Пазаруване от www.asos.com - 5

• 47 652
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
Момичета извинявам се за въпроса, с талия 68см и ханш 90см за кой размер съм 26 или 27? За дънките на Killah? Благодаря Ви  bouquet

# 76
Момичета извинявам се за въпроса, с талия 68см и ханш 90см за кой размер съм 26 или 27? За дънките на Killah? Благодаря Ви  bouquet

Аз с такива мерки (талията само е 65-67) си вземам 27. Сега пробвах с 26, но ще знам как е след 10-на дни.  Peace

# 77
имам мейл за up to 70% Simple Smile

# 78
  • Пловдив

И аз го получих, и веднага отворих с надежда "запази за по-късно", но никой от хилядата артикула там не ми е намален още Tired....Голям късмет имам  hahaha.

# 79
Здравейте, момичета! Имам регистация в сайта от месец някъде, но досега не съм се осмелила да поръчам, чакам по - големи намаления.
Нещо от написаното на първа страница доста ме притесни! Thinking Става въпрос за вкарването на номера на картата, ами аз го направих. Ама от къде да знам, че могат да станат злоупотреби. Дано да не се случи с мен де! Та мисълта ми е - има ли начин да ги изтрия и от къде да го направя. Защото сега си влезнах в акаунта обаче никъде не видях нещо като поправка на данни от карта или нещо такова.
Много благодаря предварително!

# 80

И аз го получих, и веднага отворих с надежда "запази за по-късно", но никой от хилядата артикула там не ми е намален още Tired....Голям късмет имам  hahaha.

ми аз се надявам да не са актуализирали всички цени още, защото на сайта си стои логото за 50%  Laughing макар че май са..

# 81

Това все едно аз съм го написала. Намяткала съм там една камара НЕнужни ми неща, но ужасно желани, и все си казвам еееее, те сега ще ги намалят и няма лошо да си ги взема.
Мечтиииииииииииииии, ама пък не се знае знае ли се!

# 82
# 83
Здравейте момичета,
извинявам се,но имам спешна нужда от помощ относно размерите.Става въпрос за дънки,аз съм 175 висока и 62кг,ханш 100 и та;ия 68,моля да ми помогните за кой УК размер съм?

# 84
Здравейте момичета,
извинявам се,но имам спешна нужда от помощ относно размерите.Става въпрос за дънки,аз съм 175 висока и 62кг,ханш 100 и та;ия 68,моля да ми помогните за кой УК размер съм?

мисля 12

# 85
  • In The Middle Of Nowhere
Нещо от написаното на първа страница доста ме притесни! Thinking Става въпрос за вкарването на номера на картата, ами аз го направих. Ама от къде да знам, че могат да станат злоупотреби. Дано да не се случи с мен де! Та мисълта ми е - има ли начин да ги изтрия и от къде да го направя. Защото сега си влезнах в акаунта обаче никъде не видях нещо като поправка на данни от карта или нещо такова.

Хрумва ли от горе в дясно, където има опция да се логнеш и ще ти се отвори профила с разни данни, виж там дали има опция за триене на данни от картата, ако си сигурна, че си ги писала когато си се регвала  Peace

# 86

Хрумва ли от горе в дясно, където има опция да се логнеш и ще ти се отвори профила с разни данни, виж там дали има опция за триене на данни от картата, ако си сигурна, че си ги писала когато си се регвала  Peace

Ами аз вече влизах и не намерих поправка на данни на карта. newsm78

# 87
Момичета, моля ви светнете ме как откривате тези дънки от главното меню? http://www.asos.com//Killah/Killah-Marilyn-Skinny-Rinse-Wash-Jea … t.aspx?iid=682584  и с мерки 78/98 дали ще се пъхна в 28ми номер?
Момичета, моля ви за отговор!  От главното меню не намирам тези дънки , а и други неща които показвате, въобще най-изгодните не ги откривам. Помогнете ми да се ориентирам! Embarassed

Според мен най-лесно е в търсачката да изпишеш марката, която те интересува, така ще излязат всички артикули от нея, които са във всяка една секция на сайта. Защото иначе има да се търси на 4 места, в : жени, намалението в жените, аутлета и намалението в аутлета, и човек се обърква къде е гледал и къде не.

Питам принципно, не за определана марка как откривате изгодните оферти. Защото тези дънки, като разглеждам четирите секции и не ги откривам в нито едната! А нещо за размера да ми кажете?

# 88

Ами аз вече влизах и не намерих поправка на данни на карта. newsm78

mary_jane , влизаш в профила си и веднага те отвежда на страница Account Details, на която най-горе пише Your Account, а под него Your Address Book и Your Wallet - та в полето на Your Wallet са данните ти за картата, като кликнеш на edit ти дава опция да ги изтриеш Peace

# 89
Благодаря ти eitalina! Обаче се оказа, че там нямам вкарани данни, полетата са празни а съм сигурна, че като се регистрирах ги писах.
Ох, вече не мога да се въздържа и сигурно тези дни ще пусна една поръчка. Най - изкусителни за мен са роклите и обувките!  #Crazy
Между другото следя много подробно сайта и искам да отбележа, че има много нови попълнения към намалените неща! Laughing Grinning

Общи условия

Активация на акаунт