2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 544
  • 724
  •   2
Отговори
# 270
Добър ден и от мен!
Ей как в лека рима го докарах!
Мууни, редвам се, че мъките ти са свършили!
И аз ще кажа, че има нещо на долния венец Катето, но не съм сигурна. Ще видя по-добре и снимам!
Миленда, супер сте! Peace
Рони, радвам се че си тук! Сега и аз ще пробвам на лаптопчето да ви чета.
MVinzens,като пишеш за такива изгледи от апартамент,леко ти завиждам. От опит/нашият апартамент е красив,просторен и уютен, но малко непрактичен от гледна точка на самостоятелността на стаите/ бих те посъветвала ако е възможно да избереш такъв, който да осигурява спокойствие на хората в отделните стаи.У нас, който е във всикедневната, го чуват и в трите спални ако е по-гръмогласен. Laughing

# 271
Привет и от мен.Вчера це лден нямах достъп до форума, в нашия доставчик е проблеми ми казаха. #Cussing out
Честит рожден ден на Криско със закъснение! Hug
Рони, как м ина първия учебен ден на Ема! Hug
Мууни, боже разбирам те какво е било. Деси е много права за мен LaughingДано на Вики пробие бързо зъбчето HugИ ние така с цялата рода, ужасно несъобразитлени хора. Лошото е ,че Габи се превъзбуждаше и плачеше по-вече от обикновено Rolling Eyes
Миленда, невероятен сладур си имате Hug
Мария, честито ново жилище. Мн се радвам за вас Hug

А ние с Габи с ипоспахме 10 часа само с една пауза за хранене Crazy Отивам,че се научи да вика едно таквоа силно. Не реве, а вика дивачето Simple Smile

# 272
Здравейте, в момента треперя от вълнение, защото ми се обадиха от "Денят е прекрасен" бившото "Часът на мама" и ме поканиха да гостуваме в петък на 15.01 , че участвах (на бъзик) в конкурса "Моята първа брачна нощ" Grinning  Grinning Grinning Та ще ме гледате другата седмица Joy

# 273
О, супе Медсд само казвай кога Hug

# 274
Мегс,само ме подсети да те гледам обезателно. Simple Smile

# 275
  • Sofia
Ей,Мегчооооо,да ни подсетиш,че с тия бебишори ще изкуфеем и ще забравим  Mr. Green Супер яко Simple Smile Спомням си как Краси и Андрей участваха в "Горчиво"-е няма такъв смях  Joy Joy Joy Нямаха почти нито едно съвпадение и накрая се чудеха как са се оженили  smile3532

# 276
Привет !
Миленда,много е сладък малкия.
MVinzens честито за новото жилище Simple Smile
moondream  честито и на вас за зъбчето ! Бързо да пробие Simple Smile
Ох,това моето детенце май ще си се буди нощно време докато тръгне на училище  Shocked прави струва ...и накрая в 4 като по чсовник се куква да си папка ... не ми е чак такъв проблем,че се буди прзе ноща,защото цялата процедура прикл'чва за има няма 10мин и пак заспиваме ,ама още сме си на 7 хранения ,а като ви чета вие май вече сте на 6  Rolling Eyes май и аз отглеждам кюфтаче Simple Smile
Та да попитам Пламито какво чайче даваш на бебчо през ноща ? аз давам само ам и предложих преди няколко дни водичка,че много хълцаше и май и хареса,защото си пиина ,или просто пак е била гладна  newsm78 Simple Smile

# 277
Здравейте и от мен  Hug

Меги супер, обезателно да подещаш, че както са писали преди мен може и да пропуснем  Peace

Вчера и аз нямах достъ до форума  Rolling Eyes Сега всичко е наред  Peace

Мария честито ви ново жилище, само хубави емоции и много радост да имате  Hug

Мууни съчувствам ти как ти е било с толкова хора у дома  Rolling Eyes Дано скоро пробие зъбчето  Praynig и ние чакаме нашето, че големо ръфане му слагаме и си оттушва на моите цици  Laughing

Миленда страшно бонбонче си имате  Hug

При нас нищо ново, папкаме и гукаме много а за спането не знам какво да кажа  Rolling Eyes отказва през деня да спи, но за сметка на това през ноща спинка  Peace
С повръщането не знам какво да правя  Rolling Eyes Като се наяде и почва да връща малки количества колкото да си намокри вратлето и да мирише на кисело  ooooh! Не знам до кога ще е така и защо се получава  Thinking Имате ли някакво обяснение  newsm78

# 278
Здравейте, в момента треперя от вълнение, защото ми се обадиха от "Денят е прекрасен" бившото "Часът на мама" и ме поканиха да гостуваме в петък на 15.01 , че участвах (на бъзик) в конкурса "Моята първа брачна нощ" Grinning  Grinning Grinning Та ще ме гледате другата седмица Joy
Това е прекрасно!Поздравления!Много се радвам за теб! Hug

# 279
Ето ме и мен, пролича си, че повечето вчера сте нямали достъп- малко пасивен ми се струваше форума  Hug.
Аз съм  малко болнава, освен парацетамол- аналгин и аспирин мога ли да пия?
Добре дошла на Муунчето! Липсваше! Сега отмаряй, Жени вече живна, струва ми се.
Мегсчо, супер! Я, кажи някоя пикантерия от вашата първа брачна нощ  Wink. Аз нали съм нямала, та ми е интересно  Sunglasses.
Миленда, малкият е голям мъж с това пуловерче  Heart Eyes. Все забравям да кажа на ОнлиУан, че много харесвам детенцето й на снимката в аватара  Peace.
Ние сме на 5 хранения вече, ама денем като засуче едно здраво, имам чувството, че ще ми изкочат очите Shocked. Хич вече не е онова бебе, 'дето яде по 1 час...  Crazy. Иначе вода, чай и сокове не давам и не предлагам- шишетата са прибрани в един кашон и чакат.
И Габи връща по малко след ядене, понякога и 2-3 часа след ядене само водичка  newsm78, но мисля че не е за притеснение.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 12:27 от vanirra

# 280
styllisima и ние бяхме так с повръщането,само че при нас беше всеки пък и доста.Поразроввих се из форумите и смених млякото.Дори направих комбинация с Фризолак и Фризовом.Сега сме много по-добре.Рядко повръщаме.Но пък и четох че след 3тия месец повръщането намалява при бебетата. Peace

# 281
styllisima и ние бяхме так с повръщането,само че при нас беше всеки пък и доста.Поразроввих се из форумите и смених млякото.Дори направих комбинация с Фризолак и Фризовом.Сега сме много по-добре.Рядко повръщаме.Но пък и четох че след 3тия месец повръщането намалява при бебетата. Peace

Аз не мога да смесвам защото я кърмя, но си мислех, че нещо ям което предизвиква връщане  Rolling Eyes Дали е възможно  newsm78

# 282
  • Sofia

Та да попитам Пламито какво чайче даваш на бебчо през ноща ? аз давам само ам и предложих преди няколко дни водичка,че много хълцаше и май и хареса,защото си пиина ,или просто пак е била гладна  newsm78 Simple Smile

Давам от чайчето на Хип за сладки сънища,но името многоооо лъже  Laughing Сега съм му добавила и калциевия глюконат,че иначе не го пие,но сега е прецакан и му се ослажда  Mr. Green

Ванирка,блазя Ви за 5-те хранения  Peace Нашия също още е на 7 и като захапе е като питбул на кокал-не пуска  Joy

# 283
  • София

еееййййй, супер!
да ни подсетиш пак предния ден, да гледаме обезателно!

# 284
  • Русе
Здравейте!

Деси, биха ли ви Пентаксима като сте с хъркащо носле?  И ние днес сме на консултация и се чудя какво да правя - Мони има сополки само сутрин и от тях се буди  Sad А по принцип какво може да се случи, ако се бие ваксина, когато детето е болно - да се разболее още повече ли?

Moondream, съчувствам ти искрено, но важното е, че гостуването вече е свършило! Забрави го и се наслаждавай на бебка!

Ванирка, благодаря!  Blush

Стилисима, и ние бяхме така с повръщането доста дълго време. Вече не всеки път, слава Богу, но си мисля, че беше от преяждане!

Мегс, това е супер! Чакаме те Simple Smile

Мони папка доста повече от 6 пъти, вече не ги броя. Но като се замисля от 1 ч. тази нощ до сега е сукал 5 пъти! А вие за 6 хранения на ден ми говорите!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт