Роди се Велин юнака и направи НОЕМВРИйката Алекс кака!!!

• 22 755
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
И аз искам рецептата на топчетата  Joy

# 661
Сияна, ЧРД! Много здраве, лобюв и обич!

Све е дошла да те уважи за РД, няма да й се ядосваш Grinning
Мишле, признах те от всякъде.Ти можеш и ресторант да отвориш. Леле леле какви вкусотии, каква аранжировка.
Вале, евала!Най-добре е човек да работи за себе си!
Шопи, дано ви се размине с коликите, че като се сетя Митака как пищеше и ревеше, но и това отминава.Цункай ги Велин и Алето от мен!

# 662
Мишле, адмирации и от мен!

# 663
  • София
Сияна да си жива и здрава и много щастие ти пожелавам!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Мишле е потекоха ми лигите с извинение, дай моля те, рецептата за топчетата. Да ти кажа още готвя на дребния по онея рецепти, които ми изпрати. Wink Hug

# 664
  • София
Мацки, топчетата са "ужасно" сложни за изпълнение Mr. Green.
Трябват ви: сирене - меко, твърдо, каквото имате (този път ползвах фета и пакетче Крема); 2-3 с.л майонеза (става и с кисело мляко,с метана); чесън, черен пипер, сол. Може да добавите наситно копър или каквато друга подправка ви е на кеф Mr. Green
Натрошавате на много ситно сиренето (аз го пускам на робота- на ситното ренде. Мързела мори! Mr. Green Joy). Добавяте майонезата, подправките и омесвате всичко добре. От майонезата сместта се отпуска, та аз слагам купата във фризера и междувременно си творя други нещица. В купички си слагате с каквото ще ги овалвате- червен пипер, наситнен копър, сусам, ситно смлени рачешки рулца (стават разкошни с тях - стават като рачешки "Рафаело"). Взимате малко количество от сместта, оформяте на топче, което овъргаляте я в пипер, я в сусам, я в копър или друго и ......слагате в хладилника да стяга.
Елементарни са, но са много вкуснички и "пивки".
Аз лично ги поднасям с някакъв чипс, може да ги поднесете и ето така, а това са Рачешките "Рафаело"   върху листа див чесън.

Щом са ви харесали топчетата, няма да ви показвам другите си кулинарни творения, че трябва и книга да издам Joy Mr. Green

Алекса, много се радвам, че се харесват рецептите на сладурко!

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 22:22 от Мишле_

# 665
[
Аз лично ги поднасям с някакъв чипс, може да ги поднесете и ето така, а това са Рачешките "Рафаело"   върху листа див чесън.

Ша действам кулинарно. То се е видяло.

# 666
  • София
Мишле, кога викаш целия форум сме на гости у вас?  Flutter

# 667
Сияна, Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, радост, любов и изобщо всичко най-добро!  Hug

Мишле, наистина страхотни снимки! Да ти е жив и здрав рожденника!
Тези топчета и аз ги правя. Обаче от извара със съвсем малко сирене.  Peace

Как ви понасят минусовите температури, момичета?! При нас е страшен студ. Симона не съм я извеждала вече от 4 дни.  Не знам как ще й понесе още някой ден без излизане.

# 668
Честит Рожден Ден Сияна много здраве Любов щастие .....
Мишле всичко е страхотно много красиво и сигурно много вкусно
Болничките да оздравяват бързо
И ние не сме излизали с Дара от 3 дни и днес като чистих апартамента а тя все ми помага и като отворих терасата да измета и излиза това дете и почва да тича и крещи като индианец но за две минути докато я прибера и ръце  и бяха студени.Утре мисля да я изведем до някоя сладкарница.
Лека нощ на всички.

# 669
Честит рожден ден на СИяна,жива и здрава да си.Ние сме добре от снощи нямаме Т,но и пустия зъб още не е пробил #Cussing outоще ще го мъчи.Днес даже го изкарахме с шейната пред нас,умря си от кеф и като спрем шейната плаче иска още.И тази вечер едвам го приспахме ooooh!чак сега заспа,такова чудо рядко се случва,по принцип 9,9-30 е заспал сам,без даго приспиваме.Отивам и аз да лягам,лека вечер на всички.

# 670
  • София
Здравейте момичета! И на мен нещо тези дни ми е криво и не пиша, но пък ви чета.

Мишле, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав, много да те глези и обича, добри пари да носи и да те слуша! А за кулинарството ти... нямам думи! Невероятна си! Определено ще се пробвам с тези топчета и аз.

Сияна, честит ти рожден ден! Жива и здрава, много обичана и щастлива!

Вале, тъкмо се бях притеснила за теб, никаква не се вясваш. Браво за начинанието! Хубаво е да разчиташ на себе си и да работиш за себе си. А щом ти се занимава с колажче, аз съм "ЗА". То нали имаше по едно време идея даже и за филмче, нещо с преди и сега - бебоците на по няколко дни и на годинка, нещо такова ми се върти.

При нас също е много студено, но ние мерим улиците. Всеки ден сме навън по час-час и половина. И днес ще е така, нямам избор - трябва да взема яденето, пък и малчо да се калява.
За свекитата - то е ясно! Мойта вчера й оставих Дани ама у нас да го гледа. Той спи преди обяд и аз й обяснявам, че ако не се е събудил сам до към 12 да го буди, че после няма да иска да спи и ще ме побърка. Е, познайте какво ми сервира? "Ами той доста си поспа, към 12,45 го чух че си приказва..." и после... мойта почивка?!? Абе, .... да не се ядосваме.

Много дълго стана... сигурно съм забравила някой или нещо, ама няма да ми се сърдите.   Peace

Хубав ви ден момичета!

# 671
Гутен морген и по едно за отскок и ви желая лек ден, А Елица като дойде у наше село да свирка  Hug

# 672
  • София
Ставайте мързеливки, слънцето откога изгря   Nature Sunny

Съни, време е да смениш подхода към свеки, моите помагачи знаят, който не иска да гледа Калина по моите изисквания я взима за цял ден, да му реве вечерта на него.  А за спането незнам дали си въобразявам, но Калина като бебе, говоря до към 6 месеца си я будех редовно за ядене и тя сега е като часовник може да заспи в 9 или в 11 но в 12 на обяд се е ококорила и чака манджа  newsm64.

Мише, ти душа нямаш срам. Бременни има тука, добре че ги пусна на следващия ден че щях да притичвам до вас, да пускаш по нещо от балкона  Mr. Green  Майстор готвач си, признавам, а като имаш време дай някоя по-простичка рецепта като за чирак.

За колажа, не съм измислила тема, но като ви гледах снимките онзи ден и ми стана толкова хубаво, колко са ни пораснали бебоците, не е за вярване колко бързо мина времето.
Та в последствие получих вдъхновение за няколко теми на колажа
 - Кака (батко) и аз - да си наредим всички деца и по-големите, но да кажат мамите с 1 дете дали са съгласни
 - Аз, .....  - белята - с най-забавните пози, в които сте хващали вашите мъници да правят нещо непозволено. Стискам палци Дине да хване пак Марето в крачка с четката за тоалетна Peace
 - Идеята за Преди и Сега, съм твърдо За, но филмче не знам как да направя, ако искате на колаж може да стане

Приемам и други идеи  Mr. Green Абе всъщност ми е все едно на каква тема ще е, нали ще ми качите снимки на бебоците да си гледам  hahaha

Хайде аз отивам да се трудя!

# 673
Хехе, Вале, добри са темите, особено втората, въпреки че засега не съм успяла да хвана бандита на местопрестъплението и да запечатам момента на снимка  Mr. Green Но пък от вчера съм подготвена с уникална снимка на тема: "Странни пози за спане"  Mr. Green

# 674
  • София
Хехе, Вале, добри са темите, особено втората, въпреки че засега не съм успяла да хвана бандита на местопрестъплението и да запечатам момента на снимка  Mr. Green Но пък от вчера съм подготвена с уникална снимка на тема: "Странни пози за спане"  Mr. Green

Давай бързо да видим снимката.
Незнам дали някой има нерви като си види отрочето да прави беля да има сили да вземе фотоапарата вместо да се въдвори ред, но пък може да стане интересно.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт