Германска нова медицина - 5 част

• 56 373
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Миналата нощ детето ми падна от леглото и се ожули от устната през брадичката към вратлето. Аз скочих веднага като чух че пада и в тъмното видях първо червенината отстрани на вратлето и помислих че кърви. Страшно много се изплаших. Уплахата беше за около минута и за двама ни. Бързо го успокоих и го сложих да спи. Но аз дълго след това треперех и днес дори се чувствах някак отпаднала и притеснена. Какво мога да очаквам? Проблеми с белия дроб или друго?

Нищо.За сьжаление ще ти остане шина,която може да е детско легло,червенина,самата обстановка (нощем) и подобен шум.
Ако направиш така,че детето ти дори да падне,да няма кьде да се удари,ще решиш конфликта заедно с шините веднага.
Проблеми с белия дроб са тежки и дьлги конфликти.В твоят случай зависи какво си асоциирала при случката,за да мога да ти кажа кьде ти се е отразило.

Клонка,
Не ти отива да се заяждаш.Особено,когато хората имат проблеми и тьрсят сьвет.
Твоето дете може би сьщо нямаше да страда толкова години,ако имаше в теб малко повече смирение. Peace

# 166
  • София
Клонка,
Не ти отива да се заяждаш.Особено,когато хората имат проблеми и тьрсят сьвет.
Твоето дете може би сьщо нямаше да страда толкова години,ако имаше в теб малко повече смирение. Peace
Именно - имат хората проблем. Търсят решение, предполага се. Имам съмнение, че това е мястото и начинът.
Точно затова и решавам да се убедя дали съм права или греша.
Ти вярваш ли, че предлагаш реални решения - безопасни и действително полезни?
Вярваш ли?

Прочете ли мнението - детето паднало, майката се уплашила и тича да пита какво може да очаква да я споходи НЕЯ. Проблем с белите дробове!!!!!!!!!
Честно казано, ако всеки път, когато децата ни падат, ние си мислим къде ще ни тресне НАС тоя "конфликт", ние ще си живеем в някаква хипохондрична фаза, докато наистина не се разболеем и си кажем "аха! Ето! Знаех си!!!"
Когато моето дете пада, поне два дни след това го наблюдавам за симптоматика, свързана с травма, която в началото не съм открила. И хич не ми пука за мен самата. Нямам време да си анализирам конфликтите, ако ме разбираш.

Моето дете страдало "толкова години"?!
Явно знаеш нещо, което аз не зная.
Имаше кашлица. Да. След невъзможност да я излекувам с традиционни средства, се доверих на хомеопатията. В случая се оказа подходящото решение.

# 167
КЛОНКА, ако действително те вълнува темата, е по-добре да оставиш предубедеността и да се опиташ да бъдеш обективна или ако не, то поне критична.

# 168
Ако я вълнуваше, щеше да прочете подробно и ако имаше нещо под шапката, щеше да разбере!!!

# 169
Не може ли да спрете да се карате поне за малко?
Наитина тук хората пишат с проблеми - ето, аз моя не мога да реша вече 4! години и това е положението Sad Не знам от къде да започна. Не е приятно всеки Божи ден човек да се обрива, да не казвам, че ми отиват най-прекрасните уж години от живота. Чета Хамер, но има неща, които и на мен ми е трудно да приема.

# 170
Миналата нощ детето ми падна от леглото и се ожули от устната през брадичката към вратлето. Аз скочих веднага като чух че пада и в тъмното видях първо червенината отстрани на вратлето и помислих че кърви. Страшно много се изплаших. Уплахата беше за около минута и за двама ни. Бързо го успокоих и го сложих да спи. Но аз дълго след това треперех и днес дори се чувствах някак отпаднала и притеснена. Какво мога да очаквам? Проблеми с белия дроб или друго?

Нищо.За сьжаление ще ти остане шина,която може да е детско легло,червенина,самата обстановка (нощем) и подобен шум.
Ако направиш така,че детето ти дори да падне,да няма кьде да се удари,ще решиш конфликта заедно с шините веднага.
Проблеми с белия дроб са тежки и дьлги конфликти.В твоят случай зависи какво си асоциирала при случката,за да мога да ти кажа кьде ти се е отразило.

Кристиян, благодаря ти! Много хубаво обясняваш нещата! Страхотен си.
Асоциирах, че тази червенина на вратлето е дупка и че ще загубя детето си. Просто ме е страх да напиша какво си помислих. Но цялата уплаха беше за по малко и от минута.

# 171
здравейте  Hug
къде мога да прочета повече за херпеса?
в сайта пише само
„Херпес

Конфликт на раздяла  (нежелание или съответно горещо желание за раздяла, нежелание за докосване, погнуса).“

нежеланието за раздяла ми е по-вероятно Thinking
но с всичко и с  всички ли? в смисъл по отношение на какво раздяла?има ли отношение латералността?въобще всичко по-подробно ,ако има, ще ми е интересно да прочета   bouquet

# 172
# 173
nenaatoa, Hug
това го четох,искаше ми се повече ...

# 174
http://www.pilhar.com/Hamer/NeuMed/Sonderpr/Haut.htm - тук има 3 разказа на немски (вляво).
Друга информация няма...

# 175
Здравейте,искам да попитам какъв конфликт са крустите по главата при дете на 3г

# 176
  • в сбъднатите мечти
Синът ми е на една година и при рутинните изследвания, които му правихме се откри, че хемоглобина му е 74. Ходихме на хематолог - отхвърли съмненията за таласемия и повтори изследването (в уж по-сигурна лаборатория), този път хемоглобина се оказа, че е 67! Къде мога да търся конфликта при толкова малко дете? И как да му помогна?

# 177
Калпазанче, за нивата на хемоглобина при бебета имат значения няколко фактора, като един от тях е колко рано е прерязана пъпната връв, каква е храната на детето и дали няма някакъв проблем несвързан с храната. В този смисъл, ако са отхърлени съмненията за теласемия и хематологът твърди, че причината е в храната, явно не е въпрос на конфликт, а на храна.

# 178
  • в сбъднатите мечти
За пъпната връв - не знам кога е прерязана, тъй като е роден секцио. Храната му е кърма + всичко което му харесва да яде (и е подходящо за възрастта му). Хематологът, също не може да разбере от какво може да е толкова нисък хемоглобина, попита дали той не е на кисело мляко или пък да сме вегетарианци, но като пояснихме, че и двете предположения не са валидни за нас, много се озадачи. За сега терапията ни е Малтофер и желязосъдържащи храни. До края на седмицата ще направим нова контрола на хемоглобина.

# 179
Забелязвам, че когато детето е на гости при свекърите и ние не сме там, винаги се връща с лека хрема. Прави ми впечатление, защото вече за трети път се случва в рамките на половин година. По принцип гледам да не го оставям, но по някога се налага. Хремата след това става по обилна и започва да покашля. Къде да търся конфликта? Когато отиде там се случва нещо или когато отиде там решава някакъв конфликт който аз му създавам? В каква посока трябва да мисля? Баба му и дядо му се отнасят добре с него, позволяват му всичко, но са склонни да го насилват да яде или да се облече малко повече. Когато съм там, правя забележки и не успяват да го накарат да изяде всичко което те са решили или да го навлекат още малко. Но като ме няма не знам какво става. На какъв конфликт може да се дължи тази хрема?

Общи условия

Активация на акаунт