® E-bay - тема 44

• 35 826
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
За много години, изтървала съм цяла тема Crazy

# 91
Здравейте!
Как мога да видя обявите с безплатен шипинг, когато търся нещо? Или нЕма такава опция  Laughing

Избери най-ниска цена доставка+цена на артикул от падащото меню в дясно на екрана: Sort by: Price P&P: Lowest first. Това според мен е по-добре, отколкото само с безплатна доставка. Но иначе можеш да избереш "покажи само безплатна доставка" от левия ъгъл, след като напишеш какво търсиш в търсачката, на английски е: "Show only" и после избираш "Free P&P". Надявам се да съм била ясна Simple Smile

# 92
  • София
Пфу а бях сигурна!
И той нищо не казва.Сега какво?Трябва да платя ли?
Авче, къде да се оплача от него?

JenniferLopez, плати му тъпите 0.99 за тъпия парфюм и му кажи че не искаш да ти го изпраща!

Как ще му плати само цената на стоката, като в сумата за плащане ще излезе и цената за доставка ... Има ли такава опция, в този търг не виждам? Трябва да има начин да отвориш диспут ... Не знам дали е по-добре да се оплачеш на ибей - има телефони, на които можеш да се обадиш - така по-бързо ще ти помогнат, отколкото с и-мейли. Ако не си в Англия (което не разбрах) - тарифите по скайп са мн по-евтини, отколкото с обикновен тел. Ако искаш, мога да ти помогна за да това да се свържеш с и-бей.

Но наистина цените за доставка са нереално високи и мирише на измама. Просто не знам дали имаш право на претенция в случай, че и за другите неща е такава ... за съжаление ... По-опитните могат да кажат за отмяна на наддаването как стоят нещата. В крайна сметка рискуващ суспендиране на акаунт.

може, може, със send money, през paypal!

# 93
Цитат

Да, но тогава няма да се счита за плащане да коннкретната стока от и-бей? Или греша? Все едно така си му изпраща пари не за покупка. А парите, които се пращат свободно по пей-пал не подлежат на Bayer protection, който е само за и-бей ...[/quote]

# 94
Благодарско, h.anna. Само гледам още, че ме плаши евентуалната комуникация с продавача, нали английският, така де.  Laughing  Има кой да помага при нужда с езика.  Embarassed Ще видя дали ще устискам още  Laughing

# 95
ЧНГ и от мен!  Grinning
аз още си чакам едно детско часовниче от Хонг Конг, уж било пратено на 30.11, но нали преди Коледа беше лудница в пощите - ходих последно на 29ти декември, не беше дошло  Rolling Eyes

Според вас има ли шанс да дойде? чак такова забавяне може ли да има (пак предвид предколедната треска)?

и нали срокът за отваряне на диспут е 45 дни от датата на плащането (тя брои ли се или следващата да я броя за 1ви ден)?

# 96
  • София
Цитат

Да, но тогава няма да се счита за плащане да коннкретната стока от и-бей? Или греша? Все едно така си му изпраща пари не за покупка. А парите, които се пращат свободно по пей-пал не подлежат на Bayer protection, който е само за и-бей ...
[/quote]

грешиш, действала съм така вече 4 пъти!

send money, pay for ebay items

# 97
  • Варна
ЧНГ и от мен!  Grinning
аз още си чакам едно детско часовниче от Хонг Конг, уж било пратено на 30.11, но нали преди Коледа беше лудница в пощите - ходих последно на 29ти декември, не беше дошло  Rolling Eyes

Според вас има ли шанс да дойде? чак такова забавяне може ли да има (пак предвид предколедната треска)?

и нали срокът за отваряне на диспут е 45 дни от датата на плащането (тя брои ли се или следващата да я броя за 1ви ден)?
И аз чакам доста неща от Хонг Конг претени на 23, 24, 25, 29 ноември.... А на 15.12 си взех пратено на 24.11. Не съм сигурна от коя дата се брои за диспута, но и ако на 4 нямам нищо в пощата ги почвам. Имаш още десетина дена за диспут Peace

# 98
  • София
Търсих,търсих,но освен тук не знам къде да попитам.Може ли някой,който пазарува с Е. да ми пише да го питам нещо,че подозирам как ще се оплета яко.

# 99
tina, мерси  Hug

# 100
  • Варна
Да ви кажа каво стана.
Продавача ми изпрати рикуест за затваряне на транзакцията. Аз отметнах, че приемам и сега вече мисля че не трябва да плащам гадния парфюм, но това което ме обезпокоява е че в листата с нещата, които трябва да плащам все още си стои съобщението, че трябва да платя за него.До кога ще стои там?
Леле сега гледам в профила на продавача - всичките му парфюми изчезнаха. Не му е чиста работата!

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 01:22 от JenniferLopez

# 101
Майка Зайка Честити придобивки!
Да те  питам за лакчетата на Опи-на каква цена са?
Тук съм ги купувала на 17,18 и 19 лв. зависи от мястото.

# 102
Да ви кажа каво стана.
Продавача ми изпрати рикуест за затваряне на транзакцията. Аз отметнах, че приемам и сега вече мисля че не трябва да плащам гадния парфюм, но това което ме обезпокоява е че в листата с нещата, които трябва да плащам все още си стои съобщението, че трябва да платя за него.До кога ще стои там?
Леле сега гледам в профила на продавача - всичките му парфюми изчезнаха. Не му е чиста работата!

Леле, чудесно Simple Smile Пак ще ми е интересно да разбера какво е станало, сигурно някой се е оплакал от него.

Иначе, за да не ти излиза като чакащо плащане отиваш на My Ebay -> I need to pay for 1 item -> На "Pay Now" от дроп даун менюто избираш: "Mark as Payment Sent" и няма да ти излиза.   bouquet

Цитат

Rima, и ти изчезва от листа с неща за плащане, така ли? Наистина е полезничко това, благодаря за инфото Simple Smile  Hug

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 08:33 от h.anna

# 103
  • София
Спечелих си камина, спечелих си камина....Сега остане да дойде и да видим дали върши въобще някаква работа за 78 лева...

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3101920 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 104
  • Варна
Да ви кажа каво стана.

Леле, чудесно Simple Smile Пак ще ми е интересно да разбера какво е станало, сигурно някой се е оплакал от него.

Иначе, за да не ти излиза като чакащо плащане отиваш на My Ebay -> I need to pay for 1 item -> На "Pay Now" от дроп даун менюто избираш: "Mark as Payment Sent" и няма да ти излиза.   bouquet

Цитат

Rima, и ти изчезва от листа с неща за плащане, така ли? Наистина е полезничко това, благодаря за инфото Simple Smile  Hug

Ами аз му изпратих към 7 съобщения, като последните леко го позаплаших както ме посъветвахте. После се свързах с някой си Анди от лайв чата на ибей и той ми пообясни какво да правя, като между другото и той каза че е добре да наблегна на факта че по погрешка съм бидвала, че съм се свързала с тях и съм им обяснила всичко, което според Анди било достатъчно основание за продавача да отегли сделката и верно го направи човека, ама и си изтри всичките неща за продаване.
Този Анди много сговорчив даде ми и адреса, и телефон, и името на моя продавач.
И аз после добре го похвалих в едно проучване след края на сесията на чата. Напрасках все отлични оценки за осблужването.

Общи условия

Активация на акаунт