Пазаруване от www.asos.com - 5

• 48 582
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
  • pomorie
ще изчакам да дойдат тези неща да видя дали ще дойде роклята че ту я имаше ту я нямаше и може да пусна едни обувчици и обечки съм харесала за нея....ще ти пиша ако не си пуснала вече да се включиш  Hug

# 376
  • до морето
И двата кода работят, единия е до днес а другия до 28.02. , пробвах ги! Намаляват и вече намалени артикули!
Надявам се някой да ме включи в обща поръчка...да си разделим транспорта защото моят артикул е за 36 лв и не си заслужава да плащам цял транспорт.
la chiquita linda - благодаря за предложението, непременно ми пиши ако ти пускаш.

# 377
Може ли някой да сподели впечатления колко често се случва да изпращат дефектни дрехи от Асос? Аз имам 3 поръчки, които очаквам да получа и доколкото четох тук, а и във форума на Асос, се срещат такива случаи - да изпращат дефектни стоки... Та мисълта ми е, често срещана практика ли е? Малко се притеснявам.

# 378
Аз все още чакам някой да си разделя доставката и не съм пуснала поръчка още,пишете ми ако имате интерес и искате да се включите в моята поръчка Peace

# 379
  • Sofia
Аз имам повече от 10 поръчки и около 30 артикула и нямам нищо дефектно. Много съм доволна от качеството.

# 380
 smile3503 то за всеки сайт ли си имало тема.Малеее къде блея.

# 381
Не се научих да откривам изгодните неща в този сайт. Затова искам да питам срещали ли сте изгодни мъжки дънки като за тинейджър? Благодаря предварително!

# 382
Аз от получените до сега неща имам 1 дефектно герданче-беше счупено.Иначе една чанта дойде в друга разцветка и съответно им я върнах.Последно-едни дънки G-star на картинката бяха светлосини,дойдоха-черни #Cussing out,а черни нямат по принцип,но пък бяха същия модел и т.н И тях ще върна,не ми хареса и модела  Mr. Green

# 383
  • Sofia
G-star им е на добра цена,особено спрямо цените и моделите тук Crazy

# 384
Аз ще пускам поръчка утре. Надявам се кодът да работи и върху вече намалени неща, защото основно такива съм си харесала  Wink
В София съм, но ако някой иска да се включи, ще пратя и до други градове без проблем.

Какви са ви наблюденията за дрънкулките? Гердани, обеци...евтинки ли изглеждат или са си ок?

# 385
  • Пловдив
Аз на дефектна или с лошо качество стока до сега не съм попадала, но и не рискувам с непознати ми марки. Друг е въпросът, че понякога не си уцелвам номера, по-точно не ми харесва как ми стои дадена дреха, а уж е моят номер  Tired. Днес например, върнах един панталон и един пуловер на Мис Сиксти, защото ми бяха големи....и си платих 22 лв. пощенски разходи  Tired. И все пак, тръпката от он-лайн пазаруването си е голяма  Crazy.

# 386
G-star им е на добра цена,особено спрямо цените и моделите тук Crazy

Да,вярно-в сравнение с тукашните ,цените на G-Star тук са нормални,но аз все още предпочитам Ebay за тях.В БГ ни цепят главите с цифри...

# 387
Да,аз се прецаках здраво с едни обувки от Ибей-цветът нямаше абсолютно нищо общо с реалния,но ми е прекалено скъпо да ги върна.Покрай тези си неволи с цветовете,разбрах,че през ФотоШоп можете да видите реалния цвят чрез хистограма.ма късно го научих,разбира се... #Cussing out

# 388
Дано да имам късмет и всичко с поръчките ми да е ОК, че после мъж ми има да ми трие сол на главата, не за друго:)

А имате ли представа на какъв принцип се дават кодове за намаления, когато имаш регистрация? Трябва ли да си напарвил определен брой поръчки на определена стойност, за да почнат да ти изпращат кодове? Тези, които се намират в нета, са ми ясни...

# 389
  • Sofia
Дрънкулките са им много добри и хич не стоят ефтинки. Аз мисля преди 28 да пусна поръчка основно с дрънкулки.

Общи условия

Активация на акаунт