2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 521
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, един спешен въпрос: на Дара горните гънки на краченцата се разминават, а долните са си и симетрични.Опъвах и краката да ги видя еднакви ли са опъвах ги, ама тя се върти и суче, та не мога много да ги видя.Казвам ви изтръпнах. ooooh!Преди 2 месеца при ортопеда всичко си беше наред.Дали щото е дебела?Не знам кои гънки се гледат и са критерий за проблем.

# 556
Оооох, Мунчееее, страхотнооооооо......  Heart Eyes  Cry
Моннннче, не се притеснявай. Преди години и майка ми така са я притеснили за моите крачета (и аз съм била дебеличко бебче), тъй като са се разминавали резкичките, а ей ме на сега с перфектни крака  Wink. А колко рев е изревала  ooooh!. Това не е критерий, но за твое успокоение можеш да се консултираш с доки  Peace.
Силве, кажи, че си си слагала ботокс, какво ни премяташ с тези възпаления и не знам какво си  Laughing. Сериозно- радвам се, че си добре вече и ще гушкаш бебко  Hug.
Мегс, съжалявам за кучо  Confused.

# 557
Здравейте и от мен!Честито на вси4ки именници! И аз днес имам имен ден,така,4е се по4ерпете каквото ви е сладко Simple Smile
Виждам,4е си говорите за датата на бебеправене.Аз съм писала,4е забременях Инвитро,2-и опит.Точно на тази дата ,7 януари ,запо4нах инжекциите за стимулация,на 23 януари ми беше трансфера,и на 02 февруари видях 4аканите 8 години 2 черти4ки,бях най-щастливата Simple Smile Hug

# 558
Сега се върнах да чета назад.Simple Smile Значи ,записала съм се в темата на 29.01.,а теста съм правила на 28.01. Била съм номер 4,след Миркам,Атадарчето и Муунчето.Много готино ми стана,като си прочетох първия пост.
А третия ми пост е вече с оплаквания. hahaha

# 559
  • Пловдив
Деска Hug

И аз се бях връщала и се пукнах от смях hahaha на писанията ни.

Надежда,дано на всеки му се случи това чудо,което така сте чакали.

Моннн,не съм запозната и не мога да помогна.Защо не звъннеш на педиатъра?

# 560
Добър вечер, дами! Hug
Мъжът ми е отпуска до 18-ти и дореждане до лап топа нямааа. А пък на настолния сядам да ви прочета набързо, но време за писане не остава.
Мира, Heart Eyes
Честито на всички именници.  bouquet
Ванирка, специални поздрави, със здраве да си носиш името. Hug

Моят змей сме го нарисували точно на 10-ти януари. Тест си направих на 26-ти и беше положителен. Цикъла по това време ми бе по-кратък...ама и аз как го обясних.. Така де, аз знаех и усещах, че е станало. Темичката я следя от самото начало, но се записах по-късничко. Хем го исках, хем не ми стискаше. Тъкмо се бях записала да уча. А пък мъжът ми като разбра, че няма какво да правя от януари до октомври/когато започва сесията/ реши да си направим още едно сладурче. Ами неговите сметки винаги излизат и се получават. От самото начало твърдеше, че ще е момче...пък аз тъпото и упорито, купувах момичешки дрешлета. Joy
Сега всичко се повтаря наново. Ще ходя да се запиша пак в университета, но сега и ясла на Кириско търся. Crazy

Еми Деска, чудех се, гледах първо да не е млечница, да не би да е нервна, да не е кисела, да не й се спи, да не би да са ушетата, ама накрая като дадох шише и се разбра какво е Rolling Eyes
И какво се оказа, че е накрая?
Нещо изтървах нишката.

Както казах и Криско беше в такъв период в продължение на 2 седмици, ако не и повече. Ми не искаше да яде...с 300 зора се получаваше. Но и този зор отмина. Кърмата ми намаля и дойде следващия...борба с лактацията. Но и това ще мине.
Малкото яде през 2 часа, а сега вечерта не се нахрани хубаво въпреки, че сука и от двете...разходих се, пих течности и след 30 мин се нахрани. Държа си детето гладно/може би някой така ще си помисли и може и на мен да ръкопляска, знам ли Stop/. Добавка не съм давала и няма да дам, защото желанието и увереността ми, че ще кърмя дълго са много, много силни. А имам и най-важното -подкрепата от мъжът ми. Той също знае, че аз знам и мога. Mr. Green

Бейби Мамче, ти поне си сама/в смисъл нямаш по-голямо детенце/, през деня гушкай много мъничката, слагай я постоянно когато е будна на гърда, почивай си, спи с нея...това страшно много помага, колкото и нереално да звучи. Аз ако съм, щях постоянно да го правя, защото е изпитано и кърмата слиза страшно бързо. Емата я гушках 1 денонощие, като и двете бяхме голи до кръста...Но тогава беше топло и времето го позволяваше.

Меги, много ми стана мъчно за кученцето ти. Знам каква мъка е, част от теб си е отишла. Confused Силна прегръдка. Hug

Мирка, Лилчо, благодаря ви за схемите за захранване. Ще са ми от полза.

Спирам, че пак ферман написах.

Аааа пак щях да забравя. Жени, много съжалявам за случилото се с татко ти. Hug Дано скоро му мине, че сигурно е доста неприятно и изнервящо. Как сте с малка сладка Габка?

# 561
  • София
monnn, точно вчера бяхме при нашия ортоед на профилактичен преглед и той ми показваше как се проверява за проблем. слагаш бебето по гръб, свиват се крачетата в коленцата и се отварят настрани като жабка. думите му бяха: "ако движението не е ограничено от нищо - проблем няма. не се гледат никакви гънки и др. подобни признаци - важно е движениео да е свободно и до край." помня му точно репликата с гънките, защото ми е прясно. показа ми с ехографа как се гледа ябълката при подобно движение дали се измества.
консултирай се с лекар за по-голямо и по-трайно успокоение.  Hug

# 562
  • София
Силве,  Hug Супер, че всичко е минало ОК. Желая ти бързо възстановяване.
Мегс, напълно те разбирам за кученцето. Аз също имам кученце на 18 години вече. То остана при майка ми като се преместих при мъжа ми, но много си го обичам. То вече е сляпо, глухо и беззъбо, но сърце не ни дава да го приспим защото винаги сме го чувствали като част от семейството. Като ми почине сигурно цяла седмица ще рева  Confused

Днес след 3 дни запек мойто дете успя да се изака два пъти. Първия път с помощта на термометъра, но не особено обилно. Вторият път беше около час след това и се беше насрал отпред до пъпа (цялото му шкембе беше омазано) и отзад до врата  #Crazy Добре, че се беше прибрал татко му, че да го накисне хубаво в мивката. Не знам дали защото му олекна, но днес успя да заспи към 22 часа вместо в 23 както последните дни. Ще видим дали ще се буди през нощта. Ще ми се вече окончателно да ги откаже тия нощни гощавки ама ще видим. И без друго за 2 месеца качи близо 3 кила, няма да е фатално ако намали малко плюскането

ПП: Сега си загледах снимката на аватара и установих, че всъщност не си личи, че таласъмчо е оплезен, а по-скоро изглежда с огромна устна като син на Анджелина Джоли и Стив Тайлър  Laughing

# 563
  • Cambridge, UK
Здравейте момичета,
честито на всички с поводи! Бъдете здрави и щастливи!   bouquet

megs, съжалявам за кученцето Sad

Нашия мъник е направен на 17-ти януари, без тест знаех, че съм бременна - огладнявах на всеки 2 часа  Crazy

Имам въпрос като галех гънките до топчетата на бебко ми се струват леко грапави, това нормално ли е или съм прекалила с крема за подсичане?

Целувки и прегръдки на всички ви.  Hug

# 564
Силве, радвам се, че всичко е минало добре и бързо възстановяване сега  Hug
megs, съжалявам за кучето ти Sad.
Мирка може ли юзър и парола, че ги нямам, а като имам време ще подготвя още неща, полезни са и ги имам на компа.

Аз точно това "жабче", за което казва milenaire едва успявам да го направя- дребосъка е толкова силен в краката, че ги изпъва и се отласква назад ooooh! трябва да го дебна да ги свие и тогава натискам, имам чувството, че ще му потроша краката Crazy

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 01:06 от Lilcho

# 565
  • Сф
Ние пък Анелия сме я нарисували във Видин, мъжа ми ходи последната седмица на януари на събрание на адвокатското дружество тогава и си мсиля, че е било точно тогава...еееххх, спомени Heart Eyes
А в темата се записах като бях в пети месец вече, защото от 1-вия до влизането в петия не бях жива....то гадене, то повръщане, то чудо ooooh!, направо не бях на себе си, седях по цял ден влъщи и гледах в една точка, егато кошмара ми беше тогава Sick
А към темата ми прати линк наша обща приятелка с Дани-пух, тя също е мама-октомврийка , но от 2007-ма и много се вълнуваше сега за нас, а и сега си се вълнува Heart Eyes

Ронка-от глад е душата...затова плаче детето Confused днес пак беше чудо на чудесата, пак давах добавка, ама кърмата взе да влиза в релси, затова след малко ще я взема и ще се храним на полу-заспало. Иначе гушкам я, говоря й, много е активна и доволан през деня, една щастлива, вече се смее с глас, спим на едно легло, ама реша ли да я храня от цицата-жална ми майка-такъв вой надава #Crazy, от всички, което четох и ми каза консултантката-кърмаческа стачка, което и аз си мислех, ама ебаси, почти две седмици ще станат, направо вече оглушах ви казвам...

Силве, радвам се,ч е си добре и всико мина! Hug

Благодаря на всики за подкрепата!!! Hug Hug Hug

Днес извеждахме децата с Ани бани-голям сладур и така се радвам, че живеем толкова близо, а Теди какъв е бонбон!!! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 01:56 от BaByMamma

# 566
Добро утроооо хайде на кафетооо

vanirra smile3521разкри ме еййй мислих да го запазя в тайна ботокса smile3503

# 567
Добро утро, момичета!
Благодаря на всички ви за поздравленията към моя Иван!
Моони, операцията за прибиране на уши въобще не е лека интервенция, а напротив - една от най-тежките операции в пластичната хирургия е. Аз съм си правила и мога да заявя, че е и доста болезнена. секциото пасти да яде.Иван има стърчащи уши, но незнам дали бих се престрашила да му ги оперирам преди да стане на 18.
Ева я направихме на 22.01 - рождения ден на моята сестричка:))
Ева вчера направи една истерия - те искаше да суче, пищи, реве, ужас работа. миналата седмица пак имаше, ама уж премина, та вчера си изкарах акъла. Оказа  се, че е гаден твърд сопол, който едвам изкарах от носа и. После си сука със страшен кеф. Явно не е можело да диша детето.

Чипче, думи нямам. Стискам палци на малката душичка. А на родителите много сила желая, че а минат през това.
ваня, детето има слабост към голите гърди  Joy. То планета си е като еротичен канал - какво се учудваш.
Силве, радвам се, че всичко е минало добре. Бързо възстановяване. Това за ботокза майтап ли е?
Мегс,  Hug

малеее, сега видях заглавието на февруарките - вече 5 майчета от техните отново са бременни. Чудя се кога ли и от нас някоя ще се обади  Mr. Green. Н предишната ми отчетна нямъке около 3те месеца на децата беше първата изненада  Laughing

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 08:00 от Ger4o

# 568
Ронка някои хора като теб просто са родени да се заяждат,аз незнам защо продължаваш.
Щях да пиша на лични за да не пълня темата,но по добре тук.Момичетата вече нищо не казват,макар да съм сигурна,че някои може много да го е яд на мен но си мълчи,а ти продължаваш да тъпчеш на едно място.Искам да знам защо. Naughty
Хич не ме интересува дали ще си нахраниш детето или ще го държиш гладно 2 месеца примерно,айде върни се прочети темата отначало и ми кажи,къде съм написала,да дохранвате децата си.Цитирай ме ако може,защото аз четох но не видях. Thinking

# 569
Анхелика, обяснение няма да ти давам. Naughty
Само ще кажа, че никъде в предният си пост не съм се обърнала към теб, а към Бейби Мама. Не се вкарвай във филми, че си център на вниманието. Дори не те забелязвам.

Бейби Мамче, точно в този момент/кърмаческата стачка/ бебоците се отбиват най-лесно. За това и на повечето майки кърмата им "спира" около 3-ти месец. Естествено, че от шише е по-лесно, както за нея, така и за теб в този момент. Но моят съвет е да не даваш повече добавка, защото отбиването не е малко вероятно. Ти си знаеш де. Като казах гушкане, имах предвид да е на гърда, или близо до гърдите, да спи върху теб и прочие.

Чипче, бързо да се оправи малката душичка. Голяма мъка е това да си гледаш детенцето как страда и да не можеш да му помогнеш.

Отивам да си нахраня бебока. Хубав ден. Hug

Общи условия

Активация на акаунт