва ли да се притеснявам?

ooooh! ooooh!ама голяма съм шматка,видях долния пост за именниците и се сетих и аз....
Честито на всички именници Hug  bouquet
Моят мъж също има празник днес - казва се Калоян Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 09:17 от ANI BANI

# 470
Силвана,КЪСМЕТ.Всичко ще мине добре,стискаме палци.

Честито на именниците   bouquet

Днес направо е лято.Нямам търпение да стане към 11ч и да хващаме улиците.Какво е това време,чудо.

omana,аз вчера не можах дори да се регистрирам в системата,защото ми излезе че ЕГН-то на баткото вече съществува.Писах им ,за да видя къде греша,проблема да ли е в мен.Чакам отговора им.

# 471
Добро утро, мамчета

Силве, мерси за кафето и  Hug  Hug  Hug всичко ще мине бързо и безпроблемно Peace

И понеже сте на диета, ще минем само с бонбони за имения ден  Mr. Green

Герчо, някои въбще не сме спирали да работим /освен в болницата де Laughing/, така че и аз ще си намеря темата Peace

Викат ме  Laughing

# 472
Добро утро, Силве стискам и аз  Hug

За суха кожа на мен много ми помага, освен зехтина, масажното олио на Мустела. Но Марина не е с проблемна кожа за сега. Само след раждането се белеше и след това спря.

За записването (леле като стари баби). баба имаше един лаф, умните си записват, глупавите помнят, защото имат много място в главата. Та аз съм странала супер разсеяна, организирам си 1000 задачи за деня, и вечер се усещам че съм забравила половината. Започнах да си записвам, ама пък забравям да си отворя органайзера, или забравям къде да го слагам. ЗА доки си записвам на листче, и после почва голямото ровене по джобовете,къде съм го ръгнала. Вчера като изкарах малкото с кенгурото, майка ме помоли да и купя вестник, отидох до банкомата, и си мисля, ей трябваше нещо да взема, ама на не помня, та се върнах и после пак обратно. Който няма глава има крака  hahaha

Аз не си спомням за захранването, върти ми се, някакви каши от оризово брашно, елда, гриз, просо, ама не си спомням реда. Само помня че захраних с пюре на хип тиква и круша, заради запека. За козето мляко И аз, заради близоста на козето мялко, до кърмата, реших да започна с него, домашно много хубаво. Обаче Никол ми направи страшен обрив. Тогав ане можахме да разберем от какво е, но доки каза, да спра козето и да го давам между другото. Защото освен че е полезно, май е алерген. Признавам си че не съм чела, аз лично обожавам козе сирене. И сега и давам понякога, но не смея непрекъснато.

# 473
Ваня, на мен в болницата ми донесаха лаптопа и ме вързаха с интернет през мтел  Joy Joy Joy. А 2 дни след като излязах имах 6-7 срещи за 1 ден в офиса. Нямаха милост отникъде  Joy.
Честит имен ден и много здраве за именния ден!

# 474
Здравейте ,момичета  Simple Smile

Честит имен ден ,на всички именници!Да е живо и здраво името им!Ето едно букетче за настроение на всички в този прекрасен слънчев и празничен ден!

-silvana- ,стискаме палци  Praynig ...и ти благодаря за кафенцето  Hug

# 475
Добро утро!И аз да благодаря за хубавото кафенце(ох,как с удоволствие бих си пийнала едно експресо...)
Честит имен ден на всички именници-днес и моят баща има имен ден:)
Леле,колко месечинки днес-честити месечинки
 на Герана на Хриска,Недялко на Ради-М,Никол на Julia-Kristi,Maria na malko meche!

Babymama,Благодаря ти за отговора относно колко мл ядат вашите бебета
Хубав ден на всички!

# 476
  • Sofia
Ние след малко отиваме на преглед,че Гугата се скъсва да реве и може ушенцата да не са се оправили  Cry
Силве,  Praynig Praynig Praynig

Да почерпя за малкия Калоян на Красчо  Hug Хихи,многооооо яко с толкова бебчета около нас  newsm63

# 477
  • гр.София,кв.Овча купел
Здравейте,ние продължаваме да празнуваме,днес Йоана е именничка.

Честит имен ден на Vanirka и Vanya P,да сте ни живи и здрави и все така чаровни!!!Честито и на мъжа на ANI BANI,да ти е жив и здрав и много да те слуша!!!Честити месечинки Heart Eyes и на всички останали който днес празнуват!
АNI,ние имахме същия проблем,почиствах с преварена вода и и капвах 1-2 капки кърма и се оправи за два дни,надявам се и при вас да мине бързо Praynig Peace
Silve, fingerscrossed newsm10 и благодаря за кафенцето,все по хубаво го правиш Hug.
merydit,страхотен букет Peace
Плами, Hug
Връщам се да ви чета,че ви изтървах края.

# 478
Мерси за пожеланията.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и на всички останали именици!!!
Герчо,  #2gunfire 
Нямаха милост отникъде  Joy.
#2gunfire  

# 479
Добро утро,

Честит имен ден на всички празнуващи, както и на вчерашните на патерица, че пропуснах да ги поздравя нощес като писах Blush! Бъдете здрави и щастливи   bouquet  !

Миркам хич не е подробно, това са само нахвърляни неща, много още мога да споделям на  тема захранване Simple Smile, ама ще изчакам като започнем ако някой има нужда, че сега е раничко  и да не прекалявам Simple Smile. А ми е прясно защото аз все още си въвеждам нови храни така, а и си водя записки. За елдата само като бебе хапваше каша, сега му давам елда на зърна от диетичните щандове. За доста от нещата четейки се оказва, че не са чак толкова страшни колкото знаем от едно време, може би преди е било опасно да се въвеждат рано защото тогава са ни захранвали със супи и кисели млека на по 2 месеца (не всички разбира се) и по-проблемните храни може наистина да са били опасни, но при едно плавно и балансирано захранване и при непредразположеност към алергии май няма проблем, поне аз така си го обяснявам. Четох, че не е проблем след годинката детето да мине на краве мляко вместо АМ стига да няма алергия разбира се и ако иначе се храни здравословно и балансирано.
Иначе почти всички храни съм ги въвеждала не случайно - или са били сезонни плодове и зеленчуци и съм имала домашни или за разхлабване и т.н. като естествено съм съблюдавала възрастта. И съм въвеждала от 1к. л. като постепенно увеличавам до 5 дни като 3 ден го пропусках т.к. алергичните реакции могат да се прояват със закъснение.
Силве стискам палци и аз всичко да мине бързо и успешно Hug И мерси, че се грижиш за нас всяка сутрин  Hug
Десси77 не съм сигурна дали това е проблема, но ако имаш вече регистрация за баткото си влизаш в нея, там има опция Добави Дете и си добавяш второто детенце, не трябва да правиш втора регистрация. Но наистина все още не можем да кандидатстваме за бебетата. Не съм проверявала и аз кога ще бъдат активни кандидатурите, но ги следя често заради баткото. Ще споделя тук ако разбера.
Ани Бани абсолютно правилно-чисти с преварена водичка с марличка и двете очички отвън навътре по 5-6 пъти на ден. Ако не се оправи е хубаво да го види очен лекар.

Приятни разходки в хубавото време Hug

П.П. леле 6 нови отговора, публикувам и ще чета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт