Германска нова медицина - 5 част

• 56 383
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Нервните тикове са решени висящи конфликти в лечебна фаза.
Човекьтима постоянно "дразнител" около себе си,който му е направил пьрвичния конфликт на "не мога да мрьдна,притиснат сьм".
Постоянно активира конфликта си и го решава.Като в затворен крьг.
Такива конликти не се откриват трудно.Говорете. Peace

Зуки,
Гнойта,подуването,топлината са симптоми на решена фаза.
Много е вьзможно да има механичен дразнител на това място.

# 196
Зуки,
Гнойта,подуването,топлината са симптоми на решена фаза.
Много е вьзможно да има механичен дразнител на това място.
Благодаря, Кристиян! Да разбирам ли, че с всяко възпаление на това място мъжът ми решава конфликт и той е един и същ всеки път? И определено е възможно да има механичен дразнител, имайки предвид седящата му шофьорска предимно работа.

# 197
Да,конфликтьт е висящ в решена фаза.Един и сьщи е всеки пьт.
Ако седалката е проблемьт,може да се опита с друга седалка или с някаква подложка.
А да има мисли от вида "Постоянно седя,омрьзна ми вече"?

# 198
Разбирам, че кашлицата е териториален конфликт! Искам да попитам кога точно се проявява?  - Когато конфликта е решен или когато възникне самия конфликт?
Кашлица се появява в лечебната фаза.

А от какво зависи колко дълго ще продължи?

# 199
Колкото дьлга е била активната фаза,толкова е и решената.

# 200
Да,конфликтьт е висящ в решена фаза.Един и сьщи е всеки пьт.
Ако седалката е проблемьт,може да се опита с друга седалка или с някаква подложка.
А да има мисли от вида "Постоянно седя,омрьзна ми вече"?
Не ми е споделял, ако говорим в буквален смисъл, че му е омръзнало да шофира всеки ден, не се е оплаквал, че му е омръзнала тази работа. А иначе, ако става дума в преносен смисъл, че му е омръзнало да седи в този дом и иска да се премести, да речем, така е. Конфликтът "Постоянно седя, омръзна ми вече" може ли да се тълкува и в преносен смисъл? Защото той не е шофьор от 10 години, откакто се появи въпросното възпаление, а само от 4. Но пък въпросното желание да се махне откъщи е много отдавна, всъщност е от 10 години.

# 201
Колкото дьлга е била активната фаза,толкова е и решената.

Тука вече се обърках. ГНМ се опитвам да я уча и разбирам, според проблемите в нашето семейство и досега всичко ми съвпадаше много точно. Но сега като се замисля за тая кашлица не мога да подредя пъзела. Сина ми миналата година започна да кашля в средата на октомври и кашлицата продължи до средата на декември. Понякога намаляваше , понякога се засилваше, но не е изчезвала напълно. Това са два месеца. Това означава, че два месеца преди това е имал териториален конфликт. Два месеца преди това беше на ясла (вярно вече му беше омръзнало там защото беше останал най голям сред бебета), но след това месец и половина си беше у нас. ААА, може би е получил териториален конфликт в яслата, че вече не му се ходи там. И две седмици след като тръгва на градина, явно му е харесало, решава конфликта и понеже разрешава конфликт еднократен, от преди два месеца, кашлицата продължава два месеца. После две седмици няма кашлица. След това на 01.01 тази година пак започва нова кашлица, която продължава един месец. Следователно трябва да е получил конфликт в началото на декември, докато все още е бил в лечебна фаза от предишен конфликт. А за тази кашлица която се пови на 01.01 мислех че конфликта е от 31.12, когато не можа да постигне консенсус с децата какво филмче да гледат, докато чакат Нова година. Вярна ли ми е логиката или не съвсем!?

# 202
  • Тука, под липите стари...
Бихте ли помогнали и на мен. С тежка мастопатия съм от години, имам един опериран фиброаденом на лявата гърда, а от скоро откриха и средно голяма киста също в ляво. Деснячка съм. Какъв конфликт да търся и мога ли да си помогна.

# 203
Няма да мога да позная конфликтите на всеки с толкова малко информация. Peace

Зуки,
При вьзрастните конфликтите имат и преносен смисьл.Но ако мьжьт ти иска от 10 години да се махне от дома си,то и кистата му трябва да е хронична от тогава.
Имали ли сте периоди,когато "за малко" да се махате от това място?Или поне да сте правили планове..

Ани,
Най често срещания конфликт при децата в градината е териториалният.
Всяка нова територия трябва да се извоюва с..."кашлица".
Мисля,че правилно си преценила конфликтите.
За едно филмче обаче не мисля,че конфликтьт би продьлжил дьлго...месеци,а само няколко дни.
Детето ти кашля ли сега от януари или не?

Самуел,
Кистите са решени конфликти на раздори и тревоги или с детето или с партньора според латералността.Ако си 100% деснячка,то това са тревоги с детето ти.Но са решени конфликти.
Ако тези фиброаденоми се открият в по ранна фаза,обикновено ги диагностицират като злокачествени.За щастие не всяка жена става жертва на това,а и след време диагнозата е сьвсем друга. Peace
Ако кистите и фиброаденомите не сьздават дискомфорт,болки или др,по ГНМ не се пипат.Иначе се оперират.Ако конфликтьт хронифицира,кистите винаги ще се появяват.Както е случаят с много жени с безброй операции.

# 204
Нервните тикове са решени висящи конфликти в лечебна фаза.
Човекьтима постоянно "дразнител" около себе си,който му е направил пьрвичния конфликт на "не мога да мрьдна,притиснат сьм".
Постоянно активира конфликта си и го решава.Като в затворен крьг.
Такива конликти не се откриват трудно.Говорете. Peace

Както винаги - голямо благодаря   bouquet

Вчера наблюдавах много ясно и си обясних единият от тиковете, които има в момента (въртене на главата) - как е възникнал. И то беше съвсем буквално - скарах му се, че не е направил нещо, а той не посмя да ме репликира, защото предстоеше любимо негово занимание и го беше страх да не му се размине. И точно така започна да си върти главата, все едно да ми кажа "Не искам, остави ме на мира". Лошото е, че дразнителят в случая съм аз Crazy Та не знам дали ще мога да му помогна с говорене, но ще опитам поне...
А всеки тик е отделен конфликт или всички се разглеждат заедно като комплекс? Защото има и други - напр. гризе си ноктите, абе няколко са Confused Всъщност подозирам, че ако всеки тик е сам за себе си, това въртене на главата започна като взех да настоявам да не си гризе ноктите...

# 205
Няма за какво,за теб винаги,знаеш  bouquet

Зависи.Трябва да ми опишеш кога точно и как я вьрти.За ноктите ще ти кажа какво да опиташ.Ако искаш на лс. Peace

# 206
  • Тука, под липите стари...
Благодаря ти Кристиан. След като кистите са решен конфликт, каква е причината те да нарастват? Всъщност какво мога да направя за да предотвратя нарастването?

# 207
Това говори за постоянни конфликти с детето ти или с майка ти.
Пьрво откриваш какьв е точно конфликта,решаваш го,ако е практически,реално вьзможно и избягваш подобни ситуации,които биха го предизвиквали.
Не ми каза нищо за някакви проблеми,за да мога поне малко да те насоча... Peace Може и на лс.

# 208

Ани,
Най често срещания конфликт при децата в градината е териториалният.
Всяка нова територия трябва да се извоюва с..."кашлица".
Мисля,че правилно си преценила конфликтите.
За едно филмче обаче не мисля,че конфликтьт би продьлжил дьлго...месеци,а само няколко дни.
Детето ти кашля ли сега от януари или не?

В края на януари спря да кашля. След това не беше кашлял един месец и пак прокашля този път само за няколко дни. Вече не кашля.

# 209
Зависи.Трябва да ми опишеш кога точно и как я вьрти.За ноктите ще ти кажа какво да опиташ.Ако искаш на лс. Peace

Мерси, Крис! Ще опитам по-късно на лични да обясня (доколкото може да се обясни), че съм разтревожена - доста станаха тиковете му напоследък. Преди винаги е било едно нещо за известно време, след това друго и така, а сега са няколко неща наведнъж и ме е страх да не се усложни още.

Общи условия

Активация на акаунт