Пазаруване от www.asos.com - 5

• 47 591
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
JeniB благодаря ти.  bouquet Ще погледна подплънките сега.Аз имах някъде из нас, ама не ги ползвам, и може и да съм ги дала на някой. Crazy

Azalee , може просто на въпросната фирма да са такива. Аз взех един комплект за мен, и един за майка ми. Тя е 34Д, и малко й е голям и на нея. Crossing Arms Дано се свият при пране. Mr. Green

Днеска няма ли кодче? Crossing Arms

Между другото да ви попитам, когато връщам нещо, защото са ми пратили грешен размер, но не иоскам замяна, а връщане на пари, те ще си поемат ли моите разходи по изпращането. И ако да, аз как трябва да им кажа колко са, разписката ли снимам, или нещо друго? Те от нашите разписки едва ли ще разберат нещо. Rolling Eyes
Като е извън UK обикновено не възстановяват пощенските по връщането, освен ако няма някаква промоция, но така или иначе такива ''промоции" обикновено ''избягват" умело България Mr. Green, така че ти ще си ги поемеш най-вероятно. Макар че си си в правото да си поискаш разходите-но и трябва да докажеш, че размера е грешен по тяхна вина. Иначе са точни-веднага ти възстановяват парите. Аз много съм доволна от комуникацията с тях.

# 721
То доказването е лесно, аз съм поръчала дреха в размер 10, те ми пращат същата дреха в размер 12-ти. Crazy Ама няма да настоявам де, ще прежаля десетина-петнайсет лева.
Благодаря за отговора. Hug

# 722
Момичета, къде в сайта се намираше "огледалото"? Искам да видя едни очила дали биха ми отивали, но нещо не го откривам.
Огледалото не е на специално място в сайта. Когато отвориш страницата с очилата, които си харесала, трабва да е в долния десен ъгъл. Ако го няма там, значи няма за този модел - не на всички модели има огледало.

# 723
  • Sofia
И аз откога го търся това огледало.... Не съм го виждала напоследък при нито 1 модел очила.

# 724
Ооо и аз снощи го търсих при много модели, но не се появи изобщо.

# 725
Когато искам да заменя нещо, изпращането е за моя сметка от тук, а от там, за моя или тяхна е?

# 726
  • Бургас
За тяхна сметка е.

# 727
Аз пак пуснах поръчка. Mr. Green Ама защо няма кодове мамка му. Crossing Arms

# 728
Аз пак пуснах поръчка. Mr. Green Ама защо няма кодове мамка му. Crossing Arms

Да, аз точно щях да пускам една поръчка, че уикенда нямаше как да вкарам пари в сметката и кода за оутлета вече не действаше  Crossing Arms

# 729
А бе вие какво ги правите всичките тия дрехи?!
Аз имам много дрехи и тези, дето ги поръчвам като луда от Асос, направо ми идват башка. Оня ден си разчиствах градероба и доста неща изхвърлих, ама пак не ми се освободи кой знае колко място, щото ми се свидят нещата - от трупане има дрехи, дето не съм ги слагала и по веднъж даже. Но продължавам да трупам! И отделно тоя Асос направо ми разказа играта, и няма спиране, и няма...

# 730
Аз имам дрехи, но все нещо ми липсва... Wink

Често подарявам на приятелки и познати. Понякога правим размени, има варианти. Лошото при мен е, че аз много си пазя дрехите и с години мога да ги нося и все и аз ги държа сякаш са нещо кой знае какво... Rolling Eyes   

# 731
Момичета получих тези сандалки http://www.asos.com//Sixty/Miss-Sixty-Nadia-Strapped-Flat-Sandal … t.aspx?iid=931277 ,
 много са хубави 36 номер ако някой иска размер да казва

И тези за майка ми 38 номер  http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Helene-Sandals/Prod/pg … =-1&clr=Green
от вторите съм разочарована, супер твърди и неудобни, въпреки че са от естествена кожа

# 732
  • В мечтите
Момичета,някой да има този панталон или подобен :
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=601857
Трябват ми размери на 26ти номер  Praynig

# 733
аз имам 28 номер - въздългичък е, иначе около талията ми е лееееко широк, но се търпи.

# 734
Момичета получих тези сандалки http://www.asos.com//Sixty/Miss-Sixty-Nadia-Strapped-Flat-Sandal … t.aspx?iid=931277 ,
 много са хубави 36 номер ако някой иска размер да казва

Аз се интересувам от стелката на р.36, благодаря 

Получих това, доволна съм, цвета не е толкова ярък.

Общи условия

Активация на акаунт