® E-bay - тема 44

• 35 869
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,имам платена и неполучена стока от една мома англичанка със 100% положителен фийдбек.Пуснах диспут в пейпал.Нещо друго трябва ли да направя сега или трябва да чакам от пейпал да се свържат с мен.Извинете ме за глупавия въпрос,но за първи път ми се случва

# 601
  • Шумен
немско говорящите....как да попитам дали пращат до австрия.

Аз питам така:

Versenden Sie es nach Österreich? Danke. или
Schicken Sie es nach Österreich? Danke.

# 602
Здравейте! Аз с питанка.... даже 2:
Става въпрос че отворих на 11.01 диспут за неотговаряща на описанието обява(кукла за около 20П).Върнах я на продавача и днес имам съобщение от пейпал за затворен диспут:
This email confirms that your dispute with darren longley is now closed.

Either you have reached a resolution with the seller or the dispute has
been open for more than 20 days.

Thank you,

PayPal
 обаче нямам пари по сметката.....а 20 дни не са минали .... newsm78 newsm78
сега какво следва??
и втората ми питанка е пак за диспут на проятелката ми :

Ей тва и праща поета ама нищо не вдявам кво иска да каже:

Hi, I tried refunding you the money for shoes, did u get it? Looks like it’s come out of my account but still getting word off ebay about dispute, could you please let me know.

дайте и тук едно рамо помощ?
Благодаря предварително!

# 603
  • Шумен
Ако днес ти е върнал парите, няма как да се отразят веднага по сметката, мисля че след около 4-5 дена. Освен това провери ли в PayPal има ли транзакция за върнати пари?

По другия въпрос:
Продавачът казва че се е опитал да върне парите за обувките. Пита дали сте ги получили. Казва че са излезли от сметката му.

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 16:51 от vi_ki

# 604
vi_ki мнооого мерси
моите ги видях в пейпал но, на приятелката ми ги няма...

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 13:51 от mmagyca

# 605
всичките от софия трябва мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого да ме черпите
 Joy
ама няма да ви кажа защо !!!

# 606
  • виртуално
всичките от софия трябва мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого да ме черпите
 Joy

beer2

хайде сега кажи кога да почвам да поръчвам пак от щатите

# 607
Щом вече си я спечелила трябва да я купиш. Както не ти отговаря може накрая да ти сложи отрицателна оценка или страйк за неплатена стока.
Най-лесния вариант е да си смениш адреса и да я изпратиш на някоя от транспортните фирми.
Например Гив Транспорт http://www.givetransport.netai.net
Плащаш си шипинга до Англия, а после на тях ще им платиш по 1 лира на кг.
Ще ти излезне същото, а няма да го чакаш и да се притесняваш дали ще отговори.
Абсолютно подкрепям Stryper. Страшно удобно е и си спестяваш драмите с БГ пощи и т.н. А и аз лично от тази фирма съм изключително доволна. Направо не очаквах такова страхотно отношение! Препоръчвам горещо!  Peace
Благодаря ви много момичета. Писах на фирмата,  ще ми я доставят  Simple Smile

# 608
 Joy

beer2

хайде сега кажи кога да почвам да поръчвам пак от щатите
ти не беше ли ти Барна

# 609
  • виртуално
ти не беше ли ти Барна

барната софиянка съм  Joy

# 610
аз никои не съм барал, недеите така име ще ми излезе
 Joy

# 611
имам следния въпрос писах отрицателен коментар на продавач заради изпратен неработещ часовник не ми занимаше с диспути да ми връща парите затова направо на отр. коментар минахме, но впоследствие се разбрахме да си махна коментара и той да ми възстанови цялата сума.
На 10 имам в пей пал акаунта отразен refund , но баланса си стой нулев, както и нямам пари върнати в сметката, какво трябва да направя за да си ги получа? newsm78

# 612
Mомичета,има ли доброволки да ми обяснят как да отворя диспут за неполучена стока(на лс)?Мерси!   bouquet

# 613
Момичета , понеже не съм мн наясно с  поръчването от сайтове Simple Smile може ли някоя от вас да ми поръча едно нещо ще й изпратя предварително паричките

# 614
Мислех че положението с 4 пощенски лева е плачевно, но сега става трагично ....
бахти пак ще го отнесем

Общи условия

Активация на акаунт