Пазаруване от www.asos.com - 5

• 47 593
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
  • В мечтите
аз имам 28 номер - въздългичък е, иначе около талията ми е лееееко широк, но се търпи.
Ами може ли р-ри на 28ми,да се ориентирам долу горе  Peace

# 736
ами на работа съм в момента, няма как

# 737
  • В мечтите
ами на работа съм в момента, няма как
е..не сега разбира се,когато ти е удобно  Wink

# 738
кои размери по-точно те интересуват?

# 739
  • Пловдив
Момичета,някой да има този панталон или подобен :
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=601857
Трябват ми размери на 26ти номер  Praynig

Аз имам точно 26-ти номер  Peace. Дори в момента съм с него, но размери ще мога да дам най-рано довечера. Дължината е излишно да се мери, според мен. Висока съм 172 см. и въпреки всичко шивачката ми скъси около една педя...много е дълъг  Rolling Eyes.   

# 740
Извинете, че се намесвам в темата, но има ли момичета, които пазаруват с международна дебитна карта Mastercard  или Maestro?
Има ли някакви проблеми и има ли значение от коя банка са издадени?

# 741
Белослава, виждам, че Chance ще ти е по-полезна от мен Simple Smile

# 742
Извинете, че се намесвам в темата, но има ли момичета, които пазаруват с международна дебитна карта Mastercard  или Maestro?
Има ли някакви проблеми и има ли значение от коя банка са издадени?

С Маестро със сигурност няма да стане, а с Мастеркард не би трябвало да има проблем  Peace

# 743
Моята сага с непристигналите обувки продължава. Днес им писах, казаха, че е възможно да се забавят още 9 дни заради пощенско забавяне и да им пиша пак ако не съм ги получила до 23-ти март Crossing Arms Ми то дотогава ще се стопли и няма да е вече за боти Confused

# 744
Моята сага с непристигналите обувки продължава. Днес им писах, казаха, че е възможно да се забавят още 9 дни заради пощенско забавяне и да им пиша пак ако не съм ги получила до 23-ти март Crossing Arms Ми то дотогава ще се стопли и няма да е вече за боти Confused

По куриер ли са ти пратени, или по пощата?
В акаунта ти в асос, какво пише, има ли track order до номера на поръчката?

Моя приятелка днес ми каза, че чака пратка от там, с куриер, има тракинг, от 4 дни пишело че е в Б-я, но не й е доставена. И много се е притеснила, за около 600паунда е била поръчката. Притеснява се да не е открадната от куриерите,а да кажат че са я доставили, и сайта  да не й върнат парите.

# 745

По куриер ли са ти пратени, или по пощата?
В акаунта ти в асос, какво пише, има ли track order до номера на поръчката?

Моя приятелка днес ми каза, че чака пратка от там, с куриер, има тракинг, от 4 дни пишело че е в Б-я, но не й е доставена. И много се е притеснила, за около 600паунда е била поръчката. Притеснява се да не е открадната от куриерите,а да кажат че са я доставили, и сайта  да не й върнат парите.

Защо не звънне в куриерската фирма и с тракинг номера да се проследи защо не я е получила?

# 746
Момичета получих тези сандалки http://www.asos.com//Sixty/Miss-Sixty-Nadia-Strapped-Flat-Sandal … t.aspx?iid=931277 ,
 много са хубави 36 номер ако някой иска размер да казва

Аз се интересувам от стелката на р.36, благодаря 
.................................................
Стелката е 23.4

# 747
Писала е мейл, няма отговор. Но ще изчака още малко, и ще пише на асос.
Аз й казах да не се притеснява, щом е платила с ПейПал. Макар че не знам колко съм права и дали наистина е така. Защото ако е открадната, естествено те ще кажат- доставена е.

# 748
  • Пловдив
Писала е мейл, няма отговор. Но ще изчака още малко, и ще пише на асос.
Аз й казах да не се притеснява, щом е платила с ПейПал. Макар че не знам колко съм права и дали наистина е така. Защото ако е открадната, естествено те ще кажат- доставена е.

Щом е с куриер би трябвало да се разпише при получаване.

Момичета,някой ще пусне ли нова тема,че Орхидея няма възможност.

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 08:05 от hris80

# 749
И аз това се сетих и й казах.
Ще видим как ще се развият нещата, но е доста неприятно. Сега всеки път и аз ще тръпна.
А тя доста се е притеснила, и е разбираемо де. Парите не са никак малко.

Общи условия

Активация на акаунт