Пазаруване от www.asos.com - 5

• 47 648
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
Хм, много странно - как 26 номер, нещо аз май не разбирам  newsm78 Тук имам дънки 28-29 размер, Левайс са ми 28 размер, говорим за тези номера, или са някакви други  newsm78 Дрехите по английската номерация са ми 10-12 размер  Peace
Ами с талия 64 и ханш 90, не са ли ти големи 28-29?  Thinking Аз съм с талия 68 и ханш 88 и нося 26. От английските нося 6-8. 

# 61
  • Пловдив
Мами, благодаря за мненията за полата, но няма да ме огрее, размерите ми са 92-64-90, но съм висока 176 см и според мен съм за 29 размер, мисля днес да пусна поръчка - някои има ли отзиви за тези две неща:
http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Kizzy-Jacket/Prod/pgep … rt=3&clr=Gold
http://www.asos.com/Claudia-Canova/Claudia-Canova-Twin-Strap-Fla … t=3&clr=Brown

Thanks   bouquet

Аз имам якето и с две ръце гласувам, че е невероятно хубаво  Peace. Много по-хубаво стои отколкото на снимката дори, а отвътре цялото е подплатено с кожичката, която се вижда на яката. Обаче, виждам че има само размер L вече, което ми се струва, че ще ти е голямо. Аз съм почти със същите размери като твоите (само с 3-4 см. съм по-ниска  Mr. Green) и М ми стои перфектно. Споделям мнението на останалите момичета, че като цяло май се хвърляш на доста по-големи номера за твоите мерки  newsm78.

# 62
Ханшът ми е 92 (не го написах правилно горе), преди да родя бях с ханш 89 и пак носих същите дънки и същите размери. Примерно ако взема по-малък размер - влизам в него, но не мога да закопчея копчето и все си мисля че всичко идва от това че съм доста висока  newsm78 Ще поръчам и полата 27 размер пък да видим, ако не се пъхна, все ще стане на някой покрай мен  Wink

Благодаря много за мненията  Hug

# 63
  • Пловдив
....все ще стане на някой покрай мен  Wink

Благодаря много за мненията  Hug

Оооо, аз винаги като пазарувам онлайн го правя и с тази презумция (за мое успокоение  Mr. Green) - на кой бих го подарила ако не си оцеля номера  Crazy.  Надявам се, все пак да не сме те подвели, защото истината е че всяка структура си е строго индивидуална, пък ако ще и размерите да са едни и същи  Peace. Но то там е и част от тръпката - в чуденето, маенето и меренето на см.  Joy

# 64
Някой да има 28 номер от дънките Killah  от 17 паунда  newsm78,и ако е да ще помоля да ми ги измери?????

# 65
  • Бургас
и аз се каня на тези дънки..... newsm12
чета ви....мисля....

и аз се въртя около 27 номер, но е много относително даже и да се измерят, защото са еластични  newsm78

# 66
Хайде пуснах поръчката, дано всичко да е налично, че пуснах на моята приятелка едни бремелински дънки, в кошницата бяха ОК, но на самите дънки ми дава Out of stock, дали ще дойдат  newsm78

Chance, якето и да ми е малко голямо пак ще си го нося  Blush просто много ми харесва, всички якета са ми М, ама като няма и с Л ще се примерим Heart Eyes  Пуснах полата 27 размер, пък да видим, ако и двете неща ми станат ще съм неотразима  newsm03

Аз тези дънки не посмях да ги пусна, въпреки че много обичам точно такава кройка, първо да се ориентирам в номера си и тогава  Peace

# 67
Незнам и аз вече рискувах с 28 пък каквото стане за тези пари поне няма да ме е яд Simple SmileМиналия месец си взех тези   http://www.asos.com/55Dsl/55Dsl-Twisted-Seam-Skinny-Jean/Prod/pg … =-1&clr=Denim и 28 номер са ми ок,но на Killah нямам нищо Cry

# 68
Хайде пуснах поръчката, дано всичко да е налично, че пуснах на моята приятелка едни бремелински дънки, в кошницата бяха ОК, но на самите дънки ми дава Out of stock, дали ще дойдат  newsm78

Ако при поръчката са били налични, значи си взела последният чифт и вече ги няма, затова така излиза. В потвърдителният мейл ти изписва, че си ги поръчала, нали?

# 69

Ако при поръчката са били налични, значи си взела последният чифт и вече ги няма, затова така излиза. В потвърдителният мейл ти изписва, че си ги поръчала, нали?

Да, дава ми че всичко е налично и е поръчано Simple Smile

YOU ORDERED:

Item   Sku   Qty   Price - GBP
Claudia Canova Twin Strap Flapover Detail Shoulder Bag - Brown / One Size   WADAA858861   1   15.00
ASOS MATERNITY Exclusive Boyfriend Jeans - Light Blue / UK 8   SATAL496856   1   10.00
Miss Sixty Kizzy Jacket - Gold / L   HAHAB601996   1   35.00
Wrangler Daphne Skirt with Braces - Blue / 27"   SAHAJ467206   1   14.00
        Sub Total:   74.00
        P&P:   5.68
        Grand Total:   79.68

Момичета, благодаря още веднъж  Hug

# 70
  • Пловдив
Имам еластични дънки на килах 31 и са ми по тялото,на дизел,реплей и мис сиксти нося 30,но нормални, не еластични. Помня,че като ги купувах и в 30 се мушнах,но ми бяха прекалено стегнати

# 71
В описанието на тази обсъждана Кила пише, че има един процент еластан, но аз твърдо заявявам, че не е така и според мен са поне два. А може и да е един, всъщност, защото не стои лигаво по тялото, но се разтяга напълно достатъчно.
Моите са 26, ако някой иска мерки, ама аз вече го писах това де.
Дънките са много джиджани, заслужават си, пък и сега на тази цена, то направо какво им плащаш.

# 72
Момичета, моля ви светнете ме как откривате тези дънки от главното меню? http://www.asos.com//Killah/Killah-Marilyn-Skinny-Rinse-Wash-Jea … t.aspx?iid=682584  и с мерки 78/98 дали ще се пъхна в 28ми номер?
Момичета, моля ви за отговор!  От главното меню не намирам тези дънки , а и други неща които показвате, въобще най-изгодните не ги откривам. Помогнете ми да се ориентирам! Embarassed

# 73
Здравейте!Скоро намерих този сайт и много ми харесаха нещата,които предлагат,а цените ми харесаха още повече:)Искам да помоля ако някой прави обща поръчка ще може ли да ме включи,понеже нямам такава карта.

# 74
Момичета, моля ви светнете ме как откривате тези дънки от главното меню? http://www.asos.com//Killah/Killah-Marilyn-Skinny-Rinse-Wash-Jea … t.aspx?iid=682584  и с мерки 78/98 дали ще се пъхна в 28ми номер?
Момичета, моля ви за отговор!  От главното меню не намирам тези дънки , а и други неща които показвате, въобще най-изгодните не ги откривам. Помогнете ми да се ориентирам! Embarassed

Според мен най-лесно е в търсачката да изпишеш марката, която те интересува, така ще излязат всички артикули от нея, които са във всяка една секция на сайта. Защото иначе има да се търси на 4 места, в : жени, намалението в жените, аутлета и намалението в аутлета, и човек се обърква къде е гледал и къде не.

Общи условия

Активация на акаунт