Германска нова медицина - 5 част

• 56 326
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Моля за съдействие от пишещите в темата , тъй като не открих нищо за търсената от мен информация .

Става въпрос за екстрасистоли , за които е доказано , че не се дължат на органичен сърдечен проблем , нито на ендокринен такъв .

Както и един тийн- проблем - акне по лицето и гърба с почти обезобразяващи " после"петна .
Засега има известно подобрение с помощта но хомеопатични лекарства , но ми е любопитно на каква мисловна нагласа би се дължало .

Благодаря ви предварително !

# 151
Найс,
Изчистих пощата си.
Сьрдечните екстрасистоли често не са патология.
Акнето е решен конфликт на "тотална обида" в лицето,която е засегнала тежко самочувствието на човека,и по точно "товарьт,който носи на гьрба си".

# 152
  • София
Да разбирам ли,че нямаш отговор?Или не го знаеш?
Не съм изчела всички трудове на Хамер, но съм сигурна, че отвговорът е или активен, или решен конфликт на нещо.
А слънцето...о, то си е чиста халюцинация, породена от алергична реакция към коластрата на кравите и не съществува. Значи изобщо и не изгрява.

Чакам прозрение за конфликта, предизвикващ мазоли, кокоши трън и т.п.

# 153
Да разбирам ли,че нямаш отговор?Или не го знаеш?
Не съм изчела всички трудове на Хамер, но съм сигурна, че отвговорът е или активен, или решен конфликт на нещо.
А слънцето...о, то си е чиста халюцинация, породена от алергична реакция към коластрата на кравите и не съществува. Значи изобщо и не изгрява.

Чакам прозрение за конфликта, предизвикващ мазоли, кокоши трън и т.п.

Мисля,че сама отговаряш на вьпросите си Клонка.
А без прозрение умират днес милиони хора.И ти няма да си може би изключение.
Разбира се,както казваш, " Едно е сигурно, вероятността да има други такива в тази тема е направо нищожна",вероятностите не са постоянна величина.

# 154
  • София
Няма нищо по-сигурно в живота от смъртта, Кристиан.
Дълбоко в себе си усещам, че ти не си нито фанатик, нито идиот. Вероятно затова така упорито подминаваш въпроса на мацката с мазолите.
Мисля, че е невъзможно баш ти да не си прозрял, че в ГНМ е пълно с откровени глупости, в които не би имало нищо лошо, ако не бяха свързани с реален риск за живота на хората.

Относно вероятностите, позволи ми да ти кажа, че аз самостоятелни постинги в темата други, освен първия, не съм имала. Останалите са част от диалога ми с теб.

# 155
Не сьм сьгласен за собственото ми прозрение през твоите очи.Не знам по кое сьдиш за откровените глупости на теорията?По двете теми тук вьв форума? (защото трудовете каза,че не си ги чела)
Но както ме предупреди в предните постинги,истината е само твоя и за теб.Така,че приемам мнението ти като твое и само твое.
С мацката сме обсьдили на лични. Wink
Наистина е мацка.Имаш усет Клонка. Grinning

# 156
  • София
А, четох в другата тема.
Четох за алергията към смегмата/СПИН/.
И за чипа с отровата четох.

А за пръв път четох, когато бях с варицела, заразена от сина си. Тогава разбрах, че това не е вирус, а конфликт на раздяла с нещо. Масова раздяла ще да е била, щото поетапно всички деца от групата се разболяха, а от родителите - само аз. Другите се оказа, че са я прекара ли. Чудно!!!

Хубаво, че сте се разбрали с мацката за мазолите, ама що на лични?
Аз също изказах интерес, даже посочих и причините. Mr. Green

# 157
Имат ли някаква врьзка отделните зародишни листа ендо,мезо и ектодерма с появата на определен вид тумори в различните органи?

Отговор.

# 158
Здравейте,
отдавна не съм се включвала при вас, но все не остава време.
Искам и тук да благодаря на Кристиян за съветите, търпението и насоките, които ми даде   bouquet
Все още имам периоди с кризи, но мисля, че полека-лека ще се нормализират нещата.

Освен моя малък проблем, нямаме никакви други здравословни проблеми, затова и не съм толкова редовна тук  Rolling Eyes

Ненаатоа, писах ти лс  Hug

Пожелавам на всички успешно откриване и разрешаване на конфликтите и... бъдете здрави!!!   bouquet

# 159
Миналата нощ детето ми падна от леглото и се ожули от устната през брадичката към вратлето. Аз скочих веднага като чух че пада и в тъмното видях първо червенината отстрани на вратлето и помислих че кърви. Страшно много се изплаших. Уплахата беше за около минута и за двама ни. Бързо го успокоих и го сложих да спи. Но аз дълго след това треперех и днес дори се чувствах някак отпаднала и притеснена. Какво мога да очаквам? Проблеми с белия дроб или друго?

# 160
. Какво мога да очаквам? Проблеми с белия дроб или друго?
Това, което може да очакваш зависи от това какво си мислела по време на инцидента.
Много е вероятно и нищо да не усетиш, тъй като конфликтът е бил много кратък. Peace

# 161
  • София
Това, което може да очакваш зависи от това какво си мислела по време на инцидента.
Мислила е, че детето й кърви.
Кратък, но интензивен конфликт.
Интересено ми е да чуя отговор, а не - "зависи от това, ама може и нищо да не стане..."

# 162
Не съм писала, че "може и нищо да не стане", чети по-внимателно!!!

# 163
Все се чудя как възприемат нещата малките деца, тези между 1 и 3 г.... Моят син не дава вид да разбира нещо когато с баща му се караме, спокоен е реагира както обикновенно, но винаги когато става свидетел, след това му се запушва носа... До година и 2-3 месца изобщо не беше имал сополи, или друго реакция...

# 164
  • София
Не съм писала, че "може и нищо да не стане", чети по-внимателно!!!
О.К., написала си, че може и нищо да не усети.
Но въпросът беше какво евентуално може да очаква.
Не видях отговор.

Общи условия

Активация на акаунт