2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 522
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Честит Имен Ден на всички именници(между които е и моя непослушен мъж)!

Пожелавам най-вече здраве на всички Hug

....
Лилчо,шапка свалям Hug.С удоволствие бих научила повече,защото си признавам,че  не съм се задълбочавала .

Възхищавам се и на всички работещи майки Flutter.Дано и аз да сполуча с работа след майчинството,кризита да е поотминала и да успея да намеря баланса със семейството.
Според вас има ли дискриминация спрямо майките с малки деца Rolling Eyes(това се питам),освен разбира се и многото други изисквания при започване на нова работа.

# 496
Здравейте и от мен Hug
Честито на именниците, бъдете живи и здрави  bouquet
Силве  Praynig

Момичета, някъде може ли да събираме предложените от вас схеми за захранване - докато дойде времето, ще забравя на 100% (дори и да си ги запомня във файл на компютъра!)
Идеята ми харесва и аз си го мислех Hug

Мами сега се сетих, че този месец се правят октомврийчетата. Миналата година по това време сме правили нашите сладки бебета и ми стана много мило като се сетих за теста с две чертички, който видах в края на месеца. Та по този повод не е ли време да пуснем тема за октомврийки 2010?

# 497
Та по този повод не е ли време да пуснем тема за октомврийки 2010?
Рано е още.Аз разбрах,че съм бременна чак началото на февруари,а бях с термин 6.10.,едни от първите дати на октомври.А може и те сами да си направят. Grinning
Миркам,има дискриминация,определено.

# 498
Честит имен ден на всички празнуващи днес!Да ви е живо и здраво името и да ви нои късмет!Бъдете здрави и усмихнати!
Честито и на бебчетата с месечинки днес!!!
За сега е това от мен,че стягаме количката за разходки  Simple Smile

# 499
БейбиМама,аз бих се обърнала към консултант по кърмене в твоя случай.

# 500
Честит имен ден на Ванирка, Ваня, Бейбимамче, Иван на Герчо, Калоян на Каки,   bouquet
Здраве, щастие и много усмивки пожелавам Hug
Честити месечинки на всички бебчовци Hug
Ще ме светнете ли как става това с регистрирането за ясла и ходили се някъдена место да се подават документи Rolling Eyes

# 501
  • Пловдив
Нани,и аз това си го мисля от известно време.

По мои тънки сметки ,Дидката е станала точно днес Mr. Green.(е не мога да го твърдя сис сигурност,но предполагам)

А пък на 26 януари си правих кръвен тест,защото уринарния ми излезе само с много тънка лентичка.Понеже не ми се чакаше още няколко дни,за да разбера със сигурност,пуснах кръв и след 2 часа,знаех,че чакаме още едно съкровище.Много ми е мило сега,когато си спомня.

Точно на 26 или на 27 януари пуснах и първата тема на Октомврийки 2009(а пък аз бях с термин 1 октомври,така че може би е още рано за тема) и беше невероятно как всеки ден се появяваха нови и нови попълнения  Hug

# 502
  • Сф
Аз намерих консултант, Деси, даже е от нашия квартал, аз писах по-назад Peace
Много ми помогна, но пак се озвери малката, та пак ще й звъня...

# 503
Та по този повод не е ли време да пуснем тема за октомврийки 2010?
Рано е още.Аз разбрах,че съм бременна чак началото на февруари,а бях с термин 6.10.,едни от първите дати на октомври.А може и те сами да си направят. Grinning
Миркам,има дискриминация,определено.
Добре  Peace
Аз с термин 03.10. разбрах, че съм бременна на 28.01 при 6 дни закъснение.

# 504
  • София
Честита Нова Година със закъснение Hug ама не съм писала от миналата.
Честито на именниците и бебоците изпълнили месечинки Simple Smile

Бебе Беличка направи една годинка вчера Joy от група клетки до бебенце ,голям път е извървяла.
Сигурна съм на 300% . Wink
Днес бяхме на консултация и всичко е ок, минаваме на ХИП 2-ка , пораснала е порядъчно и ни сложиха Пентаксимче за 3-ти път. Лекарката каза, че Синфлорикс са избрали да влезе в задължителните ваксини ама нас може и да не ни огрее, предишния път като сменяли ваксина (не помня коя каза че е била)имало период от близо година ,през който държавата не закупила ваксината и хората трябвало въпреки че е одобрена да си я купуват сами.

# 505
Аз пък на днешния ден си поревах едно хубаво, че дядо Коледа ми донесе цикъл вместо бебче... Не знаех, че само месец по-късно ще съм щастливо чакаща малкото съкровище... Днес се сетих, че последния ми цикъл ми беше на 07.01, а и така ме болят яйчниците, че нищо чудно да ми дойде днес - година по-късно...
Бейби мама, и моята щерка направи някакъв бунт миналата седмиця. Първо направи страшни изпълнения на баща си един ден, като отказваше шише, а той милия звъни по телефона и определено имаше нужда от памперс повече, отколкото тя. После направи същото с мене като отказа да суче. С много смени на пози и т.н. нещата влязаха в крачка, та отмина... Ама гадно беше, та ти съчувствам искрено.
нора, аз вчера имах доста неприятен разговор с шефа и доста съжалих, че съм такава патка заспала и не останах да си гледам малката, но такъв е живота. Парите ми трябват...
Миркам, има дискриминация и то огромна. Дължи се на бъгове в закона, които уж защитават майките, ама всъщност ги правят трайно безработни. Един от тях е факта, че по време на майчинството се трупа отпуска, която работодателя трябва да плати. Т.е. примерно ако те е нямало сумарно 3 години работодателя трябва да ти плати 3 заплати, което е странно защото от негова гледна точмка е все тая дали си била на хаваите или по майчинство - просто не си била в офиса да му вършиш работа. Т.е. малко се получава отпуска, че съм бил в отпуска. Също така има защита от съкпащения на майки до незнам ква възраст и по тази причина работодателите избягват да назначават такива майки, защото ако ен се справят с работата е безумно трудно да бъдат изгонени. Към това прибави и факта, че майките излизат често в болнични и ще ти стане ясно защо ги дискриминират. Гадно, но факт. Затова смяната на работа след връщане от майчинство не е препоръчителна. Т.е. работодателя ви няма право да ви изгони, ама нов трудно ще ви вземе. Разбира се има и прекрасни изключения, но общото правило е такова.

# 506
Добро утро и от мен!
Гергана снощи спа от 12 до 06.00, яде и спа до 09.00, така че може да се каже, че днес съм наспана Simple Smile
Честит имен ден на вчерашните именници /Дани пух/   bouquet, както и на днешните Ванирка, Ваня Р, Бейбимамче и на всички останали съпрузи, деца и бащи. Да сте живи и здрави и с гордост да си носите имената Hug   bouquet

Ние днес също ставаме на 3 месеца. Честито на всички бебчета, които днес порасват с още една месечинка  Hug

И аз да се включа в отбора на работещите живот и здраве от догодина, като навърши малката 1 година. Peace
Силве, стискам палци Praynig
Бейбимама, съчувствам ти искрено, тъй като и ние минахме през този кошмар и знам много добре какво е. Не знам какво да те посъветвам освен търпение  Hug. Ще се справите. При нас за сега /да чукам на дърво/ нещата поотминаха, но не знам дали няма пак да се повтори същото.

# 507
Честит празник на всички именници и именнички и от мен!
Усмивки и любов!
  bouquet

# 508
  • София
Герчо и на мен последната ми менструация беше на днешната дата преди една година,но разбрах доста по-късно,/на задушница 21.02 преди да отида на гроба на милото ми бабче Heart Eyes/,защото карах малко като цветна бременност,с отрицателен тест за бременност
Бейбимамче Hugкураж и търпение мила Hug

# 509
  • Сф
Ама аз писах един час и ми няма поста?!?!?!!?!? ooooh! ooooh! ooooh!

Първо благодаря ви за подкрепата! Hug И за пожеланията!!!  bouquet

Ани Бани, пълна ти е кутията, не мога да ти отговоря! Peace

В поста, който ми го няма.....написах извинение към Анхелика, много мразя така, защото не мога да повторя това, което бях написла, но исках пред всички да й се извиня-не съм била права да реагирам толкова остро, без да знам какво всъщност и на нея! Надявам се да нямаме повече дразги итемата да е пълна само с положителни постове!!! Много четох и се връщах и всъщност ми стана мъчно, че реагирах така, има много хора, които и ми го казаха, но ето-човек прави грешки... Peace

Общи условия

Активация на акаунт