Ягодка и Саса- м.Януари бързо купувай някой да не те изпревари!

• 38 445
  • 635
  •   1
Отговори
# 630
Момичета направо не мога да повярвам на 26.06 направих поръчка от Ягодка само козметика и днеска(30.06) ми се появи в Български пощи  newsm44 newsm44 smile3521

Eee, супер е това! А от къде е тръгнало пакетчето?

# 631
Изписва ми че се изпраща от Хонг Конг ски пощи и май вече не минават през Русия защото в Руските пощи нищо не се появява даже пощаджията преди малко ми я донесе  направо не мога да повярвам защото досега съм поръчвала само комбинирани поръчки и знам от форума че им се бавят поръчките които са само козметика и за това направо онемях вчера като видях че е в България smile3501

# 632
Става с дебитната карта.
Кой иска да се включи в обща поръчка от САСА? Трябва да съберем минимум 100 долара.
Ще дам сметка, по която да ми преведете паричките. Виждам ги и поръчвам с моятя кредитна карта.   bouquet

Аз ще се включа 100% с около 30 долара.  Hug
Момичета, да пращам ли сметката на лични? Предпочитам да направим поръчката до понеделник, най-късно вторник, защото после няма да имам възможност. Ще мога чак след 19.07

# 633
Става с дебитната карта.
Кой иска да се включи в обща поръчка от САСА? Трябва да съберем минимум 100 долара.
Ще дам сметка, по която да ми преведете паричките. Виждам ги и поръчвам с моятя кредитна карта.   bouquet

Аз ще се включа 100% с около 30 долара.  Hug
Момичета, да пращам ли сметката на лични? Предпочитам да направим поръчката до понеделник, най-късно вторник, защото после няма да имам възможност. Ще мога чак след 19.07

Пращай я. Ако всички,които ще се включим в общата поръчка,изпратим парите в понеделник във вторник ще можеш да я пуснеш.

# 634
  • София
Румяна Лазарова има доставка в пощенска станция 1700.

# 635
Хей момичета, време е за нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=509805.new#new

Общи условия

Активация на акаунт