ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР (CentoVetrine) - bTV

• 4 561
  • 28
  •   1
Отговори
CENTOVETRİNE

ОТ 11 ЯНУАРИ по bTV
ВСЕКИ ДЕЛНИК ОТ 15.30ч

Режисьор: Микеле Ферари и Пепи Романьоли

В ролите: Лучила Агости, Роберто Алпи, Мари Азириде, Елена Батаглин, Рафаела Берже, Андреа Бермани и др.

Продукция: Canale 5 Mediaset (Italia)

Една житейска история за любовта, приятелството, омразата и не на последно място - семейните ценности... Елена Новели се завръща в родния си град, където животът й случайно или не се завърта около местния търговски център. Събитията започват се развиват с главозамайваща скорост, когато тя разбира, че собственикът на центъра е неин баща. Оказва се, че има и сестра, която ревнува, но крие тайната си. Така за кратко време Елена попада в мрежа от интриги, като междувременно успява да се влюби и дори да се озове в затвора. Как ще се измъкне от тази бъркотия - това ще разберем от италианския сериал “Търговски център”

Soundtrack: Gianni Morandi - La storia mia con te
Основна музикална тема: CentoVetrine
Eдна от последните излъчени серии

# 1
  • Гърция
Този сериал съм го гледала отдавна и е много интересен. По принцип италианското кино е традиционно на много добро ниво.

# 2
мммда, зависи. Има някои сериали, които са много добри.-
ТВ7 даваха "РОМАНС ЗА НАЧАЛОТО", първите 100 епизода. Невероятно готин сериал. Но не бяха купили повече серии и го спряха на най-интересното..
Търговски център го даваха през 2006, стотина серии... от 11ч, после го спряха за малко, преместиха го в 16ч. и пак го спряха. Сега... 4 години по-късно, да видим дали ще го пуснат отначало или... откъдето са го спрели.
Наистина много зарибяващ сериал

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 01:50 от diziler

# 3
  • Гърция
Италианското кино много ми харесва и нищо излъчено по бг телевизиите не съм изпуснала.
Сериалът наистина е много хубав, но това че са го прекъснали преди не си го спомням, но сигурно е така.
Сега ще го загледам пък ще видим.

# 4
аз си спомням много ясно, защото като го даваха от 11ч го гледах. После бях винаги следобедно-вечерна смяна на работа и след 2-3 месеца прекъсване, го пуснаха от 16ч, тоест... спрях да го гледам, защото... не го качваха и в нета. В Италия още се върти. Представям си колко стотин серии е

а ти всички италиански сериали ли си гледала от тия многосерийните??
аз "Отдаденост" исках да захвана, ама като изпуснах първите серии и се отказах. А те вече над 500 минават
Имаше един по Диема 2 "Езеро на съдбите", пак в този стил. Не успях да гледам нищо и от него. Само "Романс за началото" и "Търговски център" първите стотина серийки

# 5
  • София /Абсурдистан
И аз харесвам италианското кино. "Търговски център" преди време го бях гледала, но сега всичко съм забравила. Ще бъде добре да има и кой да качва епизодите, защото в 15.30 не всеки си е в къщи.
Аз също исках да гледам Отдаденост, но все не успявах да му хвана началото. Не знам дали някъде го има качен, търсих, но не намерих никъде.

# 6
  • Гърция
"Отдаденост" само първите 3 - 4 сезона са хубави. После много го разводниха - винаги така става когато са много серии и го зарязах, но първите сезони си заслужават.
Скоро даваха по БТВ един италиански - страхотен е. Вече три пъти го дават. Но не си спомням името. А преди години даваха един по Канал 1  мисля, че беше с Джани Моранди или един друг известен - маи беше "Гласът на сърцето" - много хубав.

# 7
значи тези тип "Елиза" не ме кефят по никакъв начин. Също и тези, тип "крими"... пълно е с такива по Евроком и ТВ7... "Капри" например. Но "Езеро на съдбите", "Отдаденост", "Търговски център", "Романс за началото"... точно от този сорт ми харесват, но нито има време, нито възможност. Тези сериали не ги качват в нета, никой не ги и записва.
Имаше и един "Микаела" по БНТ преди десетина години, доста дълъг, малко по-сапунест тип.
Дано сега го пуснат отначало "Търговски център" и ако има и кой да го записва, екстра ще е... вечер да се тегли. Половин час са серийките

# 8
  • Гърция
Не ставаше дума за този  сериал, но както и да е Simple Smile

# 9
Едно време съм го заглеждала, ще го видя сега може би, ако е продължение.

# 10
вече стана ясно. Това, което ще пуснат бТВ е 4-ти сезон.
Е как да загледам нещо от средата?  Cry

Като "Диема Фемили" дето уж "зарадваха" феновете с продължението на "Докато свят светува"... ама какво продължение само... БНТ едно време излъчи два сезона: 1982-1983 и 1983-1984, а Диема купили 2005-2006. Е то все едно друг сериал, хаха. с повече от 5 000 серии напред. Същото направиха и ТВ7 с "Пътеводна светлина"... не знам колко хиляди серии дупка и сега изведнъж... изненада по ТВ7. То актьорите са сменени, само Рива и Джошуа са останали същите, побелели като....
Та и на бТВ работата същата. "Търговски център" пускат от 4-ти сезон. Чудно

# 11
  • Варна
Ясно , няма да го гледам значи. Аз не съм гледала и началните епизоди, така че няма как да започна нещо направо от 4 сезон . Да им имах логиката на бг телевизиите  Tired

# 12
ако си спомняш, най- най- най- първият сапунен сериал, който бяха купили бТВ беше "Всички мои деца", още през 2000г. пуснаха 100 серийки и това беше. Ама не първите сто, ами ... поне няколко хиляди серии след началото . Почна отникъде и го спряха наникъде. Човек тамън да се загледа и ... хайде секира. Нова ТВ направиха същото с "Богати и жестоки", "Санта Барбара", "Бевърли Хилс 90210" и т.н. многохилядни сериали. Вярно, да им имам логиката.
Между другото ,Диема Фемили спряха вече Докато свят светува, а ТВ7 мисля че и те спряха Пътеводна светлина. Защо изобщо го бяха купували този нов сезон. Тамън да се загледаш и ...

# 13
Една житейска история за любовта, приятелството, омразата и не на последно място - семейните ценности...

Продължението на италианския сериал "Търговски център" проследява историята на Масимо и Анита, Давиде и Роза, Анджелика и Иван. Бившата съпруга на Масимо - Сандра, която е изчезнала, се появява отново. Оказва се, че тя е загубила паметта си и живее в Индия. След случайна среща с нея, Анита е убедена, че това е истинската госпожа Цимерман. Тя споделя притесненията си с Масимо и двамата заминават за Индия, за да говорят със Сандра. Масимо й разказва, че имат дъщеря и че са били женени. Но това не предизвиква никакви спомени у Сандра. Тя решава да се върне в Торино. Дали ще си спомни коя е? Присъствието на Сандра притеснява Анита, която иска най-накрая да регламентира връзката си с Масимо.

В същото време Анджелика и Присила се появяват в Торино с идеята да измамят Анита. Роза, която е влюбена в Давиде, не може да му се довери напълно. Тя се опасява, че любимият й е виновен за инцидент с друг от героите - Иван. Давиде е невинен и накрая Роза разбира истината от самия Иван. Дали Давиде ще успее да прости на Роза и ще се съберат ли отново?

Героите попадат в мрежа от интриги, комични ситуации и изживяват поредица от драматични обрати. Как ще се измъкнат от бъркотията, ще разберем от италианския сериал "Търговски център".

Първи епизод

Анита e в Индия, където се среща със Сандра и има ужасно подозрение, че това е жената, считана за мъртва от съпруга й. Иван разговаря откровено с Фабрицио относно бъдещето на момчето, докато Валерио, който все е в криза, се изправя отново срещу баща си, който иска да говори с него.
Срещата със Сандра е достатъчна, за да се разсеят всичките останали съмнения на Анита относно самоличността на жената: тя е Цимерман. Валерио има жестока конфронтация с Чезаре, Лаура го убеждава да се прибере вкъщи с нея. Анджелика и Присила се връщат обратно в Торино, техните планове са по-конкретни от всякога. Франческа, междувременно научава с ужас от Лоренца, че шоуто й е отменено.
Анита, която се е върнала обратно в Торино, е объркана и признава на Масимо, че в Индия е срещнала Сандра. Валерио и Лаура правят любов, но на сутринта Валерио все още объркан за бъдещето на тяхната връзка. Франческа говори с Габриеле за това колко е разочарована за шоуто.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 02:39 от diziler

# 14
Аз съм гледала сериала, когато го даваха преди години и сега ме устройва, че няма да го повтарят PeaceЩе гледам.

Общи условия

Активация на акаунт