2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 539
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Силве, съжалявам. Ще стискаме палци да мине бързо и леко  Hug. Колко време ще е тази операция?
Деска, и аз съм навитак за машина за хляб обаче ме възпира че много обичам, а такъв хапвам в една приятелка и нямам удържане. А ако ми замирише вкъщииии ... ooooh!
Днес изчистих, прибрах коледната украса, поосвободих хладилника от изостанали от НГ неща, но пустия ми нос все си е така запушен. Не ме свърта вече... Дано не заразя Габчо.
Сега пък казаха по новините, че момиче на 18г родило за 4ти път  newsm78.
Айййй, а друга с 28 бремености и 13 деца  ooooh!  ooooh!  ooooh!.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 19:49 от vanirra

# 346
Силве, какво е това запушване...на какво се дължи Shocked ще ти стискаме палци  Peace
И аз откакто имаме машина не сме купували  Peace от Бъдни вечер я имаме Grinning

Сега пък казаха по новините, че момиче на 18г родило за 4ти път  newsm78.
Айййй, а друга с 28 бремености и 13 деца  ooooh!  ooooh!  ooooh!.

Видях го и аз Crazy

# 347
Мегс, как е с машината? Увеличи ли се потреблението на хляб във вас  Laughing? Моята приятелка си прави и козунаци и тесто за пица, но ти сигурно знаеш.
Ох, ще взема и аз да се зарибя...  Thinking

# 348
Силве, ще стискам палци всичко да мине добре Praynig
Мегс ,кажи нещо по-вече за маината,че и аз съм се навила Hug

# 349
Нямате изчитане днес  Joy
Хриска, ако кърмиш пийвай активия колкото можеш да поемеш. Бифидо бактерията е много важна или виж в аптеката. Аз на иван съм давала като стана на 1 месец бифидо бактерия на аквасорс, но ако кърмиш по-добре да я пиеш ти. Иначе се радвам, че съм помогнала.
Мария, Благодаря за съвета, че може да не се буди ева от глад. Мисля, че сти права за част от буденията и. От 2 дни откакто спи по 6 часа се буди озверяла от глад и направо ще ме изяде, но предишните дни определено си беше спокойна, ама аз всеки път я храня  Joy. май ще разредя вече, че милото прилича вече на шар пей  Joy. Като отидем на консултация на 23ти мисля, че вече ще счупим кантара. Как беше откриването - по твто изглеждаше повече от грандиозно. Знаят как да ги правят тези неща, мамка му! А ние тука едни улици от сняг не можем да изчистим

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 20:01 от Ger4o

# 350
  • Пловдив
И съм за раждането у дома при наличие на обучен персонал и близост на  дома до болница,така че при възникнали усложнения да може лесно да се стигне до нея.
На мен това раждане ми се стори безотговорно.Ами ако бебето беше застанало в друга позиция newsm78.Изобщо, според мен,тези родители са поели голям риск.

И да стори ми се мизерно.Те спяха на дюшек на земята и навсякъде се въргаляха парцали.Нямаха дори легло.Ами колкото и да не е чисто в една болница,поне не се спи на земята все още.

Ама да правят ,каквото са решили Rolling Eyes

# 351
  • Сф
Силве, стискам палци и аз Praynig Peace
Машината за хляб е голяма краста, майка ми ми е дала нейната, ама аз все забравям да си купя брашно Rolling Eyes

# 352
машината ми е "Зелмер" на промоция я взехме Peace, прави разкошен хляб.хванах и цаката май Grinning и тесто за пица правих...супер. Peaceслагам подправки -босилек, шарена сол, каквото се сетя Simple Smile и различни ядки, семки и мюсли....още не съм си купила друго тесто, различно от бяло, но и това ще стане.

# 353
Мегс, ти май каза, но откъде я взехте? И коя е? Ох, пак няма да мога да спя- сигурно ще купуваме  Mr. Green.
http://www.kolko.bg/bg/manufacturer/zelmer/hlebopekarni-c16

# 354
Сетих се, че четах все пак разказа на жената, която организира протестите. Ами аз доколкото схванах нищо не са и давали и нищо не са и правили, докато не са видели, че бебето излиза, ама тя не искала да напъва при напъните, че щяла да се разкъса  #Crazy. Мислила била, че е рано и има време. Ами аз лично разбирам защо са я обърнали насила и са я карали да напъва. Те носят отговорност за това дете и ако нещо стане с него носят наказателна отговорност. Иначе до момента не бях чула за шамари, ама ако приемем, че в случая са се опитали да спасят бебето както те са намерили за добре, ей това с шамарите вече е гавра и ако наистина това се случва трябва доста лоши неща да им се случат на виновниците.
За мизерията, аз ви разказвах, че в реанимацията на тина киркова влетяха двама чичковци с мръсни гащеризони да оправят мивката... По едно време единия чичка изчезна някъде и 2 минути след това от операционната почнаха да пищят на умряло... Е, чичката решил да спре кранчето на водата на целия етаж на родилното, че да оправят мивката без да ги е еня, че тече операция в момента. Класика  Joy. Но се опитват да стерилизират всичко, но това с мръсните парцали си е вярно. Влачат косморляците от ста в стая... Иначе за чаршафире - т.н. апартамент има собствени, цветни чаршафи 2 комплекта. Перяха, гладеха и ми ги сменяха. Като изперат мръсния ми ги прибираха в гардеробчето да не се загубят  Joy. Бършеха с препарати като за световно, ама прахта по рамката на леглото не я пипаха  Joy. Абе, хубава работа, ама българска. Аз обаче съм много страхлива и не бих родила у дома от страх, а това, което видях в габрово ме фрапира яко  ooooh!

# 355
Силве стискам палзци всичко да мине бързо и леко. Мен пък за местна упойка ми бяха казали да пропусна две кърмения  newsm78 Май всеки си казва квото си иска, или моят доктор се е презастраховал.
Марина също си яде юмруците и много обича, кактогризе юмрука да си изпъне пръстчето и да започне да се дави. И точи едни лиги, ужас, ама зъб не виждам, а и венеца не е надут.

Някой да има информация, дали дават кънки под наем на ледената пързалка на ариана и колко е най-малкият номер кънки?

# 356
Е ся,и аз съм спала на матрак на земята известно време,ама мизерно не ми се е струвало.Понякога нещата изглеждат различно през различните очите  хората. Grinning У семейството определено изглеждаше мизерно,но не значи,че е мръсно.А в ТК  за една семица ни веднъж не ми смениха чаршафите...чистота. Twisted Evil

# 357
-silvana- ,стискам палци..всичко да мине както трябва...ние сме с теб.. Hug Praynig

Ей ама като ви чета тук за тия хлебчета дето ги печете...ще взема и аз най накрая да си купя такава машинка... newsm78..само не знам къде да си я сложа и нея  Grinning ...само уреди да искаш в кухнята но не и място  : newsm78

# 358
  • Cambridge, UK
запис, докато прочета до 15-та страница и темата набъбнала до 24 стр  Crazy

връщам се да чета от 15 насам Simple Smile

целувки

# 359
Благодаря ви за отговорите  Hug
Силве, стискам палци  Praynig Охххх милата....
Деси каква ти е ма6ината?

Общи условия

Активация на акаунт