Германска нова медицина - 5 част

• 56 444
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
За да се практикува ГНМ не е нужно да е завършена медицина. Както и друга алтернативна медицина. Говоря за Канада.
А какво е нужно и какъв трябва да си за да практикуваш ГНМ? То излезе, че всеки луд може да стане лечител, който да лекува чрез ГНМ  Thinking
Хомеопатите ходят на курсове, имат изпити, дипломи, а при ГНМ няма такова нещо. Който има желание, прочита страницата на ГНМ и започва да лекува хората.

# 316
А ти от къде знаеш, че няма такова нещо? Много си сигурна в заключенията и твърденията си.
Не смятам да ти отговарям. Не защото нямам отговор, а защото нямам желание.

# 317
А какво е нужно и какъв трябва да си за да практикуваш ГНМ? То излезе, че всеки луд може да стане лечител, който да лекува чрез ГНМ  Thinking ...Който има желание, прочита страницата на ГНМ и започва да лекува хората.

Да, никакви познания не са нужни, за да се дават съвети "според ГНМ". А липсата на елементарни познания за човешкото тяло е задължителна, за да могат да се възприемат като истина научно звучащите щуротии на Хамер. Много ясно се вижда от тази тема.  Confused

ГНМ сьдьржа и превенция и диагностика и терапия.
Но понеже четете от апокрифни сайтове,няма как да знаете.

Превенция, диагностика, терапия...Видяхме как диагностицира и лекува Хамер...списъкът му с жертвите е навсякъде, историята на заболяванията им - също. Скандалите окоро Хамер не стихват в немскоговорящите страни.
А аз чакам от месеци списък с излекуваните от ГНМ. Такъв няма дори в апокрифните сайтове (с правилната дефиниция на думата), камо ли в официалните.  ooooh!

Да не говорим,че персона описва млечните жлези като ектодерма,а те са модифицирана потна жлеза от мезодермален произход.
Не става така.Затова и сте много далеч да разберете нещо от откритието.

Вижте, Christian, колкото и да Ви е трудно, време е да приемете границите на възможностите и познанията си.
Не навлизайте в теми, за които нищо не знаете
И не пишете глупости! Арогантният Ви тон не може да прикрие невежеството Ви.

Млечните жлези, мастните жлези, потните жлези и кожните придатъци имат ектодермален произход!

http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/119030568/PDFSTART

Цитат
In mammals, ectodermal appendages include: tooth, hair, mammary gland, nail, sweat, and sebaceous gland.

# 318
Сьжалявам,че познанията ти по ембриология са толкова повьрхностни,Персона.
Ако вземеш една дебела тухла от 2008 година например ще прочетеш кое какьв зародишен лист е било и как се е сформирало в последствие.Млечните жлези реагират като част от мезодерм и има защо.

Сигурен сьм,че ако направиш усилие ще откриеш точно това,което написах.

Радвам се,че все повече се говори за ГНМ.Макар и негативни неща в по голям процент,пак ще допринесе хората да се заинтересуват и един ден да я разберат.

И какьв е този линк за мишки??
Хайде направи си труда да решершираш повече.Този пьт те моля като човек. Peace

http://cwx.prenhall.com/bookbind/pubbooks/martini10/chapter4/cus … luxe-content.html
 Този линк го слагам за всички,защото е опростен и разбираем за всеки.

Твоят арогантен тон показва единствено и само безсилие и агония.
Но понеже вярвам в справедлисвостта и доброто в човека,сьм сигурен,че един ден и ти ще се убедиш,че откритието е фундаментално и вярно.Не казвам,че това е краят и няма какво да се допьлни.Хамер не е открил всичко.Но е едно добро начало.
Ако забравиш за момент медиите и сайтовете,от които четеш и наблегнеш на самото откритие в детайл,ще видиш,че нищо тук не е напразно.

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 08:58 от Christian

# 319
Persona ,отговарям ви веднага -значи аз мога да реша единствено за себе си по какъв начин бих се лекувала...на болен от рак бих дала информация за ГНМ и нека той прецени сам какво лечение е най-подходящо в неговия случаи...
а вие какво бихте казали за стотиците случаи ,когато болни от рак умират въпреки приложеното стандартно лечение ???

# 320
Не е нужно да си завършил медицина, за да имаш елементарни познания за човешкото тяло.

# 321
Не е нужно да си завършил медицина, за да имаш елементарни познания за човешкото тяло.

В много случаи да зъвршиш медицина пречи на това да разбереш как работи човешкото тяло Wink

# 322
Това, което пишат някой хора в тази тема, говори за точно обратното на Вашето твърдение.  Simple Smile
Освен липса на елементарни познания по анатомия и физиология има и други несъответствия.

Коклюш продължава да ме вълнува. За него какво ще кажете?

# 323
Моля ,отговорете ми на един елементарен, но много важен въпрос!
КОГА ЧОВЕК ХОДИ НА ЛЕКАР?
Защо аз,която излекувах душата си  и сега съм в мир със самата себе си,живея пълноценен живот и се чувствам психически и физически здрава, трябва да ходя на изследвания,травмираща да очаквам резултатите и да психясвам себе си и близките .
Много хора го правят и резултатите са налице - за съжаление.Страхът е най силното средство за манипулация.
Трябва вътрешна убеденост за това .На нуждаещите се от моя съвет бих дала следният-Ще ви помогне истински това, в което силно и истински вярвате.Защото моята вяра е различна от вашата и обратно
За човек който не е истински убеден в нещо, то никога не би му помогнало.
Мисля че отгопворих на въпросите . newsm10

# 324
Искам да попитам някои чел ли е автобиографията на известния американски колоездач Ланc Армстронг ,който е бил болен от рак на тестиса ,имал е разейки в мозъка и белите дробове... направи ми впечатление следното - след операция на мозъка и отстраняване на туморите , тяхното изследване показало ,че това всъщност е некротична тъкан... това не ви ли говори нещо Simple Smile

# 325
Не съм чела ,но почти това се случи с моя баща.Отиде си от страх и от "лечението ''по клинични пътеки..Колко жалко, че тогава не бях запозната с ГНМ.
Сега връщайки се назад във времето, всичко потвърждава истинноста на ГНМ .
Затова съм силно убедена,защото се случи пред очите ми и умря в ръцете ми.Знам от какво и защо почина-не от това ,което лекарите казаха и го лекуваха.НЕ.
 newsm10

# 326
  • у дома
Моя приятелка, завършила медицина наскоро сподели, че никога не би се подложила на химиотерапия, ако й открият рак.
В допълнение, педиатърка ми е споменавала, че никога не би се ваксинирала.

Защо ли?  newsm78 Какво не знаем ние, които не сме учили медицина, а само ни 'лекуват'?  newsm78 На мен ГНМ със сигурност ми дава отговори.

А от това което съм чела, Хамер никога не е бил против хирургията, ако се налага подобна намеса, което зависи от конкретния случай.  Peace

# 327
За да се практикува ГНМ не е нужно да е завършена медицина. Както и друга алтернативна медицина. Говоря за Канада.
А аз имам желание да запозная хората с истината.
Човекът, който стои зад българската страница на ГНМ е Милен, съпругът на Вери. Ако не вярвате, то сами можете да проверите на чие име е регистриран домейна.
Да си веган- добре.
Да те е страх от ваксините – разбирам

Но да призоваваш хората, които са с лечими заболявания да не търсят помощ от конвенционалната медицина, а да се лекуват чрез разрешаване на конфликти и да ги обричаш на смърт, това вече е прекалено.
И каква е ролята на Christian във всичко това? Този човек не е лекар в Австрия.
Модераторите може да не са длъжни да знаят професиите на потребителите, но не им ли прави впечатление, че този човек се вживява в ролята на лекар и поставя диагнози, назначава лечение и кара хората да бездействат вместо да потърсят лекарска помощ?
Колко хора трябва да умрат за да се вземат мерки? - 1,2.....100....10 000, колко?
Ако утре някой реши да пусне тема в която да призовава хората към масово самоубийство, то и него би трябвало да го оставите. 

Ракът е лечим. Търсете своевременно компетентна помощ. Не се страхувайте да чуете диагнозата рак, защото ако я чуете навреме, тя не носи фатална прогноза. Фатално е отлагането на срещата с лекар.

# 328

Не мога да разбера, няма ли право въпросния Милен да си регистрира домейн и да се занимава с нещо? Какви "тайни" си мислиш, че разкриваш? И до кога ще набиваш канчето на всички тук какво не трябва да правят? Ти лекар ли си? И ако си-дошла ли съм аз при теб да те питам за мнението ти за моите заболявания?  Какво знаеш ти за рака и от какъв източник? Кой трябва да те счита за авторитет? Кой те излъга, че някой иска мнението ти, или да ни "запознаваш с истината" и как сметна, че имаш право да забраняваш на някой да прави нещо? Това, което за теб е "истина" за мен и за повечето хора тук е пълна глупост, така че задръж си я за себе си.

На мен лично това ми е последният пост към теб, защото си е чиста загуба на време. Призовавам всички просто да те оставят без споследствие и да те игнорират напълно. По същество бурната ти намеса в темата с писане на еднакви постинги е чист спам и като такъв не бива да се храни и подпомага с участие в разговори с теб.

Човекът, който стои зад българската страница на ГНМ е Милен, съпругът на Вери. Ако не вярвате, то сами можете да проверите на чие име е регистриран домейна.
Да си веган- добре.
Да те е страх от ваксините – разбирам

Но да призоваваш хората, които са с лечими заболявания да не търсят помощ от конвенционалната медицина, а да се лекуват чрез разрешаване на конфликти и да ги обричаш на смърт, това вече е прекалено.
И каква е ролята на Christian във всичко това? Този човек не е лекар в Австрия.
Модераторите може да не са длъжни да знаят професиите на потребителите, но не им ли прави впечатление, че този човек се вживява в ролята на лекар и поставя диагнози, назначава лечение и кара хората да бездействат вместо да потърсят лекарска помощ?
Колко хора трябва да умрат за да се вземат мерки? - 1,2.....100....10 000, колко?
Ако утре някой реши да пусне тема в която да призовава хората към масово самоубийство, то и него би трябвало да го оставите. 

Ракът е лечим. Търсете своевременно компетентна помощ. Не се страхувайте да чуете диагнозата рак, защото ако я чуете навреме, тя не носи фатална прогноза. Фатално е отлагането на срещата с лекар.

# 329

Да, ама не я знаеш!!! (истината)   Twisted Evil

Нищо не е такова, каквото изглежда - важното е как е направено, за да изглежда така!!! Wink

Общи условия

Активация на акаунт