® E-bay - тема 44

• 35 873
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
teo_71 сайта го проверих, мен лично не ме устройва, защото се плащало на обемно тегло примерно кутия за обувки излизала 5Е, те всъщност нямат собствен превоз а използват UPS Peace

# 586
Peace Малейна ,Klarisina   bouquet   bouquet   bouquet -този сайт определено ще свърши работа-добри са условията им,но отивам да издиря и спеца в пазара от немско-Дуранго Laughing
Спеца е бесен
имам 4 shipping adressa и една поръчка към 80 артикула, платена на куп с един адрес и изрично казано в коментара на кой адрес ги искам
е в момента половината от тях се намират в UK ...
2-3 са улучили правилния адрес има 2 в Пловдив, неизвестно количество в Плевен, и най-интересното 2 люлки които аз не съм поръчал и плащал
2 Години си късам нервите с този

# 587
  • София
 hahaha Доста се е постарал да ти ги разпредели така  LaughingАма виж,че имаш и бонус .Оправи ми настроението,отивам пак да пазарувам,че се бях одрямала.Вече ми омръзна това време и съм на вълна сандалки и бебешки бански  Laughing

# 588
Момичета, днес спечелих два телефона, платих ги веднага. Получих мейл от йбей, че съм ги спечелилиа и мейл от пейпал, че съм платила. Сега като си влезнах в акаунта никъде не се виждат, нито в спечелените артикули, нито там, където трябва да оставя фийтбек. Какво се случи?  Praynig

Потърси аукционите по номера. И виж какво ще откриеш. Дали все още съществуват или ти изписва съобщение.

Аз се завръщам към ибей. Търся си кола и части за нашата. Ядосах се с българските сайтове за коли. Пише едно в заглавието, а в обяснението съвсем друго. Повечето са автокъщи и само ми губят времето.

# 589
В кой пощенски клон в София си чакате пратката. Аз лично ползвам телефона на нашата поща, а последната ми пратка от Англия пристигна за 4 работни дни, вярно след празниците, ама все пак от 21.12 са доста дни.

Чакам я в пощата на Бизнес парка, днес жената провери и нямаше нищо за мен. Продавачът каза, че ги е изпратил на 23/12 ... доста си закъсняват, ако изобщо дойдат

И аз чакам от 24ти една пратка свързах се с продавачката ми и тя каза,че веднага го е пратила, но времето при тях е мн лошо ии нали се сещате,че даваха по новините там летища бла бла та...моята продавачка каза,че ако не дойде до понеделник ще ми върне парите ,а ако случайно си получа пратката да и го платя пак  Peace Пишете и на вашите продавачи Crazy  Crazy

# 590
Здравейте, момичета. Преди няколко дни си харесах една сокоизстисквачка buy it now, погледнах шипинга - беше посочен международен и не се загледах повече и я купих. После забелязах, че е отбелязано при международните доставки шипинг само до Ирландия. Означава ли това, че продавачът е ограничил шипинга и не шипва до България? Писах му мейл за цена на доставката, исках и инвойс с тотал и вече 4-ти ден чакам отговор...вече почнах да се чудя някакви празници ли има в Англия - нито ми дава цена за доставката, нито ми пише, че не шипва до БГ, а исках да я получа възможно най-бързо да я ползвам. Не смея и от друг продавач да купя да не ми отговори този междувременно. Нормално ли е толкова време да се бави, случвало ли ви се е? Дайте идея как да процедирам  newsm78

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 04:03 от Лъки

# 591
Здравейте, момичета. Преди няколко дни си харесах една сокоизстисквачка buy it now, погледнах шипинга - беше посочен международен и не се загледах повече и я купих. После забелязах, че е отбелязано при международните доставки шипинг само до Ирландия. Означава ли това, че продавачът е ограничил шипинга и не шипва до България? Писах му мейл за цена на доставката, исках и инвойс с тотал и вече 4-ти ден чакам отговор...вече почнах да се чудя някакви празници ли има в Англия - нито ми дава цена за доставката, нито ми пише, че не шипва до БГ, а исках да я получа възможно най-бързо да я ползвам. Не смея и от друг продавач да купя да не ми отговори този междувременно. Нормално ли е толкова време да се бави, случвало ли ви се е? Дайте идея как да процедирам  newsm78

Щом вече си я спечелила трябва да я купиш. Както не ти отговаря може накрая да ти сложи отрицателна оценка или страйк за неплатена стока.
Най-лесния вариант е да си смениш адреса и да я изпратиш на някоя от транспортните фирми.
Например Гив Транспорт http://www.givetransport.netai.net
Плащаш си шипинга до Англия, а после на тях ще им платиш по 1 лира на кг.
Ще ти излезне същото, а няма да го чакаш и да се притесняваш дали ще отговори.

# 592
Абсолютно подкрепям Stryper. Страшно удобно е и си спестяваш драмите с БГ пощи и т.н. А и аз лично от тази фирма съм изключително доволна. Направо не очаквах такова страхотно отношение! Препоръчвам горещо!  Peace

# 593
Здравейте дами , прощавайте че така ви нахлувам в темата но имам питане
Искам да си купя от Е-бей един комплект нокти и резач за улължители ще дам линкове към самите неща
Тове е резача от един продавач
http://cgi.ebay.com/Acrylic-UV-Gel-False-Nails-Tips-Manicure-Cut … D5%26ps%3D63#shId

А това са ноктите и едни четки за декорация от друг

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-500pcs-Nude-French-Acrylic-False-nail- … sh=item439cb0ce7b

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2705141 … ame=STRK:MEWAX:IT
може ли някоя от вас да ми каже колко ще ми излезе всичко , защото аз наистина май бавно загрявам , ще ви бъда много благодарна

# 594
  • софия
......
1. http://cgi.ebay.com/Acrylic-UV-Gel-False-Nails-Tips-Manicure-Cut … D5%26ps%3D63#shId

....

2. http://cgi.ebay.co.uk/NEW-500pcs-Nude-French-Acrylic-False-nail- … sh=item439cb0ce7b

3. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2705141 … ame=STRK:MEWAX:IT
може ли някоя от вас да ми каже колко ще ми излезе всичко , защото аз наистина май бавно загрявам , ще ви бъда много благодарна
1 - US $1.59
2 - £0.99
3 - £0.99
Второто и третото нещо са от един и същ продавач и можеш да го питаш за комбинирана доставка. Peace

# 595
  • на пистата
 немско говорящите....как да попитам дали пращат до австрия.

# 596
Някой да не може да плати Thinking
От вчера се опитвам(16паунда) и не мога,а пари има.
Отдавна не ми се беше случвало.
Като се опитам и със сенд мъни на адреса да пратя пари пак не става.Излиза ми това:

This transaction failed because we were unable to verify this credit card through our card validation process. In order to proceed with your transaction, please select a different funding method or add a different credit card.

# 597
tasi, на мен вчера ми се случи, но аз имам регистрирани две карти към Пей Пал и просто си смених картата и стана  Peace

Daao ноктите не са хубави  newsm78

# 598
Абе тези китайци...искат да им върна развалената костенурка, за да ми възстановят парите. Че то връщането ще е по-скъпо от самата костенурка. Няма да се разправям повече с тях. Първо искаха снимки, а сега да им я върна. Те са луди!

# 599
Охххх , много съм смотана значи , е кои са хубави на мен удължители ми трябват

Общи условия

Активация на акаунт