Пазаруване от www.asos.com - 5

• 47 611
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
На мен предишната ми поръчка беше с ПП, и нямаше  никакъв проблем.
Сега защо става така не знам. Толкова нерви изхабих, че нямам думи. Писах едно писмо на ПП да ми кажат какъв е проблема, и звъннах на банката пак. Mr. Green Сега чакам да ми звъннат от там.
Макар че парите пак ще са блокирани, и няма да има как да пусна поръчка без ПП. А повече парички нямам да пусна още една, доакто чакам отблокирване. Ще пия една студена вода и толкова. ooooh!

# 646
Добре, а първия път колко време е минало от внасянето на парите до поръчката? Защото мисля, че освен ДСК и на  ПИБ картите се обслужват от център в Македония.

# 647
Току-що говорих с един мил господин от картов отдел. Обясни ми че рпболем с моята карта, както и наличността по нея е нямало. Дори в началото и двете транзакции са си успешни.
Ако те не изтеглят сумите, автоматично ще ми бъдат отблокирани след 14 дни.
За по-бързо отблокиране, трябва да помоля сайта да им напише един мейл. Обаче не ми е толкова добър английският. Ако някой ми помогне, ще е чудесно, ако не, ще трябва да чакам. Confused
Друго не могат да ми помогнат от банката. ooooh!

# 648
поръчка, която като се логна в акаунта си няма тр. номер за порследяване само има дата, че е шипната-сигурно ли  е да  я чакам на пощата или пак може да доиде с куриер
моля по запознатите да кажат   bouquet

# 649
Здравейте мили дами Simple Smile)) Харесах си няколко дрънкулки  ooooh! Ако някой пуска поръчка моля да ме подслони,хем да делнем shipinga  Laughing Laughing Laughing

# 650
Аз понеже очаквам да ми откажат поръчката, дали някоя от вас би се съгласила да й пратя парички да ми пусне поръчката? Без да ви занимавам с препращане, направо на мой адрес.
Или да рискувам за трети път, но този път не с ПП?

# 651
Soni13, аз и още две момичета още не сме си пуснали поръчката. Ако искаш можеш да се включиш  Peace

Just*AvvA*, не бързай де, може и да мине този път  Wink

# 652
Ще изчакам, ама вече нямам надежди. Blush
И на мейлите не ми отговарят. Crazy

# 653
  • Бургас
поръчка, която като се логна в акаунта си няма тр. номер за порследяване само има дата, че е шипната-сигурно ли  е да  я чакам на пощата или пак може да доиде с куриер

Миналата сряда /03.03./пуснах поръчка и за разлика то друг път получих само потвърждение на заявката , а малко по късно съобщение , че поръаното е изпратено .... от тогава ни вест, ни стон , няма номер, неможе да се проследи къде е , какво е ... само чакане май остава

# 654
Z-Тина, защо не провериш в пощата, може да е дошла поръчката   Peace
Аз не си чакам известията, нито чакам да ми я донесат до нас.  Като минат 5-6 дена отивам да си я търся и обикновено си е там, в пощата и ме чака  Grinning

# 655
Здравейте Simple Smile Аз пък да ви попитам,след като ти пратят мейл,че са получили това,което си върнал и ще ти възстановят парите,след колко време върнатите пари са налични по сметката(картата)?

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 22:28 от emmchi

# 656

писах им, отговориха ми, че с обикновенна поща е пусната затова няма тр. номер. Да изчакам до 11.03 и още няколко дена след това и тогава да им пиша Rolling Eyes
поръчката ми е шипната на 28.02.2010
в пощата я нямаше поне до вчера
ще чакаме  Wink

# 657
Здравейте момичета,и аз се включвам в темичката поръчвала съм 3 пъти и съм много доволна от всичките неща.Вчера пак направих поръчка ,но нещо нямам потвърждение че е шипната newsm78.Както и да е ,ако има някой от Варна да пише,да правим общи поръчки занапред.Just Ava много неприятно с тези карти,дано да се оправи проблема Hug

# 658
Здравейте Simple Smile Аз пък да ви попитам,след като ти пратят мейл,че са получили това,което си върнал и ще ти възстановят парите,след колко време върнатите пари са налични по сметката(картата)?

Аз съм връщала два-три пъти неща, след получаването на мейл, че поръчката е при тях, парите са били по сметката ми в рамките на 1-3 дни. Беше различно за всяка една поръчка, но не повече от 3 дни. А и в уведомителният им мейл, че са получили върнатото нещо, мисля пишеше, кога да се очаква възстановяването на сумата по сметката.

# 659
  • Бургас
Каква поща пък сега....Досега куриери са ги носили все ..... не се е налагало да се ходи да се търси където и да било, половината офис пазарува от ASOS  newsm78 .....

Общи условия

Активация на акаунт