Пазаруване от www.asos.com - 5

• 48 582
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
  • pomorie
ще пукам поръчка в понеделник ако някои иска нещо да ми пише Peace
ок аз ще разгледам.с кода ли ще пускаш  Hug

# 361
Ако не изтече до тогава Crazy Laughing

# 362
  • Sofia
харесала съм си едни ботуши на ДКНЙ някой има ли наблюдения дали са качествени обувките на тази фирма,защото не съм купувала досега техни
http://www.asos.com/Dkny-Active/Dkny-Active-Mid-Length-Heeled-Bo … =-1&clr=Black
аз също ще п ускам поръчка,само,че мойта ще я пускам до Англия,че ще ползвам безплатна доставка

# 363
дали с дебитна карта на ОББ, може да се пазарува  от сайта?

# 364
  • pomorie
мерси   bouquet  ще помоля ако някой пуска поръчка да ме включи с десетина паунда  Praynig
И мен също.
писах ти лс искаш ли да се комбинираме докато още работи кода.......... newsm78

# 365
  • pomorie
aleks7906 кутията ти е пълна кода е до утре пусни ми линкове на лични

# 366
Жалко че късно откривам темата Sad Поръчах вече а не знаех за кодовете за намаления. Дано съм доволна от моята поръчка и да искам да поръчам пак Simple Smile

# 367
la_chiquita_linda  как да се свържа с теб...

# 368
  • София
la_chiquita_linda  как да се свържа с теб...
Кликваш на името на алекс7906, препраща те към профила й, долу в допълнителна информация има линк изпрати лично съобщение  Peace или под подписа й в мнението от темата има директен линк ЛС

# 369
  • pomorie
la_chiquita_linda  как да се свържа с теб...
Кликваш на името на алекс7906, препраща те към профила й, долу в допълнителна информация има линк изпрати лично съобщение  Peace или под подписа й в мнението от темата има директен линк ЛС
друго имаше в предвид тя...... callme

# 370
Много моля момичетата от пловдив,кажете с коя  фирма дойдоха пратките ви с куриер?Благодаря ви предварително

# 371
  • до морето
Работи ли още кода? И аз искам да се включа към някоя поръчка с 18  паунда. От Бургас съм, но ако някой поръчва и от друг град пак ще стане.

# 372
  • pomorie
Работи ли още кода? И аз искам да се включа към някоя поръчка с 18  паунда. От Бургас съм, но ако някой поръчва и от друг град пак ще стане.
еееее тази сутрин пуснах малко по-рано трябваше да се обадиш....още работеше тогава  Embarassed

# 373
  • до морето
 Cry

# 374
  • до морето
Момичета има нов код за 20% намаление ( и върху намалени), някой ще пробва ли дали работи, защото аз не знам как!
кода е ASOSINSTYLE

Общи условия

Активация на акаунт