2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 521
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте  Hug

Силве  Praynig

Честит Имен Ден на именниците (като моята свеки  Wink ) Да са живи и здрави   bouquet

Честито месечинки  Hug Hug Hug

Подсетихте ме за миналата година Януари  Laughing по това време действахме усилено за бебе  Crazy Нашето сме го изрисували на 17 или 18 Януари (сигурна съм  Mr. Green ) и края на месеца с тест и две чертички мажо вместо към вратата влезе в гардероба от зор  Joy Еееех като се сетя какви трепети, какви притеснения бяха  Laughing

Бейби Мама важното е детето да не е гладно, но и аз мисля, че с повече упоритост ще се въстанови кърмата ако изобщо е намаляла  Peace

За схемите за захранване и аз съм ЗА да ги има някъде та да са ни под ръка  Peace

Почнах да приучвам моята пак на биба (запалих се от Дани-Пух тя е успяла  Wink ) и днес пак ще се разхожадм с бибата  Crazy Ми нема начин, то моето диване ме ползва мен за биба и честичко се забравя на цицата а я усещам, че се е наяла и на всеки шум пуска и се развърта, после търси цица да си доиграе  Laughing Сутринта успях да й сложа бибата и да я приспя с нея и о, чудо  Party спи и на шум а като се стресне почва да цока и се унася  Whistling Да ама това само веднъж  Tired Ще видим ледващият опит как ще е  Rolling Eyes

# 511
  • Пловдив
Схеми могат да се качват във Файл Организатор на АБВ(юзър и парола,както на пощата).Това е много удобно за споделяне на файлове.

Или в Гугъл Докс(в другата ми отчетна с това си споделяхме схемите).

Отделно има много схеми тук във Форума.

# 512
  • София
Пуу, аз ли съм най-голямата шматка и разбрах, че съм бременна чак на 8 март  Crazy А сигурно и тогава нямаше да ми хрумне подобно нещо ако не беше започнало да ми става лошо от цигари, а бях заклета пушачка  Rolling Eyes И си викам аз "абе я да си направя един тест..."  Laughing

Аз искам да се оплача от пеленгаторите на мойто дете. Станал е като слончето Дъмбо, Особено с едното ухо. Постоянно си ги заляга и в момента, в който ги оправя той веднага се извърта и пак ги запретва. Все едно не му е удобно ако не му е прегънато ухото... и не стига това, ами и като засуче от лакомия и от зор да стиска нещо пак на ушите си налита. Хваща си с ръчичка едното ухо и опъва сякаш иска да го откъсне  Shocked Как не го боли не знам просто  Rolling Eyes А това стърчиушество определено не е генетично. И аз и таткото, без да се фукам, имаме прекрасни малки и прибрани ушички. И като цяло в семейството няма ушковци. Той затова се бъзика мъжа ми от кой е това бебе с щръкнали уши и кафяви очи (аз съм със сини, а той с много зелени). Та как да му ги прибера ушите на горкото? Ако е наследил на татко си плешивата тиква няма да може и с коса да ги скрие и ще бъде уникална картинка  Crazy

ПП: Държа да отбележа, че на аватара ми се вижда по-малко стърчащото ухо  Laughing Crazy

# 513
Аддри,май за стърчащите уши гените са виновни.Simple Smile Потърси в родословното дърво . Simple Smile
Моя беб стана в 11.15 и преси 10 мин.пак заспа.Странна работа.

# 514
Бейби мама,аз не кърмя за жалост и не съм много наясно с тези неща ,ама скоро някой беше споменал,че негов познат си е изследвал кърмата ,далеч съм от мисълта,че не ти е хранителна,ама знам ли може нещо друго да е  Rolling Eyes след като си опитала какво ли не и мишонка не иска ......... Shocked  Дано скоро се справите с проблема  Praynig
А за захранването ,мисля че точно в нашата тема някой беше пуснал линк към гугъл докс май и там имаше много схеми , аз именно от там се ушашках,че ми се видяха много различни една от друга и се чудех като му дойде времето каква ще е най-подходяща  Rolling Eyes ще се поровя и ще я пусна после !
А относно работещите мами, и мен ме притеснява тая дискриминация.Намерих си страхотна работа,която дори беше по специалността ми но година по късно забременях ( и на мен ми дойде за последно на 7-ми и началото на февруари разбрах,че съм бременна и бях в егати шока ,хич не беше планирано .Божа работа ! ) Та за работата уж имаме една устна уговорка,че живот и здраве като се върна тъкмо ще съм се дипломирала и ще ми намерят позиция,ама ще видиме.Между другото шефа ни полудя,тази година 4 майки във фирмат излезнахме по майчинство ,а на трима колеги включително и на шефа жените им родиха  Shocked та голям бейби бум беше,за това се надявам да нямам проблеми живот и здраве.
Хайде аз изчезвам с една приятелка на кафенце малко Simple Smile

# 515
Адри да ти кажа моята свеки ги е опрвяла ушите на синковците й с лепенки  Laughing Залепвала е ушите назад  #Crazy А иначе и аз знам, че е наследство това с ушетата  Wink

# 516
Ние бебо го направихме на 24-ти във Велинград по време на един спа уикенд  Grinning
Две седмици след това ЗНАЕХ, че няма да ми дойде, и аз незнам защо при положение, че година и половина преди това всеки месец си се надявах  newsm78.

Адри, ще му се оправят самички след като не е ген. Малките ми племеници и двамата се родиха с щръкнали ушички. На баткото му се прибраха около годинката, сега чакаме и на малката принцеса да се приберат

Юлче, май наистина няма да имаш проблеми с шефа като му е дошло и на него до главата и знае какво е  Peace А може някой от офисите да си го направите ясла  Laughing с тоя бейби бум във фирмата - всички ще сте доволни Wink

# 517
  • София
Той си се роди с малки хубави ушички и започнаха в последствие да щръкват. Аз затова си мисля, че е от залягането. Ама нито ми дава да му ги оправя, нито търпи шапки  Rolling Eyes

# 518
Адри, Големия си дърпаше едното и сега определено му стърчи повече.
А моите са притискани като са ме повивали и са смачкани. Аз си мислех че са си такива, но когато се роди големия, понеже беше със счупена ключица, не ми даваха да го държа много на едната страна (тогава се редуваха на 3 часа, на различна страна) та редувахме час на едната, 2-3 на дугата и забелязах че ушенцето на което лежи повече е с моята форма  Joy
Така че генетично си е едно, смачкаването и опъването си е друго 20-се. Опитвай се да му ги оправяш и ме подсети на някоя среща да ти покажа моите  hahaha

# 519
  • Лавал-Пловдив
Честито на всички празнуващи днес
Сега като си припомняте кой кога е направен и аз се подсетих- големият ми син Ники е направен днес на Иванов ден ( 2002 ) и е роден на 21.09
Малкият Сами е направен на Свети Валентин ( 14.02 ) и се роди на 22.10
За каката Зара нямам спомен от дата иначе нощта си я спомням много добре, макар че беше през 1997 - родена е на 20.05
Ама как съм си ги наредила по дати - 20,21,22 ( ако имам 4то трябва да е на 23  hahaha )

# 520
Без малко да се скатая, но от мен да мине  Laughing. Заповядайте по едно парче торта  party023, сама я направих !!! Благодаря на всички, които се сетиха !!!
Честит имен ден на всички бебоци, мами и роднини на мамите, кото празнуват днес !!!
Ние ходихме до Джъмбо, та затова чак сега се включвам  Crazy.
Като стана въпрос, Габчо беше нарисувана на 26.01 и разбрах за нея на 08.02 с 0 дена закъснение  Rolling Eyes. Чертата едва се виждаше, даже беше необходимо малко въображение, но АЗ я видях Joy, а и някак си бях сигурна още преди това. На 9ти вече знаеше половината рода, а баба ми ме попита: "от кога?", а аз: "ми, от вчера"  Joy.
Да, Миркамчето направи първата темав Hug. Ох, толкова мило ми става сега като си спомням тези първи моменти и всичките след тях, а Габи ми се струва вече толкова порастналааа...  ooooh!. Сега разбирам защо се решават жените на второ- струва си да се изживее всичко отново, въпреки трудностите  Peace.
Сега си прочетох и първите си постове от март миналата година- толкова е хубавооо  Blush.
Ваня,  много сладка шапка има малкия Никола. Ей такава търсих, ама нъцки.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 14:39 от vanirra

# 521
Ванирка, Честит Имен ден, сори че пропуснах!
Ваня_П, честито и на теб!
Мира, да те слуша мъжа!

Ние близачките сме ги направили след добре изкаран Антонов ден, разбрах на 6.02 - 2 дни преди рождения си ден, а на 16.02 разбрах, че са две Simple Smile, а на Разпети петък разбрах, че са момичета, а през май ви открих вас - хубави спомени!

Относно дискриминацията - много е гадно, но е факт, а трябва да ви призная понякога ние жените имаме повече топки в гащите от мъжете за работа и справяне с проблеми.

И аз май повличам крак, защото когато забремянах със Сашко, след мен 2 месеца по-късно роди едната колежка, а след още 2 месеца другата, т.е. едновременно бяхме 3 бременни с мен начело, добре че бях аз шефа, че нямахме проблеми.

Този път с близначките, 2 месеца след мен се роди детенцето на единия ни съдружник, а сега всеки момент в края на януари (след още 2 месеца), очакваме бебенцето на другия ни съдружник (майчето е Нина-Николина и терминът и е на 28.01.).

Та има голяма вероятност в бъдеще, ако попадна на някой, който не обича деца, въобще да не искат и да ме погледнат, камо ли да искат да работят с мен в екип Simple Smile

# 522
Адри, смяла съм се на глас от поста тиМоето ляво ухо стърчи малко, точно, защото съм си го затискала като спя.Майка ми ми го е лепила включително и с лейкопласт. CrazyНа мойте синковци им стърчат, ама и на таткото малко Ето, но тук са още мънички, ама пеленгаторите хубаво се виждат http://www.facebook.com/#/photo.php?pid=209876&id=1792047860  .Та е генетично със сигурност.Но идва един момент в който започва главата им да нараства, а ушите спират, та се уравновесяват нещата.Пък и пластичната операция била многа елементарна...та само да порастат и  поискат и аз съм готова.
Бейбимама, да не си яла нещо различно и тя да не го харесва на вкус?Щото мойта цоца както питах и аз вчера  отказа да яде АМ.Все още цедя тъпо и упорито по 20-тина мл кърма и я давам.Та нея си я изпива, а като и дам АМ и врещи хем от глад, хем от яд, че не и е вкусно.Днес питах док какво да я правя и тои каза, че понеже всички хипоалергенни млека са по-горчиви от другите да и слагам по малко захар.Аз дето се тръшках, че захар няма да дам като и сложих пробно в млякото и стой та гледай кво става- изяде га за норматив.Та сега се чудя какво да я правя... ooooh!
А баткото ни е отново болен. ConfusedСнощи като се прибра от у-ще и повърна 6 пъти за 2 часа.През нощта нищо му нямаше и аз тъкмо реших, че е от храна и той стана и повърна 6 пъти, ама тоя път за 1 час!!!!! Shocked Айде веднага доктора, та му изписа свещички и прахчета.Всякакви болести са ни минавали през главите, ама такъв повръщняк не съм виждала.Такъв бил новият вирус.От години не ми се бяха разболявали, а сега откакто Дара се роди то не бяха цифки, бронхити, температури и кво ли още не.Предния път не се разболя милата, дано и тоя устиска, че не ми се мисли какво може да стане. Tired
Честит имен ден на всички празнуващи!Аз знам само Иван на Герчо!!!Да ти е жив и здрав и мноооого бели и усмивки!Ние Дара я правихме на 19-20.01   след един банкет Whistling

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 15:07 от monnnn

# 523
  • Sofia
Много мило ми стана и аз сега като се върнах назад преди една година  Blush Ние нашия Гуголин сме го сътворили на 11.01 в 14ч.  Joy Бяхме на преглед и доки каза "Отивайте да правите  luvbed" и ето резултат след една година  Mr. Green Разбрахме на 24.01,че чудото е станало (на мама на рождения ден Party)  Hug Praynig

Сега се връщаме и от прегледа-ушичките са ни ок,зъби-има някакви зачатъци,но педито много се притесни от неговите 1440гр. #Crazy за един месец Naughty Определено съм съгласна с нея,защото Гугата беше спокоен и добричък като си качваше по 800-1000гр.,а това е огромна предпоставка за рахит и затова стават много неспокойни като сега  Tired Мързи,не мързи всеки ден разходка навън,по-малко папкане,повечко чайчета и вода и да видим дали нещата ще се оправят  Praynig

Връщам се да дочитам  Blush

# 524
Норче, ама все ВИП бебета около теб  Party !!!
Плами, повече гушкане като се събуди Гуголин, по малко хапване. Давай му и залъгалка. Ако ходите към зоо-то- свиркай.

Общи условия

Активация на акаунт