Роди се Велин юнака и направи НОЕМВРИйката Алекс кака!!!

• 22 740
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, мамчета !

Благодаря на всички за пожеланията!  Hug

Шопче За режима ви - нямам думи. Наистина си геройче, много ти се кефя  Heart Eyes Дано ви се разминат коликите, че иначе лошо  Confused

Мишле
Страшен майстор си. Не можех да сваря да преглъщам  Laughing

Утро Ние си излизаме! Пропуснахме само ден-два когато много духаше. Днес бяхме на РД, сега спи и псоле мисля да поизлезем на снега Simple Smile

Вале
Чудесни са ти идейте за колаж. Каквото и да решите аз съм "ЗА"  Peace

Усмихнат ден  Hug

# 676
  • София
Здравейте!
Преди час открих третото зъбче на Алекс- горе вляво, странично, излязло по средата на венеца, отстрани. По местоположението ми прилича накучешки . Не знам дали правилно го обесних, но не съм сигурна, че точно там му е мястото Thinking В смисъл, че е излязъл странично на венеца, а не отдолу от него. Споделете горните зъбки как излязоха? Според мен тази позиция не е нормална, май ще трябва да потърся детски стоматолог Thinking Tired

Мишле, кога викаш целия форум сме на гости у вас?  Flutter
Оооо, Ивчони, ти куче с кренвирш ли ще плашиш? newsm78 Joy Когато кажете - сте добре дошли. Само ден предварително, та да имам време да обера кварталния супермаркет Naughty Mr. Green Joy

# 677
Мишле сега на Марти като му избиват горните кътниците, точно така изглежда първите няколо дена отстрани на венеца, но като минат няколко дена си идват на мястото. Изчакай една седмица да се покаже повече и хем ще разбереш кой зъб е. Даже се сещам че долния резец на Марти беше тръгнал много на криво,а сега си е добре зъбчето. На нас за 10-15 дена ни поникнаха 3 кътника, сега чакаме 4-я. Пак давам калкареа фосфорика и съм доволна май, щото последния кътник даже не съм разбрала кога е избил.

# 678
Как излизате в тоя студ, бе момичета???  Shocked
Е, то май при нас е най-студено, де.  Rolling Eyes Не мога и да си помисля за излизане близките дни. Днес сутринта тук беше минус 25 градуса. По прозорците на спалните, дето е ставал конденз през нощта, от вътрешната страна имаше 1 пръст лед.  Rolling Eyes Такова чудо не съм виждала, казвам ви.  Shocked Климатика в детската стая не може да се справи при толкова ниски температури и почти непрестанно размразява, т.е. не работи. Добре, че сме с голяма камина, свързана с парно, та да се стоплим. Иначе направо не ми се мисли какво щяхме да правим при тоя студ.  cold Само че през нощта ни е страх да я оставяме да гори.
Аз също гледам да си калявам детето, но при по-ниски от минус 2-3 градуса не ми се струва здравословно да я извеждам. Пък и не само температурата ни принуждава да си стоим вкъщи - затрупани сме от толкова много сняг, че е абсолютно непроходимо за количка. А на ръце ми е малко нанагорно да я нося. Още имам проблеми с изтръпване нощно време и гледам колкото може да не ги натоварвам.

Че на всичкото отгоре ни спряха водата  и защо ли ме съмнява, че може и да не я пуснат днес...  newsm78

# 679
Мишле,бързо давай инфо за тези топчета   chef При нас е -8 и не сме си показали носа навън.На Бела и излизат няколко зъба,минахме през т.,сополи и яко мрънкане.Хайде да излизат,че ще ми окапе косата  #2gunfire #2gunfire

# 680
Утро според мен не е за хора вън.Аз излизах днес, но такова главоболие ме мъчи после, че не е истина.Анита не смея да я изкарам, а и онзи ден хич не хареса снега-такова мрънкане му удари  ooooh!
А вчера сутринта влака за Варна тръгна с час и половина закъснение, защото беше залепнал за релсите и едвам го отлепиха  Crazy

# 681
 kaffeetrmker_2

Мишле, bdbaloni (на патерици  Embarassed) на таткото! Много да ви обича и глези!
За манджите те признавам  eat

Siqnna,  nbirthday (на патерици  Embarassed)! С пожелания за много щастие и сбъднати мечти!

За колажа съм за   newsm74

Момичета при вас е голям студ голямо нещо  cold Аз при такива температури не си и помислям да се покажа  Naughty

# 682
Утро Може и да ме вземете за луда, ама днес като излизахме / от вкъщи до колата, колата до РД и обратно/ беще -12 С, но не беше студено  Rolling Eyes Имаше и слънце. Между другото досега шал не съм слагала. да чукна на дърво засега си е здравичка, дано и занапред е така  Praynig

# 683
Е, с кола - да... Аз имам предвид на разходка.

Ели, наистина е страшен студ в Добрич!  Shocked

# 684
  • София
Вале, права си за подхода, ама ние след това трябваше да ходим до баща ми с малкия, че да му се порадва човека, та нямаше как да й го върна ...  то освен че е спал повече беше и заспал по-късно, щото "така си играеше!"... жал й било да го "мъчи" да спи!  Shocked  Както и да е влезе си в крачка човечето, мама като скръцне със зъби...   Whistling

А за колажа - идеите ти, Вале, са страхотни! Подкрепям с две ръце. А за мамите с по едно дете, може да се измисли снимка с братовчедче или приятелче, ако изберете този вариант. Аз имам деца и за под наем, който има желание.. да заповяда. Те са ми добрички, няма да създават проблеми, ще помагат даже!   Whistling   hahaha     hahaha    hahaha

При нас днес също беше  - 12, ама го облякох добре, настаних го в количката и... хайде. Излязохме в 12 и се прибрахме в 13 часа, минах и през магазина да напазарувам, че нали пусто трябва да се яде. Не успявам да му се наложа да търпи шал на устата все го маха, та затова и не се мъча, слагам шал на вратлето да не е голо и това е! Че и не си затваря устата диването, все възклицава и мине ли някое куче се почва "бау, бау"  ooooh!  и радостно цвърчене и пискане, придружено с неистово размахване на ръце   hahaha   Да чукам на дърво засега е здравичък, дано не го разболея вместо да го каля.

Хубава вечер на всички!    Hug

# 685
И ние не сме излизали с детето тия дни. Първите няколко минути ти се вижда добре, ама като те духне вятъра се сковаваш веднага. А квартала ни е така затрупан, че дори да се постопли ще чакаме да се стопи този сняг и лед.
Мишле тази вечер направих от твойте топчета, само че ги овалях във настърган кашкавал и вече ги няма Simple Smile Не ги слушай ти тука лакомниците и друг път показвай какво си измайсторила, че аз само това чакам да видя нещо ново и се мятам Simple Smile
В събота сме на р.д. вече броя дните, че д видя малко хора  Crazy добре че Марти слуша и си играе по цял ден, а и спи.
Вале идеите ти са много хубави и аз съм за, пък която изберете. А за беличките днес бая ми ги струпа-дръпна работещия тостер барабар с филийките, тази вечер ми дръпна платото с хапките на Мишлето и мъжа ми ги изгребва от пода  Joy а преди малко се опита да качи един стол върху куфара на баща си  и си разби устната, след като преди това си прехапа езика катерейки се на един кашон. http://www.facebook.com/#/photo.php?pid=3450122&id=535886450 ето на тази снимка си умирам от смях Simple Smile

# 686
  • София
Съни, твоето поне се е ориентирало правилно с "бау бау". С Калина така се смях, прибираме се от ясла и пред блока 1,2 кучета, моето диване почва да се дърпа да я пусна и крещи с цяло гърло "коте", едното куче се обърна погледна я и всеки момент очаквах да каже - Аз не съм котка не виждаш ли  hahaha

Тофифи, не ми се отваря линка  newsm78

Като гледам мненията, сте повече за белите, така че може да започвате със снимките. Имам обаче още едно предложение да ги пращате на мейла ми така че накрая да ги видите подредени и да е изненада за всички vodenitcharovaval@yahoo.com, скайпът ми е същия до кльомбата. Всички снимки се приемат - странните пози за спане, белите, пробване на обувки/ дрехи на мама или тати и всичко каквото щракнете.

Ние най-накрая открихме куклите  bowuu Взех й количка за кукла да бута в къщи и сега гордо води бебето на разходка, гушка го, даже днес го взе с нея на люлката да го люшка, като й омръзне идва и ми го носи аз да го държа, да я отменя от майчинските задължения, обаче манджата си не дели скрънзата малка  Mr. Green

Елито, гледам Шопкинята още е в отбора с бременните, мести я в родилите, че докато се усетиш и ще вземе пак да ни изненада hahaha Joy Joy

Лека нощ  Hug

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 23:01 от Valliya

# 687
http://noemvri2008.snimka.bg/family/martin-na-tofi.378279.17104498.big ето качих я в нашия си албум
Да не би без регистрация да не може да се разглеждат снимки  във facebook newsm78

# 688
  • София
http://noemvri2008.snimka.bg/family/martin-na-tofi.378279.17104498.big ето качих я в нашия си албум
Да не би без регистрация да не може да се разглеждат снимки  във facebook newsm78

трябва или регистрация или самия албум да е направен публичен
на мен си ми излизат снимките ти. хитрушко малък, браво, че се е сетил как да се качи. ида знае само как да слиза.

колкото до белите - Ида обожава да се навира в шкафа с тенджерите  Mr. Green 

а че е студено - студено си е! ние днес пазихме къщата, но в неделя излизахме за 30-40 мин. в парка, утре ако пак е така слънчево смятам пак да излезем.  Thinking

# 689
  • София
Ние и днес направихме разходка от час и половина. Даже успя да заспи навън Shocked, след като вкъщи беше придремал от 10,30 до 11 ч. Облякох го добре, метнах му една пелена, така че и ръцете му да са отдолу и като го напече слънчицето взе, че пак заспа. Аз така го бях увила, че много-много не можеше да мърда и нямаше друг избор hahaha Joy. Достраша ме да го държа повече от час и половина и го прибрах, иначе щеше още да спи. Беше и съвсем топличък, като го съблякох.

Добре, че в София тия дни няма вятър и студът не се усеща. А и имам чувството, че в Южния парк е винаги една идея по-топло отколкото по пътя дотам newsm78. Може и да си внушавам, сигурно ми става топло от бутането на количката hahaha Joy. Иначе не знам по обед колко градуса е било в София. Ние излизаме, за да си вземем кухнята и ако не замръзна по пътя дотам  Mr. Green обикновено стигаме и до парка. Ако ме питате мога и 2-3 часа да си обикалям, особено ако си имам компания, но все пак ме е страх да не го простудя.

Общи условия

Активация на акаунт