® E-bay - тема 44

• 35 828
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Ето линка:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1804515 … :IT#ht_500wt_1182

И още повече че изпраща само на УК бидъри.Така е записал в описанието.

# 76
  • В сърцето на ММ
JenniferLopez ,ако е променяна обявата ,трябва да пише,че продавачът е правил промени.Гледам,че всичките му търгове са с голяма доставка.Явно е станало някакво объркване и в бързината не си видяла добре пощенските.Страхувам се ,че ще трябва да платиш. Tired

# 77
  • София
Ето линка:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1804515 … :IT#ht_500wt_1182

И още повече че изпраща само на УК бидъри.Така е записал в описанието.

Аз не виждам тази обява да е редактирана....Май ти не си правата....

# 78
За съжаление и аз няма да кажа нищо по-различно. Тази обява не е била променяна. Confused
Аз също погледнах другите му търгове, всичко е с доста солена доставка.

Между другото, някой може да се оплаче на и-бей от него. Това са нереално високи пощенски. Но пък ти като бидвала, се счита, че си видяла това, и си се съгласила на определените от продаваа условия. Confused

# 79
  • Варна
Пфу а бях сигурна!
И той нищо не казва.Сега какво?Трябва да платя ли?
Авче, къде да се оплача от него?

# 80
JenniferLopez, може и да я е променил, но едва ли можеш да го докажеш. Продавачът е без никакъв фийдбек, което на мен лично ми говори за някаква измама. Като се вземе под внимание и високия шипинг, явно не му е чиста работата. Имаш два варианта: 1. Ако цената те устройва дори и с високия шипинг, си плащаш. 2. Пишеш му, че условията са били други и в такъв случай се отказваш от сделката. Можеш да му намекнеш, че ще го докладваш на ибей за висок шипинг с цел да си спести такси от продажбите, но това в случай, че откаже да развалите сделката. Аз бих постъпила по втория начин и то най-вече заради това че е с нулев рейтинг.

# 81
Не е така. Всяка обява, която е била променяна, има такъв надпис заедно с това на коя дата, в колко часа, и какво точно е било променено. А тази обява няма подобно нещо. Всяка промяна, точно от там, може да бъде доказана. В случая това не се е случвало.

# 82
  • София
Пфу а бях сигурна!

JenniferLopez, плати му тъпите 0.99 за тъпия парфюм и му кажи че не искаш да ти го изпраща!

# 83
Пфу а бях сигурна!

JenniferLopez, плати му тъпите 0.99 за тъпия парфюм и му кажи че не искаш да ти го изпраща!

Как ще му плати само цената на стоката, като в сумата за плащане ще излезе и цената за доставка ... Има ли такава опция, в този търг не виждам? Трябва да има начин да отвориш диспут ... Не знам дали е по-добре да се оплачеш на ибей - има телефони, на които можеш да се обадиш - така по-бързо ще ти помогнат, отколкото с и-мейли. Ако не си в Англия (което не разбрах) - тарифите по скайп са мн по-евтини, отколкото с обикновен тел. Ако искаш, мога да ти помогна за да това да се свържеш с и-бей.

Но наистина цените за доставка са нереално високи и мирише на измама. Просто не знам дали имаш право на претенция в случай, че и за другите неща е такава ... за съжаление ... По-опитните могат да кажат за отмяна на наддаването как стоят нещата. В крайна сметка рискуващ суспендиране на акаунт.

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 22:59 от h.anna

# 84
  • Варна
Пфу а бях сигурна!

хахах без постидж хахаха
ми той мълчи.ще му предложа това да.
аз мисля и че сама се обърках защото гледах това: doh doh doh doh

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2705089 … :IT#ht_500wt_1182

а съм бидвала за другото защото бяха няколко отворени лелел ма  и аз съм си виновна но пък и той акое човек ...
писах му 5 съобщения и той каза само нищо не съм променял и това

# 85
А иначе самият продавач, наистина си е съмнителен. С толкова много парфюми, без нито една реална снимка, без никакъв рейтинг. Дори и с нормален шипинг, пак не бих му се доверила. А между другото то и затова няма бидвали хора по обявите му, като видят тоя шипинг......

# 86
Отвори диспут и пиши точно това, че ще платиш стоката, но не искаш продавача да ти я изпраща и за това не искаш да му плащаш пощенските, защото заминаваш или не си вече в страната Peace

# 87
Пфу а бях сигурна!

ахах без постидж хахаха
ми той мълчи.ще му предложа това да.
аз мисля и че сама се обърках защото гледах това: doh doh doh doh

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2705089 … :IT#ht_500wt_1182

а съм бидвала за другото защото бяха няколко отворени лелел ма  и аз съм си виновна но пък и той акое човек ...
писах му 5 съобщения и той каза само нищо не съм променял и това

Ауу, и аз така бих се заблудила ... каквато съм шматка. Питай Пей-Пал/Ибей според мен със сигурност преди да платиш и според това какво ти отговорят прецени дали заслужава да платиш или да имаш неутрална оценка

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 23:12 от h.anna

# 88
Здравейте!
Как мога да видя обявите с безплатен шипинг, когато търся нещо? Или нЕма такава опция  Laughing

# 89

Общи условия

Активация на акаунт