Пазаруване от www.asos.com - 5

• 47 654
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ти eitalina! Обаче се оказа, че там нямам вкарани данни, полетата са празни а съм сигурна, че като се регистрирах ги писах.

Вероятно само си ги написала и не си ги запаметила. Важното е, че ти ги няма данните на картата в сайта Peace.

# 91
Момичета, има ли някакъв код за намаление ???  Flutter Flutter Flutter

# 92
Смятам днес да пусна поръчка.Има ли някой от София,който иска да се включи Simple Smile

# 93
# 94
Здравейте!
На 30.12 получих съобщение, че поръчката ми е despatched.Ходих днес да проверя, но още я няма.При вас колко се бавят, за колко дни след шипването ги получавате, standart order?
P.S. Касае се за провиницията.

# 95
  • In The Middle Of Nowhere
Здравейте!
На 30.12 получих съобщение, че поръчката ми е despatched.Ходих днес да проверя, но още я няма.При вас колко се бавят, за колко дни след шипването ги получавате, standart order?
P.S. Касае се за провиницията.

И моята от 31-ви шипната още я няма, тази седмица дано дойдат..

пп: опаааа не е от 31-ви, съвсем ги омешах тия сайтове и поръчки  Embarassed от 05.01 ми е..

Така и така да кажа, че на 6-ти получих мейл, ч е е възможно забавяне поради лошите метеорологични условия в Европа/нали и по новините дадоха, че в Англия имаше големи студове/ така че търпение ще дойдат  Peace

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 16:26 от black_angel1

# 96
Здравейте правят ли са общи порьчки кьм сайта ? Simple Smile

# 97
black_angel1, ще дойдат, няма къде да изчезнат, разбира се.Ти си със сравнително скорошна поръчка.Но аз се притесних, защото в писмото пишеше, че ще пристигне на или преди 11 януари.Но нямам писмо като твоето за забавяне, поради метеорологичните условия Sad .И все пак 1 януари беше неработен ден, а тя е шипната на 30 декември.Чакам и се надявам нещо да не се е объркало, че съм новак относно asos  Sunglasses

# 98
Знаете ли до кога е разпродажбата?

# 99

май до края на седмицата..

# 100
Но продължават да намалят артикули. В "Запази за по-късно" днес имам намалени цени на няколко неща, и то с по 10-15 лири директно.
Голяма краста, а и с намаленията в Редут работата става дебела. Хем след празници е, и пак огелпих котците на картата ми, милата тя!

# 101

май до края на седмицата..

Благодаря!

# 102
  • Пловдив
Но продължават да намалят артикули. В "Запази за по-късно" днес имам намалени цени на няколко неща, и то с по 10-15 лири директно.
Голяма краста, а и с намаленията в Редут работата става дебела. Хем след празници е, и пак огелпих котците на картата ми, милата тя!

Ехх Инче, същата работа е и при мен..като виртуални близначки сме  Mr. Green. И аз постоянно мигрирам от Асос към Ларедут и обратно  Joy...
За протокола - днес си взех поръчка от 6.01.2010, с прословутите данки на Killah  Mr. Green (последният 27-ми номер взех и ако не ми  стане сега...кой да виня задето си счупих пръстите от бързане онзи ден  hahaha) http://www.asos.com/Killah/Killah-Marilyn-Skinny-Rinse-Wash-Jean … =-1&clr=Denim
едно потниче на Hilfiger denim - http://www.asos.com/Hilfiger-Denim/Hilfiger-Denim-Button-Detail- … =-1&clr=White
и едни сиви плетени чорапи над коляното, които не ги намирам сега.

# 103
  • Враца
Chance ,ако евентуално решиш да продаваш дънките на Кила,ми дай размери и пиши на лични,ако ми стават ще ги взема  Peace  bouquet

# 104
  • Враца
ии дали някой откри действащ код  newsm78  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт