FarmVille- 8-ма тема

• 29 257
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • София
ето това е написал един познат на стената си:
Здравей,вече 6 часа немога да вляза във ферма,ровясе от 4 часа във всякакви сайтове и разбрах защо не се зареждат фермите на някой хора,фермите не се зареждат на хора който са използвали торенето(хранене) на кокошките на другите хора,тази опция още не е усъвършенствана и затова тези който сме ползвали тази опция ще влизаме във фермата чак след 24 от ползванета на опцията.Това го открих в поне 10 форума.

Ами не е това, на детето от фермата храних гадните кокошки и пак влизам и продължавам да храня, и си работи добре.

Остави ми малко надежда де ...

# 616
Цитат
Update: 10:43PM PDT: The FarmVille staff is close to resolving recent loading issues. In the meantime, crops are still safe from wither. Please stand by.
Съобщението вече е такова   Tired .

# 617
  • Бургас
Цитат
Update: 10:43PM PDT: The FarmVille staff is close to resolving recent loading issues. In the meantime, crops are still safe from wither. Please stand by.
Съобщението вече е такова   Tired .

Некадърници Simple Smile иначе приходите от играта им възлизат на над 100 милиона долара

# 618
Офффффффф още не ме пуска  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out Crossing Arms Crossing Arms
Цитат
Съобщението вече е такова   Tired .
И това какво ще рече в БГ време  newsm78

Много хубаво няма що  #2gunfire #2gunfire #2gunfire на единия ми акаунт дето играя имам 12 подарака в елхата и сега вече не ми дава да ги отворя  #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 09:09 от gachoni

# 619
# 620
  • София
Обещах да напиша като мина ниво. Значи от понеделник до тази сутрин съм минала едно ниво 10000ХР като основно е садено за 4 часа и вчера си купих 250 огради за медала  Simple Smile

# 621
Гадни гадини и мен не ме пускат   Mr. Green

# 622
И аз съм от не влизащите Confused Вчера следобед понахраних кокошки - двайсетина някъде и до там...

# 623
  • София
Обещах да напиша като мина ниво. Значи от понеделник до тази сутрин съм минала едно ниво 10000ХР като основно е садено за 4 часа и вчера си купих 250 огради за медала  Simple Smile

Евето за три дни е нормално да се мине ниво. Аз също от понеделник до вчера минах едно. С въртенето на кокошките доста пари се изкараха. А сега вече и още.
Иначе до снощи съм садила еднодневни култури, че бях на работа днес отмарям в къщи и съм на 4 часови плодчета.

П.П. към марто и другите, които следят форумите. За колко яйца дава синя панделка. Може и да сте писали, но покрай проблемите на повечето с влизането, ми е трудно да го открия назад в темата.

# 624
  • София
за 100 мисля че беше  Peace

# 625
Добро утро  Hug
Още не мога да си вляза във фермата  #Cussing out

# 626
  • Варна
UPDATE FROM ZYNGA: DO NOT FEED CHICKENS. DO NOT FERTILIZE. PLEASE. The developers are trying to fix the problem. They are asking everyone to NOT fertilize crops or feed chickens, there are so many trying to do it, they can not get the issues solved. Please "Copy and Paste" this and pass it on to your neighbors and friend

# 627
Добро утро  Hug
Още не мога да си вляза във фермата  #Cussing out
Добро да е....не си сама....
Вече започвам да се ядосвам и немога да разбера как някои влизат, а други не? Мъжът ми си влиза без проблем, но аз и щерката неможем newsm78....

# 628
  • 7800
Падна ми се плашило от някакво яйце и ще се изям от яд, ако не ми е в кутията, когато тези смотаняци оправят проблема. Аз нали съм нагла и продължавам да събирам де що има за събиране по стената.

# 629
  • ГО
Фермата се ъпдейтва и до 10 и нещо пише, че няма да може да се влиза.
Това на посевите няма да се отрази.

Общи условия

Активация на акаунт