Пазаруване от www.asos.com - 5

• 47 588
  • 769
  •   1
Отговори
# 750
 Аз нямам тракинг номер, очевидно е по пощата и очевидно нашите пощаджии се бавят Crossing Arms Авче, наистина неприятев случай, дано всичко се нареди  bouquet

# 751
Да не ви казвам, и че съм бясна, тъй като сега код за 20 процента не ми се хваща, само за 10, и ще трябва да внеса повечко парички. Crossing Arms Ама и това ще преживея.
И аз се зачудих дали не е проблема че плащам с ПейПал. Мога да платя без ПП, тъй като и мойта карта е само за он-лайн пазатуване, т.е. не я използвам за други неща, и в повечето случаи я държа празна. Единственото нещо, което ме притеснява е, че ако стане нещо и не си получа поръчката, не знам дали ще съм спокойна и дали ще ми върнат паричките, а са почти 600лв. Thinking
Като си бясна,другия път ходи в молче да си даваш паричките,да видим дали и 1/3 от нещата,които си поръчала от Асос ще може да си купиш със същите пари.Все недоволни,ех,жени,жени... newsm78 #Crazy

# 752
  • Пловдив
Момичета,някой да има този панталон или подобен :
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=601857
Трябват ми размери на 26ти номер  Praynig

Belloslava, талията отзад я измерих, че е 38 см. (т.е. около 72-73 см. цялата обиколка), но имай предвид че е доста висока. Дано това те ориентира  Rolling Eyes...не съм много добра в снемането на мерки  Crazy.

Между-другото, днес си получих поредната поръчка с тези дънки на G-star, номер 28 : http://www.asos.com//G-Star/G-Star-Rib-Hem-Denim-Jeans/Prod/pgep … t.aspx?iid=674506 - страхотни са и ми пасват перфектно  Peace.
Тази ризка - http://www.asos.com//Diesel/Diesel-Wet-Look-Fitted-Shirt/Prod/pg … t.aspx?iid=540343 - на живо дори още повече ми харесва  Hug.
И това долнище за бански - http://www.asos.com//Calvin-Klein/Calvin-Klein-Logo-Tie-Side-Bik … t.aspx?iid=835895 - също без забележки и точно по мой вкус  Peace!
С една дума - много съм доволна от всичко в тази поръчка  Hug.

# 753
  • Пловдив
Да не ви казвам, и че съм бясна, тъй като сега код за 20 процента не ми се хваща, само за 10, и ще трябва да внеса повечко парички. Crossing Arms Ама и това ще преживея.
И аз се зачудих дали не е проблема че плащам с ПейПал. Мога да платя без ПП, тъй като и мойта карта е само за он-лайн пазатуване, т.е. не я използвам за други неща, и в повечето случаи я държа празна. Единственото нещо, което ме притеснява е, че ако стане нещо и не си получа поръчката, не знам дали ще съм спокойна и дали ще ми върнат паричките, а са почти 600лв. Thinking
Като си бясна,другия път ходи в молче да си даваш паричките,да видим дали и 1/3 от нещата,които си поръчала от Асос ще може да си купиш със същите пари.Все недоволни,ех,жени,жени... newsm78 #Crazy

Нещо съществено ли каза или такова, което би било в полза на някой от потребителите на форума, не разбрах  newsm78 ?!

# 754
Този пък за какво се включи изобщо?!

# 755
Скучно му е. Mr. Green

Chance, много хубави нещица, със здраве да си ги носиш. Grinning

п.п. Айде не се стеснявайте пускайте новата тема.

# 756
Момичета, имам питане относно това яке

Излиза ми в резултатите за UK10, а има налично само М и L. По таблицата с размерите М съответства на UK 12-14, но в такъв случай защо излиза при резултатите за 10-ка?
Всъщност какъв размер е тогава??

Много ми харесва и искам да го взема, но ме притеснява да не ми е голямо  Sad

# 757
Според мен С е 6-8, М - 10-12  т.н така, че якето може и да става за 10.

# 758
Дано наистина да е така  Peace
Сега открих в един руски форум, че едно момиче го продава т.к М й дошло по-малко отколкото очаквала... значи имам шанс, май ще се пробвам.

После нали мога да го върна, ако размера не ме устройва?

# 759
  • В мечтите
Chance благодаря ти много ,а нещицата които си получила наистина изглеждат суууупер. Crazy

# 760
тия вече прекаляват, цяла седмица вече ще стане и няма кьорав код за намаление, пфу! почвам да се изнервям  Crossing Arms

# 761
Мисля, че април месец почват намаления.

# 762
ако съм Десятка, при 2% еластан мога ли да си взема Осмица или ще ми е прекалено малко, какво ще кажете?

таблицата с  размерите им е доста относителна, съм забелязала, и рядко може да се разчита на нея, поне аз много-много не й се доверявам

става дума за ей тая рокля
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=856253

много ви моля за съвет - UK 10 или 8 да поръчвам?

снощи се мерих - ханш малко над 90 (93 май беше), талия 70, бюст +/- 90 според сутиена

# 763
Аз съм със същите мерки и те съветвам да вземеш 10 - ще ти лепне точно, 8 и да ти стане ще ти е като скафандър и няма да можеш да мръднеш.

# 764
да де, ама това има еластан в него
а и като имам предвид, че марката на роклята е Асос, те май са малко уголеменички.... ох, не знам

дано още някой изрази мнение, защото аз съм м ного разколебана

иначе мерси за съвета:)

Общи условия

Активация на акаунт