ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР (CentoVetrine) - bTV

• 4 562
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Ето и видео-резюме на първите три сезона с припомняне кой кой е,  кой с кого роднина, с кого ходи... и т.н
http://vbox7.com/play:730d6560

# 16
Днес по БТВ отначало ли започва или ще е един вид продължение.

# 17
  • София
  А аз, такъв съм заплес, та седя и чакам другия филм  ooooh!.Като започна този, останах неприятно изненадана.

# 18
Днес не успях много да следя първия епизод. Ако някой може да даде линк ще съм мн благодарна!   bouquet

# 19
Днес по БТВ отначало ли започва или ще е един вид продължение.

задавайки този въпрос, личи, че изобщо не си си направила труда да прочетеш предишните няколко постинга от темата, в които става ясно дали започва отначало или е продължение. Най-подробно се каза, че от 4-ти сезон почва, даден бе и линк с резюмето от първите три сезона.
Директно се пейства, без да се чете, изобщо..... не знам.
НЯкои хора просто.... никаква съобразителност.
Сега всички трябва да четат как за пореден път обясняваме, че това е началото на 4-ти сезон

# 20
Днес не успях много да следя първия епизод. Ако някой може да даде линк ще съм мн благодарна!   bouquet
И аз не успях да го гледам. diziler, успя ли да го откриеш качен някъде? Аз не успях. Има повторение от 0.30 до 2.00 ч., но ми е по-лесно да си го сваля и да го гледам без реклами и т.н.

# 21
мммне, не ги намирам

# 22
Е, благодаря, все пак! Сега гледам повторението, а утре ще видим дали няма да започнат да  ги качват някъде.
Diziler, знае ли се колко сезона са купили БТВ и съответно колко серии ще дават?

# 23
аз преди гледах само първи сезон (когато беше сутрин). После като го преместиха от 16ч край.
А сега е 4-ти. Само помня, че сериите бяха от по половин час. Сега с тези час и половина серии... сещай се... обединяват три в един (даже си пролича къде беше лепнато... Докото си говорят тия двете русите: Анита и тази с амнезията). Нека, по-бързо ще напреднат. В Италия все още го дават, значи... многохиляден сериал е и това

# 24
И аз съм го гледала не много редовно преди, спомням си откъслечно, но защо ми се струва, че актрисата, която играе ролята на Анита, е сменена? А може и да греша.

# 25
Същата е.

# 26
  • Зеленият рай в сърцето на България
Някой гледал ли е какво се е случило с Елена, защото на мен ми се губят 1 - 2 сезона  Embarassed

# 27
Някои знае ли защо спряха серияла?

# 28
Някои знае ли защо спряха серияла?
И аз това се питам???

Общи условия

Активация на акаунт