Пазаруване от www.asos.com - 5

• 47 591
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
Сега говорих с банката. Казват ми, Че трябва да изчакаТ още няколко дни , за да видят дали сайта няма да изтегли тия пари. ooooh! И след това ще видят как ще действат. Има вероятност да се наложи да чакам 45 дни. ooooh! Момичето с което говорих, за първи път чуваше за това да им принтна мейла от асос-а, както и за молба. ooooh! Но тя е нова и вероятно от там идва проблема. ooooh!
Сега все пак ще ида до банката, защото трябва да внеса наново сумата да пусна поръчката. Слава Богу нищо не е свършило, защото моите бройки са останали и сега са ми в коШницата резервирани за 2 часа, дотогава ще направя плащането.
Ако все пак някой има идея какво да направя за да не чакам 45 дни ще съм му много благодарна. Не знам дали има значение банката ми е ПИБ.  bouquet
И още нещо, притеснявам се дали и сега пак ще има проблем с плащането? Thinking

# 631
  • Пловдив
Авче, много неприятно с твоята случка...дано сега да нямаш проблеми. Видях, че си плащала през Pay-Pal...защо не пробваш сега да платиш направо с картата  Rolling Eyes.  Аз лично, в този сайт винаги плащам директно с картата си, въпреки предупреждението в началото на темата. Проблеми не съм имала, но и картата ми е специално само за онлайн-пазаруване, т.е - с неголяма сума парички  Peace, та ако изгърмя да е по-безболезнено  Joy.

# 632
Авче, не съм много сигурна понеже не съм в тази банка, но в Редутската тема мацките писаха че в ПИБ парите ги отблокирвали след две седмици. Аз съм ДСК и там за съжаление наистина след 45 дни ги освобождават.

# 633
Just*AvvA* , не се притеснявай. Не вярвам да има един и същ проблем, няколко пъти  Peace
Но това от страна на банката е много глупаво. Занеси им мейла и не чакай. Разправяй се с тях. Все пак асос отказват да ги изтеглят и са канцелирали поръчката. Такава няма да има и тяхно задължение е да ти освободят парите. Имаш си "доказателство" писмо от тях и след като го представиш, не виждам къде е проблема.
Аз работя с  ЦКБ. Може да имат различни процедури, но все пак, те трябва да са в полза на клиента.

# 634
Да не ви казвам, и че съм бясна, тъй като сега код за 20 процента не ми се хваща, само за 10, и ще трябва да внеса повечко парички. Crossing Arms Ама и това ще преживея.
И аз се зачудих дали не е проблема че плащам с ПейПал. Мога да платя без ПП, тъй като и мойта карта е само за он-лайн пазатуване, т.е. не я използвам за други неща, и в повечето случаи я държа празна. Единственото нещо, което ме притеснява е, че ако стане нещо и не си получа поръчката, не знам дали ще съм спокойна и дали ще ми върнат паричките, а са почти 600лв. Thinking

# 635
Здравейте момичета,аз също правя поръчки от асос,но засега само чанти съм поръчвала, номер 6 на XS ли отговаря действително.Благодаря ви предварително Simple Smile

# 636
  • Пловдив

Аз в ПИБ съм чакала 45 дена/това им бил срока/,много зависи на какъв служител ще попаднеш,че има и такива,които са много зле.
На мен, като ми хакнаха картата отидох веднага и им казвам,че някой е правил опит да тегли пари,служителката ми вика нищо не виждам,е как като аз го виждам в банкирането. Изчакай 5 дена и ще видим, е изтеглиха си парите хората и после чаках 2 месеца да ми възстановят парите.При условие,че можеше да не се стига до там.

# 637
  • Пловдив
Да не ви казвам, и че съм бясна, тъй като сега код за 20 процента не ми се хваща, само за 10, и ще трябва да внеса повечко парички. Crossing Arms Ама и това ще преживея.
И аз се зачудих дали не е проблема че плащам с ПейПал. Мога да платя без ПП, тъй като и мойта карта е само за он-лайн пазатуване, т.е. не я използвам за други неща, и в повечето случаи я държа празна. Единственото нещо, което ме притеснява е, че ако стане нещо и не си получа поръчката, не знам дали ще съм спокойна и дали ще ми върнат паричките, а са почти 600лв. Thinking

Оооо, Asos и Tommy Hilfiger са сайтовете, които са ми възстановявали пари буквално с половин дума Simple Smile. Много коректни и бързи  Peace, и затова рядко се изкушавам да експериментирам с други непознати ми сайтове.
За кода вече си е гадничко. Може примерно, да пуснеш една част от поръчката си - с най-желаните и бързо свършващи неща, а останалите да запазиш за когато се появи по-хубав код  Rolling Eyes (някой спомена нещо за 14-ти  newsm78).

# 638
Аз плащам с Paypal, не съм имала проблем. Едва ли е заради това  Peace

moli84, по принцип да. 6, отговаря на XS-S. Много зависи от марката, модела и материята всичко...

# 639
  • Пловдив
SIRENEASOS, 20%, until march 18th, този май действа, но до ЮК ако е поръчката/такива са коментарите в нета/,може да пробваш до някоя фирма. SWSLATEDEL11- този пише 10% и валиден само днес.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 11:36 от hris80

# 640
Върнах се от банката момичета.
Направо занесох лаптопа, да видят мейла от асос, защото при тях нещо нямат нет, а в това гадно време нямаше къде да гходя да принтирам аз. Mr. Green
Момичето което работи там, както споменах ми е приятелка, принтна писмото, отделно си го свали и на флашка. Днес следобяд ще звъни на колегите й от картов отдел да видим какво може да се направи. И по-късно ще ви кажа как вървят нещата. Може да е от полза на някой. Иначе каквото зависи от нея, ще помогне да си взема паричките по-скоро.

Сега аз си внесох пари, и след малко си пускам поръчката. Преживях факта, че ще е само с 10 процента, но просто няма как да чакам повече. Здраве да е.
Единствено ще се почудя малко дали да пусна пак с ПП, или без. Chance , доста успокоително е това, което си написала. Hug

# 641
Пуснах я все пак с ПП, не ми стиска нещо да рискувам. Ако беше за по-малко пари можеше да пробвам.
Както и да е, май пак се прецаках обаче. Mr. Green  Пратиха ми потвърждение и от сайта и от ПП. Обаче влизам в ПП, там не е отразено като payment, а като order. Thinking И още е със статус pending..... Thinking Точно като предният път. Confused Дано просто така да е в началото, да се промени после, че вече направо не знам. Praynig

# 642
Струва ми се ,че пак няма да се получи...
аз също се опитах два пъти да платя с пп и не ми се получи,с кредитната карта става веднага,усвояват ги много бързо парите.

# 643
Значи го духам, с извинение. Mr. Green
Сега ще имам над 1200лв блокирани. Tired Нямам повече излишни да си пускам поръчка, докато ми отблокират тия. ooooh!

# 644
При мен с Paypal става много бързо. Както и само с кредитна карта като плащам.
Много странно, че при вас така се получава. Стискам палци да стане този път поръчката, че ще е много неприятно да я анулират още веднъж. Ще чакаме да кажеш за развитието  Peace

Общи условия

Активация на акаунт