Брошка

• 1 239
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте момичета и Честита Нова Година!Знаете ли къде в София могат да се намерят интересни брошки.С пожелания и през тази година да се чувстваме красиви,женствени и обичани.Благодаря за отговорите ви!  bouquet

# 1
  • София
Разглеждала съм интересни,според мен,моделчета ето тук:
http://megashop.bg/jewelry/index.php?cPath=1100004&sort=a&page=2

# 2
  • София
Здрасти, майката на мъж ми си пада по сребърни брошки и затова често за рожденни дни и купуваме от подлеза на Спортната палата/пресечката на Гурко и Васил Левски/ Има всякаква сребърна бижутерия на много добри цени.  Peace

# 3
  • София
Момичета благодаря за отговорите,ще докладвам като се сдобия с някоя брошка   bouquet

# 4
Аз нося блошки на Phantasia и Swarovski. За последните - ясно, имат магазини и на Витошка и в Цум и в Сити центъра, но техните брошки са малко. Но за първите - имат невероятни неща. Имат щанд на втория етаж в Мола на Стамболийски и на летището - Терминал 2. Всички форми и цветове, обсипани с камъчета или само с няколко дискретни къмачета, но винаги забелязващи се. Този сезон имат няколко модела във формата на стилицирани цветя... трябва да се видят. И са качествени - на Сваровски ми се е случвало да загубя кристалче, но от техните - никога.

Общи условия

Активация на акаунт