Пазаруване от www.asos.com - 5

• 47 616
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Каква поща пък сега....Досега куриери са ги носили все ..... не се е налагало да се ходи да се търси където и да било, половината офис пазарува от ASOS  newsm78 .....

Има два начина на пращане. С обикновена поща и куриер. Просто при вас така се е случвало, че да са пуснати с куриер и да ви ги доставят на адрес. Но при мен всички пъти са били по пощата и не съм имала късмета да ми ги доставят лично, освен когато съм в Лондон. Добре, че пощата е до блока ми и не ми представлява проблем да проверявам   Peace

# 661
  • Бургас
Каква поща пък сега....Досега куриери са ги носили все ..... не се е налагало да се ходи да се търси където и да било, половината офис пазарува от ASOS  newsm78 .....

Има два начина на пращане. С обикновена поща и куриер. Просто при вас така се е случвало, че да са пуснати с куриер и да ви ги доставят на адрес. Но при мен всички пъти са били по пощата и не съм имала късмета да ми ги доставят лично, освен когато съм в Лондон. Добре, че пощата е до блока ми и не ми представлява проблем да проверявам   Peace

ooooh!
Даъъъ ....ама никога не са се бавили повече от 3-4 дни ... а аз поръчах на 3. март , с идеята рокличките да са тук до днес, та да се натъкмя за днешния рожден ден на малкия ми .... явно с български пощи се замотват. Точно този път.... съм нацелила най " чевръстия " куриер

# 662
Здравейте Simple Smile Аз пък да ви попитам,след като ти пратят мейл,че са получили това,което си върнал и ще ти възстановят парите,след колко време върнатите пари са налични по сметката(картата)?

Аз съм връщала два-три пъти неща, след получаването на мейл, че поръчката е при тях, парите са били по сметката ми в рамките на 1-3 дни. Беше различно за всяка една поръчка, но не повече от 3 дни. А и в уведомителният им мейл, че са получили върнатото нещо, мисля пишеше, кога да се очаква възстановяването на сумата по сметката.

В мейла пише 10 работни дни,за това попитах тук за колко време сте получавали вие парите си обратно,защото ми се сториха доста десет дни.

# 663
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile Аз пък да ви попитам,след като ти пратят мейл,че са получили това,което си върнал и ще ти възстановят парите,след колко време върнатите пари са налични по сметката(картата)?

Аз съм връщала два-три пъти неща, след получаването на мейл, че поръчката е при тях, парите са били по сметката ми в рамките на 1-3 дни. Беше различно за всяка една поръчка, но не повече от 3 дни. А и в уведомителният им мейл, че са получили върнатото нещо, мисля пишеше, кога да се очаква възстановяването на сумата по сметката.

В мейла пише 10 работни дни,за това попитах тук за колко време сте получавали вие парите си обратно,защото ми се сториха доста десет дни.

В момента, в който получиш мейл-а от тях, че ти възстановяват парите, значи вече са ти ги превели по сметката. Този период, който се споменава в мейла от 5 до 10 дни, че ще ги видиш налични по сметката си, всъщност изобщо независи от тях, а от обслужващата те банка...така че за повече инфо - към нея  Peace! Аз също ги виждам след около 2 дни след имейла им.

# 664
Хорааааааа, много съм щастлива. Party Party Party
Не ми отказаха втората поръчка, както очаквах. Днес по-рано парите бяха изтеглени, а сега получих мейл, че пратката ми е изпратена. Има линк за dpd, така че явно и този път е пратена с куриер, което е добре. Много съм щастлива.

Освен това, чантата която им върнах защото не харесах е пристигнала при тях. Пратих я в четвъртък, днес са я получили, и от ПейПал ми пратиха мейл, че имам върнати пари от асос-а. Party

След няколко дни нерви, най-накрая хубави новини.

Тия дни смятам да пусна пак поръчка, така че ако някой иска да се включва, да свирка. Mr. Green

# 665
  • Пловдив
Хорааааааа, много съм щастлива. Party Party Party...

Браво  Peace! И да не забравиш да покажеш после това, заради което бра толкова нерви  Mr. Green.

# 666
20% off OUTLET -ново кодче  Laughing

OUTLETLFW

# 667
В петък ще пусна една пробна поръчка ако иска някой да си поделим доставката

# 668
  • Бургас
Здравейте момичета,

ако има някой от Бургас, може да поръчваме заедно.
Новият код при мене не работи.

# 669
Ох, пак моля за  помощ за размери, много съм зле.

Значи на една рокля на Мис Сиксти има обозночаен размер XL - UK 14. Значи ли това, че L при тази марка съответства на UK 12?
И въобще асос стандартно в падащото меню за размерите посочва UK номерацията или номерацията на съответната марка? Защото ако показва, номерацията на съответната марка, да знаем как да коневртираме размера в Сайз Гайда, какво да гледаме, какво да търсим.
В този смисъл Мис Сиксти каква марка е - американска, британска, друга? newsm78

Всъщност въпросите ми може да са смешни, но нито един въопрос не е тъп преди да си чул отговра му  Grinning

Помогайате, момичета, плийз!

# 670
  • Бургас
Поръчвала съм си рокля на Miss Sixty от сайта, нося М, което е UK 10, мисля че си отговаря на размера.

# 671
  • Пловдив
Ох, пак моля за  помощ за размери, много съм зле.

Значи на една рокля на Мис Сиксти има обозночаен размер XL - UK 14. Значи ли това, че L при тази марка съответства на UK 12?
И въобще асос стандартно в падащото меню за размерите посочва UK номерацията или номерацията на съответната марка? Защото ако показва, номерацията на съответната марка, да знаем как да коневртираме размера в Сайз Гайда, какво да гледаме, какво да търсим.
В този смисъл Мис Сиксти каква марка е - американска, британска, друга? newsm78

Всъщност въпросите ми може да са смешни, но нито един въопрос не е тъп преди да си чул отговра му  Grinning

Помогайате, момичета, плийз!

Мис Сиксти е италианска марка. Обикновено М им отговаря на UK 10, но има случаи и когато S им отговаря на UK 10 (но това винаги си е обозначено допълнително в сайта). Конкретно на въпроса ти - значи L наистина съответства на UK 12  Peace.
Специално за италианските марки винаги се ориентирам към по-големите номера (ако не е обозначено допълнително UK-размера), примерно М, като предполагам че отговарят на UK 10, докато при американските (примерно Rocawear и т.н) залагам на S, което обикновено пак си отговаря на UK 10.

# 672
охх, златна Chance Hug

# 673
Демек, аз, която нося по-скоро 10-ка, ако се нахуля в рокля 12/ L или 14/ XL, мога да побера още една от вас вътре, разбрах, мерси  Grinning

Но мисля, че все пак на L-ката няма да й простя, тя без друго е леко свободна.

# 674
Нещата на Мис Сиксти са уголемени, имам предвид рокли, блузи, връхни дрехи, поли и т.н. Ако някой носи s, съвсем спокойно се побира и в xs. По същият начин и човек носещ m по принцип, от тяхнитве влиза в s.

Общи условия

Активация на акаунт